Selam arkadaşlar çok zor durumdayım lütfen yardm edin.. bundan 8 sene önce üniversite yılımda bir erkek arkadaşım oldu iyi sevgiliydik yattık kalktık gezdik sonra ben gidip ailemin zoru ile birisi ile evlendim bir kızım var anlaşamadık ayrıldk. eski sevgilim birisi ile konuşuyo 3 yıldır birliktelermiş kızı internetten gördüm çok güzel bir kız ve eski sevgilimide çok sevdiğini ilki olduğunu öğrendim açıkçası kızı kıskandım eski sevgilime yazmak konuşmak istiyorum geri dönsün evlenelim onu unutamıyorum sizce ne yapmam lazım kıza yazmamak için zor tutuyorum kendimi :(
Cevabın nedir?
herkez istedigini elde etseyseydi zaten mutsuzuluk diye bişey kalmazdı
06 Yorumla
Soran+1 yılpeki napim kız ayrılsın bıraksın onunla ben olayım
Soran+1 yılkendimi göstercem beraber aynı yatakta resimlerimizi atıcam ayrılsın
Soran+1 yılkız şu an ayrıldı galiba eski sevgil, m de yazıyor bana
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Salak salak işler yapma. Adamın mutluluğundan ne istiyorsun.
015 Yorumla
Soran+1 yıleski eşimden ayrıldıım onun yüzünden kabul eder eminim hiçbir erkek ilk yattığı kızı unutamaz
Soran+1 yılöyle diyosun ama o kız temiz diye ona mı gitmek gerekiyor ayrılır unutur
Soran+1 yılvalla şimdi yazdım kıza görmedi daha bakalım ne dicek ayrılır heralde
Soran+1 yılbir erkek ilk yattığı kızı asla unutmaz emin ol oda beni unutmadı
Soran+1 yılşu an yazıyo eski sevgilim neden yazmış ohh yazdı kızda yazıyo ama cevap vermem kızın kafası karışşın
Soran+1 yılben onu çok seviyorum neden aramızı bozmak istiyosun ben herşeyini biliyorum sen kim oluyosun da seneler sonra yazıp huzurszu ediyosun seninde kızının başına gelsin azıcık utan allahtan kork yazmış küfür edicem neler yazıcam şimdi
Soran+1 yılşu an eski sevgilim yazıyo neden niye yazdın kendimi acındırıp tekrar elde edicem mutlu lcaz o kızda ayrıldı galiba cevap falan de vermiyor :)
Soran+1 yılbiz birbirimizi çok sevdik arada engel kalmadı kızda ayrıldı
+1 yılKimsenin kafasını karıştırmaya hakkın yok atma mesaj.
01 Yorumla
Soran+1 yılkız çok seviyomuş ama benden çok sevemez
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
17Cevap
+1 yılSenin onlarin mutlulugunu bozmaya hakkin yok kendine baska birisini bul.
023 Yorumla
Soranunutamıyorum ben onu :(
- +1 yıl
İster unut ister unutma kimse eski sevdiklerini unutamaz ama sen bencillik yapip kendini dusunuyorsun hic kizin ve cocugun ne hissettigini dusunmuyorsun birak cocugu mutlu olsun git baskasini bul dunyada erkekmi yok...
Soran+1 yılbaşkasıyla olamam o kaldı aklımda o benim ilkim o kızda unutur başkasını bulur ne yani geçmişi bilse zaten ayrılır eski sevgilim geçmişini dese ooo hemen bırakır bana döner
- +1 yıl
Bilemezsin eger onu seviyorsa sana gelmez adi ustunde gecmis gecmisin kirlerini dokmeye hakkin yok
Soran+1 yılkızı her sosyal ağda gördüğümde canım acıyo birbirlerini seviyolar ama ben istiyorum elbet unutmamıştır beni aradan uzun süre geçsede
- +1 yıl
Elbet unutmamisdir kizim bizde sevdik bizde ayrildik ama zaman gecmesine ragmen onu istedik ama oyle birsey yapmadik. Bunu yaparsan senin karekterine bagli napalim artik yaparsan karekterini gosterirsin
Soran+1 yılkızdan ayrılıcak bana dönecek eminim kalbim öyle söylüyor kızada yapıcak bişi yok artık kabullensin
- +1 yıl
Orasi sana kalmis karekterin goster yap
Soran+1 yılolmaz diyor onu bırakamam benim yüzümden neler çekti sen geçmişte kaldın onun ahını alamam olmaz diyo :(
- +1 yıl
Ee dedim kabul etmez sen gecmiste kaldin gecmis gecmisdir
Soran+1 yılbenimle yattı nasıl kabul etmez ne buldun o kızda diyorum sevgiyi merhameti aşkı buldum diyo kafayı yicem :(
- +1 yıl
Her yattigi ile evlenmek zorundami akilli olsaydin yatmasaydin sizinki o zaman bianki nefis
Soran+1 yılcahildik evlencez nasıl olsa diyip kızlığımı verdim o da bakire kız buldu şimdi de ayrılmıyor ondan :(
- +1 yıl
Ya birak zorla evlendirildim diyorsun bu devirde kimse zorla evlenmiyor gec bu ayaklari sen gidip cocukla yatmissin ayrilmissin smdide kalkmis geri donmek istiyorsun bende olsam bende kabul etmem
Soran+1 yıloldu bikere yattım yalan yok ama yazdım cevap verdi bana evet unutamadım seni dedi :(
- +1 yıl
Eee sonuc ne
Soran+1 yılolmaz diyor onu bırakamam benim yüzümden neler çekti sen geçmişte kaldın onun ahını alamam olmaz diyo
- +1 yıl
Dogru diyor yapacak birsey yok seni kabul etmez daha
Soran+1 yılaglamaktan halim kalmadı gelmez daha dimi artık elin oldu :(
- +1 yıl
Gelmez daha eger tavsiye istiyorsan verenbilirim belki bir yardimim olur
Soran+1 yılolur tabiki :(
- +1 yıl
Ama burdan olmaz istersen ozelden mesaj at
Soran+1 yılekledim mesaj atamıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. selam hanfendi bence hiç yazma nedeni ise o gecmişte kalmış diye düşünüyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılkabul etmesi için diller dökücem olmuyo yapamıyorum :(
Soran+1 yılben ona üniversite yılımda neler yaşattım kabul eder gelir evlenir benimle o kızıda bırakır umarım
Bence yapma bölyle bir hata bırak yuva yıkanın yuvası olmaz derler
023 Yorumla
Soran+1 yıltekrar onunla olmak istiyorum yazsam hemen kabul eder ayrılır o kızdan
Soran+1 yılo kendi sorunu herşeyi anlatmak istiyorum yattığımı benim için ağladığını bilsin ondan ayrılsın başkasını bulur oda yani
Soran+1 yılbenimle yattı bozdu beni eşimden ayrıldım oda o kızdan ayrılsın beraber mutlu olalım
Soran+1 yıleşime herşeyi anlattım öyle kabul etti beni
Soran+1 yıltek istediğim bana dönsün dua edin lütfen
Soran+1 yıltek istediğim geri dönsün msjlaşalım barışalım
Soran+1 yılbaşkası olmaz ilkiyim onun
Soran+1 yılkız şu an delirmiş durumda eski sevgilimle konusuyoruz kız da sinir krizi geçiriyordur eminim :)
Soran+1 yıleski sevgilim de eskiden konuşuyo buda iyi bişi sanırsam bu gidişle kız ayrılıır ve bizde artık kaldığımız yerden devam ederiz
Soran+1 yılkalmam acındırdım kendimi kabul edicek zamanla
Soran+1 yılkalmam beni bozan o unutmaz bei sevdiğini biliyorum
Soran+1 yılolmaz diyor onu bırakamam benim yüzümden neler çekti sen geçmişte kaldın onun ahını alamam olmaz diyo :( :(
- Aşk İlişkileri konusunda 13,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenin tren kaçmış ablacim milletimin huzurunu bozma
07 Yorumla
Soran+1 yılben sadece eski sevgilimi istiyorum
- +1 yıl
Amao istemiyor
Soran+1 yılüniversite yıllarını hatrılatırsam gelir bana beraber aynı odada kaldığımız günleri
- +1 yıl
Zorlama bence ama hayırlısı tabi
Soran+1 yılkıza yazdım yapıcak bisiş kalmadı daha
- +1 yıl
Hayırlısı
Soran+1 yılaynen
Kıza yazma çocukla konuş isterse olur istemezse olmax
044 Yorumla
Soran+1 yılyazsam hemen cevap verir ümidim var kızı da bıraksın sanki ne var
Soran+1 yıleski sevgilime de yazdım kızada yazdım bakalım ne yazıcaklar
Soran+1 yılkız cevap verdi yazışıyoruz şimdi
Soran+1 yılamin inşallah
Soran+1 yıleski sevgilim le konusuyoruz neden oldu niye yazdın diye soru sormakta ama kız baya şokta ki yazmıyo bana umarım ayrılmıştırlar bizde mutlu oluruz
Soran+1 yılsonu kızdan ayrılcak bana dönecek mutlu huzurlu ilişkimiz olucak beraber :)
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Soran+1 yılolmaz diyor onu bırakamam benim yüzümden neler çekti sen geçmişte kaldın onun ahını alamam olmaz diyo
Soran+1 yılne buldu ki o kızda da vazgecip benimle olmuyor.
Soran+1 yılikiside birbirini evet seviyolar bende yaptığı hatayı ona yapmıçakmış ona dokunmadım kıyamıyorum diyo :(
Soran+1 yılevet fazlasıyla yaşadık :(
Soran+1 yılben biran umut besledim ben gelmemişim o gelmiş o sevmiş eski sevgilimi artık umudum kalmadı ama o kızada huzur vermem aklım onlarda olur evlencekler yatıcaklar çocukları olacak off
Soran+1 yılevet evlendim ve bir kızım var :(
Soran+1 yılteşekkür ederim saol ben mutlu olamam onsuz ama denerim tabiki çocuğum olduğu için ayrıldık evet
Soran+1 yılo kızı seviyo ve mutlu :(
Soran+1 yılsevermiyim bilmiyorum :( üniversitede gecirdiğim en güzel en özel anılardı :(
Soran+1 yılumarım severim :( söz takıcaklarmış umudum kalmadı ki :(
Soran+1 yılzamanla unutum artık :( yapıcak birseyim kalmadı
Soran+1 yılteşekkür ederim baba evindeyim artık kızım için ugraşıcam :(
Soran+1 yılumarım :(
Soran+1 yılbiraz daha iyim saolun :( aralarınıda açtım ben ortada kaldım :(
Soran+1 yılinşallah saol güzel dileklerin için :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni kabul edeceğini sanmam. Bence sen de onun mutluluğuna mani olma
07 Yorumla
Soran+1 yılevet çok mutlular kız iyi birisiymiş ve çook da seviyomuş ayırmak istiyorum benimle olsun kabul etsin
Cevap sahibi+1 yılBence kullandı attı seni
Soran+1 yılhala aklı bende diye düşünüyorum yazsam hemen ayrılır o kızdan
Cevap sahibi+1 yılBence empati yap kızın yerine koy kendini ne düşünürsün ona göre yaklaş derim
Soran+1 yılkızda zmanla alışır beni unutmadı hala aklında ben varım derim kız direk bağlarını koparır
Cevap sahibi+1 yılHoş değil yaptığın senin de başına gelirse anlarsın şu an tek taraflı düşünüyorsun sadece
Soran+1 yılsadece kız herşeyi bilsin ve ayrılsın amacım bu bana dönsün eski sevgilim
uzak dur girme hayatlarına...
01 Yorumla
Soran+1 yılama unutamadım seviyorum onu
+1 yılHastasın sen. Git akıl hastanesine alırlar seni
021 Yorumla
Soran+1 yıleski sevgilimi istemedk hastalık mı oluyo
- +1 yıl
Bilmem sen karar ver. Sonuçta bitmiş gitmiş. Onun hayatında başka birisi var çocuklu dul kadınsın niye barışsın seninle? Kaldı ki onları ayırmak sana düşmez zaten
Soran+1 yılama benim herşeyimi o aldı onun ilki oldum o kızla olsun istemiyorum kıskanıyorum o kızı
- +1 yıl
Sen milleti mi trollüyorsun ya 😂 ilki diye birşey mi kaldı allasen 😁 kocan seni bakire olmadan nasıl kabul ettiyse o kız da çocuğu kabul eder 😊 sen yoluna devam et çocuğuna ilgilen
Soran+1 yılkız yazmiş ben herşeyini biliyorum sen gerçekten sevseydin ikinci ilişkisi ben olmazdım parazit yapma defol git yazmiş mal mı ne
- +1 yıl
Böyle yazacağı belli değil miydi. Kim olsa bunu yazar zaten
Soran+1 yılben onu çok seviyorum neden aramızı bozmak istiyosun ben herşeyini biliyorum sen kim oluyosun da seneler sonra yazıp huzurszu ediyosun seninde kızının başına gelsin azıcık utan allahtan kork yazmış küfür edicem neler yazıcam şimdi
- +1 yıl
Bunları muhtemelen çocuğa da anlatacaktır haberin olsun. Başını derde sokma istersen
Soran+1 yılşu an görüldü yaptı kız eski sevgilim de yazıyo ama kızla kavga ediyolar oh ayrılsınlar
- +1 yıl
Nerden biliyorsun kavga ettiklerini
Soran+1 yıleski sevgilim yazdı neden ona yazdın aglattın Şu an ayrılcaz diye yazdı
- +1 yıl
Sanmam ayrılacaklarını ayrılsa da sana dönmez başkasının çocuğuna babalık yapmaz. Barışsa da seninle yatar çeker gider. Kullanılırsın yani.
Soran+1 yılkız çok dişli çıktı ama benimle başa gelemez alırım elinden erkeğimi kalır böyle
- +1 yıl
Bu işten birşey çıkmaz muhtemelen ayrılmayacaklar. Belki çocuğa rezil oldun
Soran+1 yılkıza üzüldüm Allah uzun ömür versin sözlencektik yazmış
- +1 yıl
Kim yazıyor bunu eski erkek arkadaşın mı
Soran+1 yılpardon kız yazmış Allah uzun ömür versin sözlencektik diye
- +1 yıl
Ee ne oldu şimdi barıştı mı çocuk seninle
Soran+1 yılolmaz diyor onu bırakamam benim yüzümden neler çekti sen geçmişte kaldın onun ahını alamam olmaz diyo :( :( :(
- +1 yıl
Akıllı çocukmuş. Sen hayatına başkasını al çocuğunla gül gibi geçin devam et yoluna
Soran+1 yılne yaptıysam olmuyo halimi hadrımı sorarmış oda gemişte iyi kötü anılarımız olduğu için ilerisi olmazmış evlilik düşünüyomuş onunla aklım onda olucak mutlulugunu görüp daha çok kahırolcam :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence yazma mutluluklarına engel olma.
05 Yorumla
Soran+1 yılçok mutlularmış ama ben eski sevgilimi istiyorum olmuyo onsuz onunla yattım unutamadım
- +1 yıl
Bak sen şimdi mutsuzsun. Yazarsan onlarda mutsuz olacaklar. Bence yazma.
Soran+1 yılben onun için eşimden ayrıldım oda ayrılsın oda unutamamıştır beni muhakkak
- +1 yıl
Unutamamış olsa mutlu olmazdı bence.
Soran+1 yılbirbirlerine çok yakışıyolar ve kız bırakmak hiç istemiyo
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Onun nesine hayranın unutamiyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılyaşanmışlıklar alışmışlıklar var ikimizde ilki olduk yattık yani
Soran+1 yılben sadece geri dönsün istiyorum
Soran+1 yılşu an konuşuyoruz kız diskalife oldu gibi bişi saolun güzel yorumlarınız için geri döndü bana insşşlah
Yazık ya diğer kız insan değil mi
09 Yorumla
Soran+1 yılama napim yani unutur oda sonuçta onu ben sevdim iyi biliyorum
Soran+1 yılkızda aklını kullansın başka birini bulsun
Soran+1 yılben ailemin zoru ile evlendim ayrıldım
Soran+1 yılkaçamadık olmadı evliydim zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılKıza yazma elbette ve bir psikologla görüş
031 Yorumla
Soran+1 yılkızı çok medettiler güzel bir kız kıskanıyorum yazıp herşeyi anlatmak istiyorum yattıgımı herşeyi bilsin ayrılsın olmuyo
Cevap sahibi+1 yılTatlım yazsan ne olacak?
Diyelim ki ayrıldılar sevgilin sana geri mi dönecek?
Boşanmış bir çocuklu kadinsin artık boşanmanı geçtim bir çocuğun olmus yani seni isteyeceğini sanmam. sen yapamayıp ayrilmissin ama o devam ediyor demekki yapabiliyor.
Üstelik sevgilisine seni anlatmıştır muhtemelen yani geçmişte bir ilişkisi olduğunu.
Sen geçmişe çok takilmissin ama bitmiş artık
İnsanlar tekrar aşık olabilirler kendimden biliyorum
Soran+1 yılailem istemedi onu bırakıp zorla eşimle evlendim ondan da ayrıldım ama benimde onunda ilki biziz kızda kabul eder seviyo ama benim kadar sevemez ki unutur evlilikmiş ondan ayırmak istiyorum kız 23 eski sevgilim 28 yaşında evlenmek de istiyorlamış off
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyorsun bitmiş artık. erkek başkasını sevmiş neyin kafasını yaşıyorsun?
Aklında halen sen olsan o kızla sevgili olamazdı
En çok sen sevdin ne önemi var? bitmiş artık
Çok istiyorsan sadece erkeğe yaz asla kıza yazma
Cevap sahibi+1 yılKız biliyordur zaten seninle olan ilişkisini ayrildiginizi kendine gel
Tekrar söylesen nolacak eski sevgiliyle olanlar bitmiş kim umursar ki
Soran+1 yılbenimle yattığını bilirse kesin ayrılırlar çünkü kızın ilk sevdiğiymiş duyumlara göre ben yazarsam araları bozulur kızda eski sevgilme konuşuyomusun der ayrılırlar
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun bunu yaparsan erkek senden tamamen sogur
Kıza demiştir ilki olmadığını anlatmıştır kızda kabul etmis olabilir hayal dünyasında yaşama
Cevap sahibi+1 yılİnsanlar anlatıyorlar başta böyle şeyleri ayrıca aklı yok mu bunların öyle bir şey olsa erkek durumu anlatır olay kqpanir
Soran+1 yılkıza yazmak istiyorum ağlasın benim gibi ayrılsın mutsuz olsun
Cevap sahibi+1 yılNiye ayrılsın ki geçmişte olmuş bitmiş hiçte üzülmez aksine oturur sana üzülür
Soran+1 yılbenimle yattı sonuçta geri dönerse kız kaybeder görür gününü
Cevap sahibi+1 yılTamam ama bitmiş kız belki bunu kabul etti geçmişte olmuş bitmiş ben seni seviyorum dedi bu durumda kız ne kaybedecek ki?
Cevap sahibi+1 yılSen böyle diyorsunda belkide kızın her şeyden haberi zaten vardır
Soran+1 yılevet herşeyi biliyomuş ama şu an kız görüldü yaptı muhtemelan aglıyordur ya da kavga ediyordur eski sevgilimle yazışıyoruz neden niye diye sorular soruyor bana dönecek gibi
Cevap sahibi+1 yılHata yaptım sadece erkeğe yazacaktin ve sana verdiği cevaba bakacaktin
Cevap sahibi+1 yılNeyse hayırlısı
Soran+1 yıleski sevgilim yazmakta ama kız sanırsam ayrıldı tamamen :)
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılİstiyor mu seni
Soran+1 yılolmaz diyor onu bırakamam benim yüzümden neler çekti sen geçmişte kaldın onun ahını alamam olmaz diyo :( :( :(
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum zor ben 2 kez aşk acısı yaşadım inan geçiyor. dua et ve psikiyatrist ile görüş yaşadıkların kolay şeyler değil. kizina ve kendine yeni bir hayat kur bir iş bul ve emin ol karşına çok daha iyisi cikacak
Soran+1 yılsaol teşkkür ederim :( haklısın kızım herşeyim benim ama beklerim belki birgün olsun gelir :(
Cevap sahibi+1 yılDua et, hayırlısını iste ve kendine yeni güzel bir hayat kur. belki evlendin iyi bir eş olmayacaktı bilmiyoruz. sen onu eski haliyle biliyorsun ama belkide değişti başka biri oldu bilmiyorsun.
Olan olmuş bitmiş psikolojik destek al bunlar kolay şeyler degil daha hızlı atlatmanın sağlar
Soran+1 yılevet doktora gidicem dua da ederim saol çok saol nasıl atlatırım bilmiyorum ama kızı kıskandım bana kötü bir laf demedi seviyorum dedi ben o kadar yürekli olup aileme seviyorum diyememiştim ama unutamam ilkim oldu sonum olamıcak belkide :(
Cevap sahibi+1 yılUntursun emin ol ilk falan hikaye ya :)
Bende deli gibi sevmiştim bak şimdi umrumda değil
Seninki olaylı geçtiği için aklında kalmış haktan veriyorum ama gerçekten geçiyor
Soran+1 yılgeçer dimi zor dönemler benim için bilmiyorum aglamaktan per perişan oldum sen neden ayrıldın senin nasıl oldu :(
Cevap sahibi+1 yılÇok seviyordum olmadı o pek sevmedi çok üzüldüm ama geçti sonra başkasını sevdim eskisi için iyiki olmamış dedim
Soran+1 yılbende dermiyim bilemiyorum :(
Cevap sahibi+1 yılDersin ya ne aşk hikayeleri var bitmis olan sonra başkası geliyor
Soran+1 yılinşaallh öyledir
Karaktersizlik yapma. Otur oturduğun yerde.
05 Yorumla
Soran+1 yılunutamadım geri dönsün bana
Soran+1 yılo kızda zamanla elbet unutur
Soran+1 yılsaol ama erkek hiçbir zaman ilk yattığı kızı asla ve asla unutmaz
+1 yılYapman gereken tek sey var kendine kariyere odakla
027 Yorumla
Soran+1 yılonsuz olmuyo eşimlede o yüzden ayrıldım
- +1 yıl
Olur olur neler onlarsiz oluyor bir bilsen aradigin cinsel tatminse baskasindada bulursun etraf yuruyen cinsellik kayniyor tavsiyem kariyer
Soran+1 yılkızı kıskandım ama sevdim ben onu eşim de sorun değil artık ayrılduk bana dönsün beraber yuvamızı kuralım kızıma babalık yapsın
- +1 yıl
Kafayimi yedin bencil olma onlar kendilerine hayat kurmus sende baska bir hayat kur tek erkek eski sevgilin degil dunyada ondan daha cok seni dusunecek sevecek insanlarda cikabilir karsina
Soran+1 yılemin ol çıkmadı para yardımı herşey yapar dı zmandında bana çok sevmişti evlenemedik ama şimdi kabul etse hemen evlenirim
Soran+1 yıl@bulems oda biliyo zorla evlendim
- +1 yıl
Sana tavsiyem yuva yikanin yuvasi olmaz derler oyuzden baska hayat kur
Soran+1 yılbenim hayatım o herşeyi onunla yaşadım ilkim unutamıyorum
- +1 yıl
İlkler unutulmaz ama hayat iste ilkin olsada onunda o kadinla iliskisi var baska bir erkek bulmayi dene emin ol ondan daha iyileri cikar
Soran+1 yıliyisi çıkmadı hep kötü çıktı o yüzden eski sevgilimi istiyorum geri dönsün mutlu olalım diye
- +1 yıl
Sence yaptigin duzgun biseymi peki? Yani sen mutlu degilsin ama diger kadin mutlu onun mutlulugunu calmayi dusunuyorsun belkide
Soran+1 yılevet onun mutluluğunu elinden almk istiyorum fazla güzel iyi biri olmasın ben sevgilimi istiyorum kaçalım başka yerde yaşayalım kızda zaten bir süre sonra unutur
- +1 yıl
Sen unutamadin ama kiza unutur diyorsun ne kadar adil peki?
Soran+1 yılşböyle yazmış
- +1 yıl
Senin yerinde olsam hicbisey yazmazdim birazda olsa haklilik payi var
Soran+1 yılşu an kavga ediyolar kesin kız görüldü yapmış ohh ayrılsınlar
- +1 yıl
Bisey diyemiyorum artik hayirlisi
Soran+1 yıleski sevgilim de yazmakta aynen hayırlısı dediğim gibi dönücek bana ve berasber çok mutluı olucaz
- +1 yıl
Bana kalirsa mutlulugun kisa surecek
Soran+1 yılkız neler yazmış ama ayrılır Şu an barıştık gibi kabul eder beni kızımı yeni yarınlara merhaba artık :)
- +1 yıl
Hayirlisi
Soran+1 yılaynen kız bıraktı aglıyo şu an galiba :)
- +1 yıl
Tamam hallettiysen bitti istedigini aldin iyi gunler
Soran+1 yılteşşekür ederim kıza az da olsa üzüldüm ama kabul edicektir zamanla :) iyi günler
+1 yılYapma olmuş bitmiş birşey bozma aralarını
03 Yorumla
Soran+1 yılben sevgilimi tekrar istiyorum o ilkim benim :(
- +1 yıl
Şimdiki sevgilisi hak ediyo onunda ilki ya
Soran+1 yılonunla yatsın istemiyorum bana geri dönsün
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu yapman hem onlara hem sana zarar verir
023 Yorumla
Soran+1 yılkızı gördüm eski aklıma geldi yazıp herşeyi anlatıcam
Cevap sahibi+1 yılYapmamalısın. Sana bir faydası olmaz
Soran+1 yılkız ayrılsın ondan bana dönsün eski sevgilim dayanamaz beni kabul eder :)
Cevap sahibi+1 yılHiç sanmıyorum. Kendi kendine eziyet ediyorsun
Soran+1 yılama olmuyo ki internetten sürekli görüyorum
Cevap sahibi+1 yılBakmazsan görmezsin
Soran+1 yılkız şu an delirmiş durumda eski sevgilimle konuşuyoruz diye aglamıştır ayrılsın ya napalım hayat bu :)
Cevap sahibi+1 yılPisliksin
Soran+1 yılistediğim oldu ayrıldılar bana yazıyo :) :) :)
Cevap sahibi+1 yılbir de erkekler kötü derler
Soran+1 yılolmaz diyor onu bırakamam benim yüzümden neler çekti sen geçmişte kaldın onun ahını alamam olmaz diyo :(
Cevap sahibi+1 yılAkıllı adammış
Soran+1 yılne buldu ki o kızdan bende olamyıp onda olan ne hala beni seviyo biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBu yaptığın gibi çirkeflik yoktur mesela
Soran+1 yılbiran sinirlendim o kadar güzel bir kız temiz kalpli nasıl benim sevdiğimi sever diye sinirlendim bende yaptığı hatayı ona yapmıcakmış eski sevgilim onunla yatmıcam ona kıyamıyorum diyo en agır lafı söyledi zaten
Cevap sahibi+1 yılHak etmedin mi sen de yani?
Soran+1 yılettim ama ben herşeyimi ona verdim geri döner dedim ama olmadı :(
Cevap sahibi+1 yılÇok kafaya takma bence. Yaşım fazla olmasa ben seni teselli ederdim ama fazla.
Soran+1 yılsaolun :(
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi, takma kafana. Senin de çıkar kısmetin.
Soran+1 yılinşallah teşekkür ederim saolun :(
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, iyi günler
Soran+1 yıliyi günler
neden bitti
025 Yorumla- +1 yıl
Sorulmasi gereken bu
Soran+1 yılailem zorla birine verdi beni ona vermediler
- +1 yıl
Engelledin
Soran+1 yıl@Çılgınbebe ailemin zoru ile evlendim onu istemediler
- +1 yıl
Istek attim
Soran+1 yılbabamı karşıma almak istemedim eski sevgilimi uygun görmediler
Soran+1 yıltek istediğim geri dönsün bana kabul etsin geçmişe çizik atalım mutlu olalım
Soran+1 yıleski sevgilim yazıyo saolun
Soran+1 yılaynen saol canım konuşuyoruz aradaki kızda çekilde zaten
Soran+1 yılolmaz diyor onu bırakamam benim yüzümden neler çekti sen geçmişte kaldın onun ahını alamam olmaz diyo böyle yazmış şimdide bana :(
Soran+1 yılistemiyor beni olamaz yaa :(
- +1 yıl
:) bencede
Soran+1 yılama sevmiştim ben onu niye o kızı tercih etti ki neden ya neden
- +1 yıl
😘😘😘😘😘
+1 yılyazsan ne olacak
07 Yorumla
Soran+1 yılgeri döner muhakkak bana :)
- +1 yıl
yaz ozman
Soran+1 yılaynen ikisinede yazıcam başta kıza