Atsam bu beni küçük düşürür mü?
At
Atma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ocakta çay demlediğini düşün. Dolduruyor, içiyorsun. Lezzet alıyorsun. Sonra çayın altını kapattın. Üzerinden 2-3 saat geçmiş, ocağı tekrar yakıp çayı tekrar kaynattığını düşün.
O çaydan lezzet alabilir misin? Hayır. Neden? Çünkü soğumuştur, tadı kaçmıştır, acımıştır. Pişman olursun. Acımış çay senin de ağzının tadını bozar. Keşke yeni çay demleseydim dersin.
Ocakta çay demlediğini düşün. Dolduruyor, içiyorsun. Lezzet alıyorsun. Sonra çayın altını kapattın. Üzerinden 2-3 saat geçmiş, ocağı tekrar yakıp çayı tekrar kaynattığını düşün.
O çaysan lezzet alabilir misin? Hayır. Neden? Çünkü soğumuştur, tadı kaçmıştır, acımıştır. Pişman olursun. Acımış çay senin de ağzının tadını bozar. Keşka yeni çay demleseydim dersin.
Mantıklı geldi birazda üzdü
Hayatın gerçeğini en kolay anlaşılabilir bir örnekle ifade etmeye çalıştım. Üzücü de olsa hayatın gerçeği bu.
bence atma ama ne yaptığına bakmak istiyorsan fake aç
Fakeden ekli zaten
Cevap
7Cevap
Eski sevgili bitmiş gitmiş peşinden gitmenin sana ne yararı olacak ki, bak önüne artık yeni aşklar yeni serüvenler seni bekliyor
Unutamadım
Neden atacan ki hem ne gerek var sonra senin neden yaptığını falan düşünür belkife engelleyebilirde
Sen olsan ne yapardın
benim 20 yıldır sevgilim olmadı onun için ne yapacağım konusunda fikrim yok :D ama sevdiğim biri vardı o beni reddetmişti bende sahte hesaplardan istek attım ne biliyim ona koca koca sözler sarf ettim ama nafile bir cacık olduğu yok kendi çıkardığı bir olay yüzünden ona 3 sene bağlandım ve kendi yaptığı pisliklerden sonra bıraktım ama olan 3 yılıma oldu şu an onu engelledim ama bazen sevmesem bile artık arada acaba ne resim atmış diye bakıyorum ıyy giyip geri çıkıyom
Iyy mi 😂
he ıyyy diyom ben bu tipemi 3 sene aşık oldum bana 7 kere teklif eden kızları bunun için mi hayır dedim diye kendimle kavga ediyom
Senin derdin de fenaymış
kolay değil kardeş ama alıştık ya şimdi kadrolu bekarız 20 yıldır kimseyle çıkmadım kafa temiz :D
O yönden şanslısın. Denedim kurtulamadım.
ben onun kendime yakıştıramadım kötü özellikleri yüzünden iğrendim asla gelip onun böyle bir huyu var kapatırım ya da alışırım demedim ben ne dersem o diyip bana uygun olmadığını anladım bunu beynimle düşünerek yaptım kalple düşününce olmuyor çünkü
Ama onun kötü yönü yok
kalpten düşünme aklınla düşün çıkar kendine değilse bile ailene yakıştıracağın birimi onu düşün
Neyse biraz daha düşünüyüm
Hemen bir butik hesabı açıp stalklamaya devam lakin kendi profilimizden asla..
Onu yaptım ay tam benim kafadansin he 😄
Hahahah 😂 kız bende eskimi stalklicam ama cok belli ya fake oldugu kabul etmicek ve ben oldugumu farkedicek diye korkuyorum 😂
Hmm o zaman ac biraz büyüt sayfayi ama artik butik hesabi kabul etmiyolar cunku kizlar olarak kendimizi bu konuda ifsa ettik. Karikatur ya da fan sayfasi ac bence
Fan sayfasida var ama takipçisi az 😂
Atmaa Sakınn Ezikk Durumaa Düşükk Duruma Düşersinnn :)
Eski sevgilin sana atsa ne düşünürsün
benn ezikk dememde yüzsüzz bide burdanda ekliyo derimm
nasıl ayrıldıgınıza baglı
Sakin bir sekilde
Ne halt etmeye istek atacaksın ki
1 yıldır bunu düşünüyorum bende
Ne yaptın attın mı
Düşürür
At..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar