Bu çocuk niye bana kanka dedi?

geçen gün iskelede çocuk beni görüp akşamına naber yazdı. seni bugün gördüm mü falan dedim bana nerde gördün diyo salağa yatıyo ama görüp yazdı eminim göz göze geldik çünkü neyse konuştuk bi gün sonra falan yine gördüm reelde beni görünce kafasını yere eğdi yanımdan öyle geçti utandı sanırım bilmiyorum. sonra bana naber yazdı sonra dedim ki yine seni gördüm sanırım yine nerde gördün diyo ama beni gördü gayet salağa yatıyo net. dedi ki gördüysen insan selam verir nabion kanka der ne kankası bana kanka dedi. hani reelde tam görüp beğenmedi kanka diyo ondan dicem ama direkt naber yazma o zaman bana ben hiç ona yazmadım hep o yazıyo zaten hani. sonra nerdesin falan dedi yanımıza gelin diyo ben sizin yanınıza geleyim falan baya ısrar etti gelmek için ben geçiştirdim. beni beğenmeyip kanka yapıştırıyosa niye yanıma gelmek istiyo niye naber yazıyo beğendiyse niye kanka dedi nolur fikrinizi söyleyin ya ben anlayamadım çünkü. çocuk biraz ergen acaba böyle hani kanka diyim tepkisi ne olcak falan mı dedi bilmiyorum. çocuk 18e yeni
girdi bu arada. niye böyle yaptı bilmiyorum iste ve sizce bi daha yazar mı
Bu çocuk niye bana kanka dedi?