Aşk İlişkileri Hoşlandığım çocuk kanka dedi, ne hissediyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sürekli beni izliyor bende hoşlanmaya başladım ve bahane ederek düşman gibi niye bakıyorsun bana dedim kusura bakma kanka dedi. Bana karşı ne hissettiğini anlayamıyorum yardımcı olur musunuz? Güncellemeler+1 yıl Niye kanka dedi? Hoşlandığım çocuk kanka dedi, ne hissediyor? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
priashairp Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl sen düşman gibi ne bakıyorsun diyince ağız alışkanlığıyla söyleyivermiş muhtemelen takılma boş yere 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama mesajda yazdi Yorumla
Darkw235 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Seni kanka olarak görmüş demekki yani illa bakıyor diye aşık olcak halı yok belki sadece ilgisini çekmişsin yani ne bilim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 1 2 erkekten kormuslugu var ve izliyor Yorumla Darkw235 +1 yıl Anladim Yorumla
Kauss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Daha önce yazmamışmıydım benAlla allaBu ne kiSevdiğim kız bana abi demiştiHayaller başımıza yıkıldı gittiDaha hayal yok 1 0 Yorumla
Emirdemir16 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Senin yaklaşım yanlış çocuğu dovseydin birde 1 0 Yorumla
olricizmir Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 75% +1 yıl Ne kadar süredir tanışıyorsunuz? 0 8 Yorumla Soran +1 yıl 2 sene oldu ayni siniftaydik ayrildi siniflarimiz surekli beni izliyor bazi erkeklerdrn beni koruyor Yorumla olricizmir +1 yıl Sahiplenme duygusu varsa aşk da var Yorumla Soran +1 yıl Niye kanka diyor o zaman ya Yorumla olricizmir +1 yıl Özgüven sorunu yaşıyor olabilir mi? Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum oyle bir sey olsa kanka demezdi bence Yorumla olricizmir +1 yıl O zaman b planını sok devreye. Biri varmış gibi yap. Yorumla Soran +1 yıl Öyle yapinca sogumaz mi Yorumla olricizmir +1 yıl Dozu ayarlamak lazım Yorumla
Suhevda Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Sen öyle dediğin için kanka demiş burada suç sende 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bahane urettim niye baktigini ogrenmek icin Yorumla Suhevda +1 yıl Bayılma taklidi yapsan daha mantıklıydı Yorumla Soran +1 yıl Ofya djxnekxxsnkdjsnd Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı. Belkide seni ölçüyor ne düşünüyon diye 0 0 Yorumla
motley Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. üzülme kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sen düşman gibi ne bakıyorsun diyince ağız alışkanlığıyla söyleyivermiş muhtemelen takılma boş yere
Ama mesajda yazdi
Seni kanka olarak görmüş demekki yani illa bakıyor diye aşık olcak halı yok belki sadece ilgisini çekmişsin yani ne bilim
1 2 erkekten kormuslugu var ve izliyor
Anladim
Daha önce yazmamışmıydım ben
Alla alla
Bu ne ki
Sevdiğim kız bana abi demişti
Hayaller başımıza yıkıldı gitti
Daha hayal yok
Senin yaklaşım yanlış çocuğu dovseydin birde
Ne kadar süredir tanışıyorsunuz?
2 sene oldu ayni siniftaydik ayrildi siniflarimiz surekli beni izliyor bazi erkeklerdrn beni koruyor
Sahiplenme duygusu varsa aşk da var
Niye kanka diyor o zaman ya
Özgüven sorunu yaşıyor olabilir mi?
Bilmiyorum oyle bir sey olsa kanka demezdi bence
O zaman b planını sok devreye. Biri varmış gibi yap.
Öyle yapinca sogumaz mi
Dozu ayarlamak lazım
Sen öyle dediğin için kanka demiş burada suç sende
Bahane urettim niye baktigini ogrenmek icin
Bayılma taklidi yapsan daha mantıklıydı
Ofya djxnekxxsnkdjsnd
Arkadaşı olarak hissediyor. a
Yak bi sigara o zaman kanka :D
Belkide seni ölçüyor ne düşünüyon diye
konusurken rondom attır onadsdsds
İyi abla dememiş🤣
sevmiyor