- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen de bunu merak ediyorum istesem verir mi acaba ya
079 Yorumla
Soran+1 yılKız da sana bakıyosa verir
- +1 yıl
Baya bakıştık da benim iş dolayısıyla arada giremiyorum. O zamanda manita yapmışsa diye çekiniyorum. 2 hafta gündüz durakta bakışıyoruz. Sonra 3 ay gecede oluyorum. Bence kesin biri kalmıştır:((
- +1 yıl
Kapmıştır.*
Soran+1 yılBence kızın hayatında biri var sa sana bakmaz. Öyle aldatma potansiyeli varsada kızın baya kötü :DD
- +1 yıl
Ama önceden baya bakışıyorduk bi arada şunu düşürdün numarası ile eline tel no yazılı anahtarlık verdim hayır bu benim değil dedi bakmadı bile.. İlk planı yemedi. Şimdi araya mesafe girdiyse bu kız birini bulmuş mudur sorum o yönde sjjsjs
- +1 yıl
Sen bana dert yanarken bi anda ben sana dert yandım olacak iş değil sjsj
Soran+1 yılAynen kanka yaa😂😂 iyi taktık bu arada
- +1 yıl
Taktiklerim bitmez de bu kız biraz öküz mü çıktı. Manitası mi oldu ne oldu bilmiyorum pfff
Soran+1 yılBence uğraşma 😂 ama öyle onun olmayan anahtara tabikide bu taktiği yemez. Cevine numaranı falan koy 😂
Soran+1 yılCebine*
- +1 yıl
Aynen durakta taciz ediyor diye bağırsın da beni bi güzel s*ksinler dimi sjsj
Soran+1 yılHahahah evet muhtemel sonuç. Onunla konuşsan da mı olmaz?
- +1 yıl
Aynı durak her gün görüyorum Red yersem durak değiştirmem lazım jsjs ya da işi bırakmam snsj
Soran+1 yılHahahsha seni çok iyi anlıyorum, haklısın. Kızın soğuk yapısı mı var, hayır demesi büyük ihtimal mı
- +1 yıl
Şimdi yakın kız arkadaşıma kızı gösterdiğimde bana sen bu kızdan daha güzelsin yapma dedi. Ama benim gözüme güzel görünüyor ne bilim. Gösterdiklerim beğenmedi jsjsjs
Soran+1 yılBende benim ilgi duyduğum da benim kadar güzel değil ama benimde gözüme hoş geldi ya, önemli olan senin beğenmen bence
- +1 yıl
Neyse evini biliyorum. Olmadı kapısında yatarım artık sjsj
Soran+1 yılSen baya hoşlanıyosunnn
- +1 yıl
Yok len şans eseri işten dönerken gördüm. Hemen üst mahallemde oturuyormuş jsjs
Soran+1 yılKızın sendede ilgisi varsa tanış ya, çekincek bişey yok sapık demez sana
- +1 yıl
Ondan emin değilim ya. Pek belli etmiyor bir şey ama bazen durağa yürürken hemen yanımda yürüyor. Omuzu omuzuma değecek şekilde sence bi işaret mi veriyordur
Soran+1 yılHayır bu bi işaret değil bence. Ama kızlar da hoşlandığı erkeğe karşı yavşşak hareketler yapmaz ama böyle odun gibi olur bk görmüş gibi bakar 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ama bak şu detayı da vereyim. Şimdi durağa yürüyoruz ya bu arkamda kalıyor. Sonra bi bakıyorum yanıma yetişmiş. Yani koşmuş gibi 😁
Soran+1 yılYok sadece yetişsin diyedir bence ama belli olmaz. Bence sana bakması falan ilginin olduğunu gösterir
- +1 yıl
Olm iyice çıkmaza soktun beni he bu kız neyim benim o zaman sjjsjs
Soran+1 yılKanka belli olmuyo işte böyle. orada olsam sana derim kesin bi şekilde😂😂 bence şansını dene çok beğeniyosan, onu kaçırmak istemiyosan
- +1 yıl
Yaw ben kimseyi o kadar istemiyorum da bi tık Oluru var gibi duruyordu ondan denemek istedim. Yaşım geldi ben ciddi bir şeyler arıyorum artık sjsj
Soran+1 yılYa sen 28 yaşındaymışsın, evet ciddi biriysen kesin git konuş çünkü bu zamanda öyle beğendiğin zor bulunuyo
- +1 yıl
Olm ölmüşüm gibi konuştun ya. Gidip bi yerde ağlayacam ben
Soran+1 yılKanka yalan yok seni 22-23 düşünüyodum ben
- +1 yıl
İstersen yerdeyken bir de tekmele ya sjsj
Soran+1 yılÖyle oldu afedersin ama yaşın iyi bence olgun erkek mis
- +1 yıl
Millet sevmiyor be neyse ki bana 24 gösteriyorsun diyorlar ordan azıcık mutlu olabiliyom jsjsj
Soran+1 yılHayır seven de var 😉
- +1 yıl
Üzilmim diye diyon.
Soran+1 yılHayır ya. O kız da senin yaşlarındaysa drek konuş
- +1 yıl
Olmazsa suçlusu sensin ama
Soran+1 yılYani kızın ilgili olması belli olur. İlgisiz umursamaz duruyosa hiç konuşma derim
- +1 yıl
Anlayamıyorum ki ben azcık konuşmuşluk olsa anlarım
Soran+1 yılAma ona anahtarı verirken sert bi şekilde hyr diyip dönmüş sanırım, bu iyi bi işaret değil
- +1 yıl
Sert değildi ama elini hiç uzatmadı. Uzatsa eline bırakır kaçardım
Soran+1 yılAhhahaha kaçardım diyo. Elini uzatmadı ama sert bi tavrı mı vardı
- +1 yıl
Yok benim değil dedi sadece sert değildi. Yani bunu düşürdün numarası yaptım işte. Oda benim değil diyim kapattı konuyu
Soran+1 yılHoşlansa uzatırdı lafı bence
- +1 yıl
Dimi. Aen benim aklımı karıştırıyon ya çorba ettin beynimi sjjsjs
Soran+1 yılEvet öyle yaptım ya bende anlayamıyorum kiii 😂😂
- +1 yıl
Sen çözemedin hemcinslerini benden çözmemiz nasıl bekliyorsun dnsjjs
Soran+1 yılSen de benim kafamı çorba etseydin, benim için bişey demedin o ilgilendiğim çocuk niye belmiyor diye sence🤣🤣 çekingenlik var sizde
- +1 yıl
Var zaten oda tr nin saçma yasaları nedeniyle yoksa tutar elinden götürür bi kahve içelim der. İşi bağlardım.
Soran+1 yılDur şimdi ama ben türkiyede değilim, yurtdışında oluyor bu. Onun ismini bilsem ben yazarım ona ama bişiy bilmiyorum sadece kalabalıkta bile beni farkediyor bakıyor. Sence?
- +1 yıl
Bence erkekler bakarken belli ediyor baya bence dikkat ediyorsa sana içinde var bir şey. Sen yakınında durmaya bak etrafında kimse olmadığı anda açılır sana gibi geliyor
Soran+1 yılTamam öyle yaparım. Gelsin diye yalnız bile takılıyom ya. Ama şüphem var türk mü acaba diye 😂😂😂 neyse belli olur ben beklentide durmiyim olursa olur olmazsa olmaz, ama onun benim türk olduğumu kesin biliyo konuşmamı duydu çok yakınımda oturuyordu
- +1 yıl
Umarım olur sizin iş benimki muamma
Soran+1 yılKızın ismini biliyon mu ya ona istek atamazmısın
- +1 yıl
Bilmiyorum ama pazartesi gündüze gecicem. Bi şekilde hallederim artık
Soran+1 yılAynen, bence en kolay yolu ilgisi var mı öğrenmenin
- +1 yıl
Var eminim ama bu boşlukta erkek arkadaş yapmış olması korkutuyor beni
Soran+1 yılNasip değilmiş dersin kanka ozaman 😅
- +1 yıl
Üzülürüm
Soran+1 yılKanka ben mesela elimden geleni yapmadığımda çok üzülüyorum biliyon mu. Yapınca en azından elimden geleni yaptım deyip önüme bakıyorum, ha üzülüyorum mu evet ama yapmadığımda daha üzücü. İçinde kalmamış oluyor
Soran+1 yılİçimde*
- +1 yıl
Bende aynı şekilde lakin her defasında karşı tarafın ne istediğini bilmediğinden kaybediyorum. Bu da benim canımı sıkıyor. Ben olduğum gibi kabul edilmek istiyorum. Millet numara yapanı seviyor. O yüzden artık cabalamiyorum kimse için. Birini bulup piyasadan çekilmem lazım 😁
Soran+1 yılAynen ya sen niye insanların isteklerine göre değiştirceksin kendini. Bence kendin ol, seni olduğun gibi sevsin. Yani kadınlarla iletişimin nasıl bilmiyorum kötüysede törpüle hepten hayvan olma 😂
- +1 yıl
Hayır çok iyidir. Ben mühendislik okudum lise ve üniversite de hep 60 kız 4 erkek 😁 kadınları iyi tanırım 😁
Soran+1 yılE iyi ozaman seni sen olduğun için sevsin herkesin kusuru var zaten. Ben içimden geldiği gibi davranıyorum beğenirse ölümüne beğenmezse düğünüme gelsin 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Puahahhahahq bu çok iyimis jsjsjs ama bu dönemde kadınlar biraz değişti maymun iştahlı her şey onun istediği gibi olacak, ama sonradan istedikleri şey de değişiyor. Bu durum çok sıkıcı 🤦
Soran+1 yılKarşılıklı olmalı erkeğin de istediği olmalı bi ilişkide.
- +1 yıl
Hah yaşa ya şöyle mantıklı bir insan sonunda
Soran+1 yıl@metamortan naptın bi gelişme var mı? 😂
- +1 yıl
Kız işi bırakmış aa. Sabahları göremiyorum artık:((
Soran+1 yılBendede şey. Çocuğun ilgisi üzerimde ama hiç yanıma geleceği yok, çekinir. Bende bi taktik yapsam mı senin gibi numaramı vermeye çalışmak😂
- +1 yıl
Bence denenir. Hiç yoktan sen elinden geleni yapmış olursun
Soran+1 yılAynen. Sence saçma olur mu aklıma şu geldi - o namaza gidiyo her akşam bende onu orada görüyorum. Namazdayken ayakkabısına instagramımı falan brakmak 😂😂😂 ya böyle söyleyince komik ama
- +1 yıl
Kız mesaj at ya da nick ver ben atayım aşağı inene kadar ömrüm geçiyor 😁
- +1 yıl
Ayakkabısına bırakma yaw o kadar da değil 😁
Soran+1 yılBilsem mesaj atıcam işte. Ne ismini biliyorum ne bişeyini, yabancı dil konuşuyo bide. Gidip asla konuşamam çok utanırım. Başka bi fikrin var mı😂
Soran+1 yılSeni takip ediyorum ozaman wlahca diye
- +1 yıl
Ya ona değil la burdan bana yaz. Aşağı inene kadar çok uzun sürüyor
Soran+1 yılYazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılİstenir genelde onlar benden istiyor veya bi şekilde buluyorlar
01 Yorumla
Soran+1 yılAma işte beni bulması imkansız, ne adımı biliyo ne bişey. Anca gelip sorması gerekir, ama erkekler aynı değil gelirim diyen var gelmem diyen var. Ben anlayamadım
İsterim , Çekinecek bir şey yok artık dijital çağda yaşıyoruz tanışıp konuşmak için istemekten utanmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Hiç utanmamm valla olursa olur olmazsa olmaz... Zaman çok kıymetli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer bakılan kız çok beğendiği anlamına gelmez
03 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım? Bana bakıyo diye beğendiği anlamına gelmez mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır. Kadın bakıyorsa beğenmiştir ama özelikle bazı erkekler önüne gelene bakıyor zaten. Kızda bakıyorsa oda bakmaya devam eder
Soran+1 yılHe evet haklısın çok. Onu ben anlayamam işte o öyle biri mi diye..
Oyle seyler tarzim degil
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir her erkek aynı değil
+1 yılBen kendim buluyorum istemeye gerek yok ahhaha
046 Yorumla
Soran+1 yılAma farklı şehirlerdensiniz, ne adını biliyosun ne soruşturacak biri var. Anca ona gidip sorabiliyosun. Ozaman gidermisin yanına?
- +1 yıl
Gitmem gtleri kalkıyor sonra kendisi gelsin
Soran+1 yılKendiside gelmez bence
- +1 yıl
Niye
Soran+1 yılKızlar genelde gelmezler. Gelen de var da ben gidemem mesela. Erkeğe belki yanıma gelmesi daha kolay olur dige yalnız otururum mesela. Buna rağmen de gelmiyosa hiç gelmesin
- +1 yıl
Aşırı yakışıklı değilsen bir işe yaramaz kadınlarda zaten seçenek çok olduğu için gerek duymuyor
Soran+1 yılBen mi aşırı yakışıklı anlamadım?
- +1 yıl
Mesela yakışıklı birisi zorlanmaz instagram almak için yanına rahatlıkla gider ama bizde pek yaramaz onu demek istedim
Soran+1 yılBenim ilgilendiğim tipi düzgündü hoştu, şans verirdim kesin gelse. Naparsam gelir?
- +1 yıl
Bizimki yamuk mu onu mu demek istedin ahahah gelmiyorsa sebebi vardır illaki sevgilsi olabilir veya çekiniyordur
Soran+1 yılBen senin resmine bile bakmadım, sana demedim. Ben ilgilendiğim erkek benim yanıma gelmemesinin sebebini öğrenmek istedim çünkü çirkin de değil gelmeye çekinsin
- +1 yıl
Bişey diyicemde belki seni beğenmemiştir
Soran+1 yılAma bakıyo ilgisi hep bende (aslında belkide her kıza bakan bi yapısı vardır onu bilmiyorum şimdi ama uslu karı kız peşinde olan bi tipe benzemiyor hiççç). Ve bana hep çokk güzelsin diyolar (kendini çok güzel sandığımdan değil gtu kalkık deme alakası yok sadece bilgilendirmek için dedim), yani beğenmiş olmalı bence. Yoksa niye ilgisi olsun
- +1 yıl
Güzellik görecelidir belki ona hitap etmiyorsundur
Soran+1 yılOlabilir. Üzücü
- +1 yıl
Birazda siz üzülün hep biz mi üzülcez
Soran+1 yılOkadar da üzülmedim ama 😂😂😂 yani beğenmediği kıza bakmadı enteresan
Soran+1 yılBakması*
- +1 yıl
Bende bakıyorum hatta her erkek bakar fazla anlam yükleme bence ahhahah
Soran+1 yılNiye bakıyon ozaman, öylesine sebepsiz bi gözüm görsün diye mi sadece
- +1 yıl
Bilemem neden baktığını ben genelde her kıza baktığım için bir şey demem doğru olmaz
Soran+1 yılYok sana sordum neden her kıza bakıyon yani sebebsiz mi
- +1 yıl
boş ver ya bakıyorum öyle anlam yükleme
Soran+1 yılHmm gönlün hoş olsun diye demek
- +1 yıl
Sana da mı baksam gözüm gönlüm açılsın
Soran+1 yılBozdun bütün konuşmayı bravo
- +1 yıl
Bence tam zamanıydı
Soran+1 yılYapma bee 😆
- +1 yıl
Bence bu konuyu baş başa tartışmamız gerekiyor
Soran+1 yılSen bana niye yürüyosun anlamadım, ilgilendiğim birisi var diye biliyon bide
- +1 yıl
Ömer iyi çocuktu ama fena bir kusuru vardı gördüğü her kadına yürürdü hahah şaka bir yana yürümüyorum yardımcı olurdum belki
Soran+1 yılNe için Ömer? Senden hoşlanmıyodur çok anlam yükleme bakmasına dedin hshahah
- +1 yıl
Ben asılcaktım sana onun için istedim ne var bunda
Soran+1 yılBen öyle gördüğü her kadına yürüyen biri istemiyom ya Ömercim
- +1 yıl
İşten eve evden spora gidiyorum karıyla kızla işim yok ha kendi gelirse düşünürüm ahhaha bence tanışmamız gerekiyor
Soran+1 yılNeyimi beğendin ozaman
- +1 yıl
Kafa yapımız uyar gibi geldi tanışmaktan zarar gelmez zaten teklif ettim sadece
Soran+1 yılYok kanka ben o çocuğun gelmesini bekliycam 😂😂😂
- +1 yıl
O çoçuğu bekleme benimle tanış ahhahah
- +1 yıl
Konuşsana kadın
Soran+1 yılCevap bekliyor birde 😂😂
- +1 yıl
Bekliycem tabi hissediyorum
Soran+1 yılHatta o çocuğun gizli resmini geçmiştim ben ama silicam umudum azaldı 🤣
- +1 yıl
Benimkini kaydet galeriye uyurken bakarsın
Soran+1 yılManzaradan gözükmüyosun ya
- +1 yıl
Gelmiyorsunki dmye konuşalım
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. İstemem ayıp olur
09 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılKız da seni beğendiyse sapık demez.
Soran+1 yılBence erkeğin gelmesi için kız da bi kolaylık sağlaması lazım. Ona bakarak yalnız takılarak (ki erkeğin gelmesi daha kolay olsun)
Soran+1 yılEvet buna rağmen erkek gelmezse nedir? Pısırık?
Soran+1 yılBelkide onu beğendiğimi belli etmemiş te olabilirim bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBen utanırım ama isteyen var
031 Yorumla
Soran+1 yılNiye utanırsın kız sana numarasını verecek olsada mı
- +1 yıl
O sorsun ben veririm
- +1 yıl
Ben sordugum an aramız bozulur diye korkuyorum
Soran+1 yılNiye bozulsun ayol
- +1 yıl
Bı kızla unide gülüştük instasini bulup istek attım beni engelledi
- +1 yıl
Daha da yüzüme bakmıyor
Soran+1 yılSadece bikere gülüşmekle olmuyo işte. Bi kaçkez karşılaşacaksınız bakışacaksınız öyle.
- +1 yıl
O da oldu
- +1 yıl
İsmini falan gorendim koridorlarda çok karşılaştık
- +1 yıl
Bi kız bana seni annen bile sevmiyor demişti
Soran+1 yılHmm anlayamadım neden engelledi ozaman
- +1 yıl
İnan bilmiyorum
- +1 yıl
şu an senden almaya çalışsam engeli basarsın şikayet de edersin
- +1 yıl
Dediğim şeyleri yaptın demi
Soran+1 yılHyr bananiye yürüyosun sende
- +1 yıl
Neyse eğer bu mesajı görürsen canın sağolsun
- +1 yıl
Heh böyle işte
- +1 yıl
Anladinmi
- +1 yıl
Hayır bana niye yürüyorsun engel
- +1 yıl
Durum bu
- +1 yıl
O yüzden artık kendim yapmam
Soran+1 yılSende herkese yürümeyeceksin abi
- +1 yıl
Ya ben ciddi değildim küstün mü
- +1 yıl
Herkese değil ya
- +1 yıl
2 tane tek oldu onların da belki sevgilisi var diye böyle yapmışlardır ama bilmiyorum
Soran+1 yılOlabilir, devamke
- +1 yıl
Yok daha umudu kestim seviyorsa gelsin
- +1 yıl
Bu arada bi kızın bana abi demesinden nefret ederim ablacim
Soran+1 yılBana ablacım diyebilirsin ama 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Tabiki ablam benim
- +1 yıl
Ne bir kardeşim oldu ne abim ne de ablam
+1 yıl04 Yorumla
Soran+1 yılYani evet numarasini da isteyebilirsiniz ama yanina gidermisiniz