Eski sevgilim yani eski sevgilim dediğim 20 gündür ayrıyız ve 20 gündür başkasıyla çıkıyor benden ayrıldı acil yardım istiyorum?

Ayrıldı benden ilk defa bu kadar ciddi şu an biriyle çıkıyor ve çıkdığı kızı benim en yakın arkadaşım sayesinde tanıdı sevgilim motorcuydu kızda motor aşığı kızın okul çıkışına gittim tutamadım dövdüm kızı sürekli beni gördüğünde bana bakıyor oturduğum masada ortak arkadaşımız çok geliyor beni görünce önümden kırk kere teker yaparak geçiyor bu arada 4 senelik sevgilim kızı sevdiğini düşünmüyorum beni onla bastırdığını düşünüyorum çok seviyorum geri dönermi bilmiyorum nolur bir yardımcı olun sizce ne olabilir kızı her sabah okula bırakıyor ama çok dengesiz bir çocuk hep hata yapar geri döner ama bu sefer dönermi bilmiyorum beni sevdiği gibi severim onu da zamanla dinlediği şarkılar hep kavuşamamakla ilgili benle bir geleceği olmadığını Söledi ha şimdi ayrılmışız ha 1 sene sonra desi ne arıyorum ne mesaj atıyorum rahatsız ediyorum yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Pardon aramıyorum ve mesaj atmıyorum yanlış oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Hiç Böyle bir olay yaşayan ve geri dönen oldumuu?
Eski sevgilim yani eski sevgilim dediğim 20 gündür ayrıyız ve 20 gündür başkasıyla çıkıyor benden ayrıldı acil yardım istiyorum?