Eskiden hoşlanan kızın Instagram da mini etekli foto atmak?

Eskiden hoşlandığım bir kız (aslında hala hoşlanıyorum) dün Instagrama geçen sene yazdan kalma fotoğrafları atmış, bunda birşey yok ama bir anda arka arkaya zincirleme gibi bir postun içinde 8 tane mini etekli fotoğraflar var (kaydırarak bakmalı olan). Önce şunu söyleyim, biz kızla 8 önce birbirimizden çok hoşlanıyorduk, anlaşmazlık ve ufak tartışmadan dolayı ikimizde gurur yaptık ve bu yüzünden ikimizde birbirimizden uzaklaştık, 8 aydır konuşmuyoruz. Sormak istediğim soru şu; kızın hesabı bende ekli değil, tartıştığımız gün yani 8 ay önce takipten çıktık (ilk ben çıktım), ama arkadaşımın hesabından bakiyorum kiza bazen, zaten kizla çok ortak arkadaşimiz var Instagram da, şimdi bu kızın aniden geçen sene yazın mini etekli fotoğrafları atması başka bir erkek için mi? Böyle dememin sebebi 3 hafta önce gittim selam verdim sanki biraz tuhaf gibiydi kız hani hayalkırıklığı varmiş gibi umursamaz gibi duruyordu, ama 2 hafta önce onu okulda bir erkekle konuşurken gördüm ve ertesi gün eklemiş birbirini, ve bugün kız mini etekli fotoğraf atmış.
Eskiden hoşlanan kızın Instagram da mini etekli foto atmak?