Cevabın nedir?
+1 yılBir kitapta okumuştum ;
"İnsanın sevdiği şeyler değişirmiş ; kokular, müzikler anılar kalırmış geriye."
Ama saçma geliyor insanlar aşk ile tensel çekimi birbirine karıştırıyor. Bir adama aşık olabilirsin, ruhu fahişe olmuş insanlar her erkeğin altına yatmayı sindirebilir. Kimse kalkıp yaptığı yanlışın üstüne aşık oldum diye kendini temize çıkarmak adına bahane bulmasın. Evlilerde sever doğru bu bir şarkı sözü, ama karısını sevmeli kendisine yasak olan kadınları değil. Aşk masum ve temiz iken onuda günahları ile kirletmesinler. Bugün dünyanın bu kadar çivisinin çıkmasının sebebi de genç kızların televizyonda izlediği bihterler behlül'ler, aldatma ve yasak ilişkilerin sanki normal birşeymiş gibi lanse edilmesinden. Bir şeyi gözün görmeye alışırsa onun normal ve doğru olduğuna inanırsın. Televizyonda sihir kutusu gibi izleyenleri öylesine etkiliyor ki burda gördüğüm sorulardan sonra anladım insanlar sahiden izlediklerini yaşama aktarıyor. Beğendikleri bedenlere aşk diyorlar ama aslında günah olduğunun farkındalar saklamak için aşka suç atıyorlar. keşke önüne geçilebilseydi... Bilselerdi aşk masum ve temiz bu anlattıkları gibi gizli saklı ve günah değil. Aşk insanı mutlu eder insanların hayatlarını altüst etmez.32 Yorumla- +1 yıl
Maşallah dokturmussun gene. :) ağzına sağlık. 🙏
- +1 yıl
Estağfurullah, teşekkür ederim 😊
En İyi Cevaplar
Çok keskin görüşler var ama ben öyle düşünmüyorum. Eşine karşı sevgisi bitmis olabilir ama çocukları zarar gormesin diye evliliğini sürdürebilir. Eğer esini artik sevemiyorsa platonik olarak baskasini sevebilir. Etrafımda görüyorum boşanmak kolay geliyor insanlara ama gercek o kadar kolay olmuyor. Kendi hayati ile çocuklarının hayatı arasinda bir seçim yapıp evliliğine devam edenler biliyorum.
Simdi herkes beni eksileyecek ya da taşa tutacaklar 😄 Bu arada yanlış anlaşılmasın belirteyim evli değilim.78 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bu yorumunu çok beğendim çok aklı başında biri gibisin...
- +1 yıl
Sadece platonik te kalır mı? Dersin
- +1 yıl
Evli bir insan başkasını seviyorsa, konuşmadan sevmesi imkansız. Yani bir şekilde sevdiği insan ile iletişime geçip karısını ya da kocasını aldatmıştır. Yasanmışlıklar ya da yasanılanlar bahane olamaz, kimse kimseyi zorla evlendirmiyor.
- +1 yıl
Sen hic platonik sevmedin mi illa yasanmislik mi omasi gerekir platonik sevgide. Ben bahaneleri var demiyorum ama hayatlarına bakmak gerekir diyorum. Boşananlar boşansın ama illa da boşansın diye düşünmüyorum hele ki çocuk faktörü varsa. Boşanınca mı çocuk daha mutlu huzurlu olur yoksa boşanmayınca mı bir de onu düşünmek lazım.
- +1 yıl
#vermediler yahu 😂
+1 yılOlabilir , olması ihtimaldir ve aklı başında davranilmazsa büyük ihtimalle sonu kotu bitecek bir maceradır. Bu nedenle eşler arasında aşılamayacak büyük bir sorun varsa gerçekten her iki tarafta yara almadan evlilik bitirilmeli. Çocuklar için bir arada kalan eşlerin çocuklarına sundukları tek gerçeklik mutsuzluk ve huzursuzluk. Çok ciddi dusunuldukten sonra alınması gereken bir karar. Sonuçta her asik olduğuna tekrar evlilik yoluna girmen mümkün olamayabilir hatta yaşam şekli olarak birbirlerine hiç uymayan insanlar birbirlerine aşk sevgi besleyebilir. Boşandıktan sonra hayatının geri kalanını yalnız gecirebilir ve çocukların sorumluluğunu tek başına ustlenmen gerekebilir. Yani herşeyin ciddi ciddi dusunulmesi gereken bir süreç. Tek bilinen doğru var ki başkasına gönlünü kaptıran biri mutsuz bir evlilik yürütuyordur ve çocukları için bu evliliği surdurmesindense hayata yalnız devam etmesi daha mantikli. Herhangi bir kişi için değil bunu kendi için yapmalı insan
41 Yorumla- +1 yıl
Neden eksiliyosun ruh hastası ne demisim su yazdiklarimda ne anormallik var? Hayır varsa bir derdin gel söyle. Milletin evliliğini bitirmek için büyü yapanlar gelmiş bana eksi çekiyor burda
+1 yılSevmiyorsa boşanacak, karaktersizliğin lüzumu yoktur.
40 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
86
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla bildigim teksey koskoca kainatta denk gele gele 21. Yuzyila denk geldik tabiki evliysen ona sadakatle bagli olman gerekir o sevenler yuzde doksani erken yanlis evlilik karari ne kadae igrenc bir zamandaysak eskiden aza kanaat etmej vardi guven vardi bizi bitiren bu televizyon telefon internet sosyal medya oldu hani affedersin bu devirde birine guvenmeyi birak cocugunu babasina emanet edemiyorsun kendi oz evladina tecavuz eden hayvana trcavuz eden affedersin acigj kapalisi farketmez kadin gordumu agzinin suyu akan abazalarin insanlik disi varliklarin donemindeyiz konuyu toparliycak olursam şoyle sorulae sormayin kardesim evli insanlarinda kafasini karistirmayin daha duzgun toplumsal sorular sorum
10 Yorumla Bırakın arkadaşlar böyle bağnaz fikirleri cümleleri. Gerçeklere bakın.
Aşkın kimyasal bir reaksiyon olduğunu biliyorsanız her insanın birden fazla kişiye aşık olmasının mümkün olduğunu kabullenin.
Hatta aynı anda birden fazla kişiye aşık olma durumunun da mümkün olabileceğini kabullenin artık. Kimyasal reaksiyonlar birbirinden bağımsızdır çünkü.
Çokça aşık olan şıpsevdi kişiler de bir seçim yapıyorlar ve hayatlarını bununla sürdürüyorlar.
Aşk ile sevgiyi lütfen birbirine karıştırmayın artık. Sürekli aşkın peşinde koşanlar mutlu olabiliyorlar mı? Sevginin hakkını vermek daha makbul değil mi. Bunların farkındalığını yaşayın.
Evli iken de başkasına aşık olursun. Karşına çıkan birine iyilik yaparsın o sana gülümser aşık olursunuz. anlık bir reaksiyondur. Eşine varsa çocuğuna olan sevgini geride bırakabilceksen peşinden koş aşkın.00 Yorumla
+1 yılaslında bazı insanların evlenme hevesleri var. daha kendilerini tanıyamadan evleniyorlar. genellikle insanlar şöyledir bu müziği o kadar çok dinledim ki çok sıkıldım artık , bu kıyafetimi her gün giymekten çok sıkıldım veya bu çocukla sürekli konuşmaktan çok sıkıldım vs vs. yani düşünceleri genellikle böyledir. bazılarınınki kıyafet ve müzikle kalmayıp aşk hayatlarında da bu problemi yaşıyorlar. birinin suratını çok görmekten sıkılabilirler , onun huylarından sıkılabilir , sürekli birinin ona karşı yaptığı kıskançlık onu koruma isteği oo kişiyi bunalatabilir. heveslerini aldıktan sonra sıkılır bunalır. sonra başka birine gitme veya boşanma isteği oluşur
10 Yorumla
+1 yılbir insanla konuşmadan birşeyler hissetmesi mümkün değil, buda demek oluyor ki gözü dışarıda ve eşini aldatıyor. Kimisi bunu meslek haline getirmiş, kimisi iş arkadaşı ne biliyim arkadaş ortamında tanışmış bişeyler hissetmiş. Saçma, kimse kaldıramayacağı yükü yüklemesin, çünkü karşı tarafta aldatılan kişi kendisi de olabilirdi, empati kuran, mantıklı düşünen evli bir insan zaten eşine karşı bişeyler hissetmeyi bırakmışsa boşanır, uzatmaz.
10 Yorumla
+1 yılevliyse başka birine aşık olmuşsa veya sevmişse boşar karısını sevdiğiyle evlenir yani öyle olması lazım. kadını evde tut dışarı çık aşk yaşa çapkınlık yap kadını kısıtla yok şunu giyme buraya gitme ama sen adam erkek olacak şahıs yemediğin b. k kalmasın oldu canım başka😒😒kadınlarla erkekler eşit o zaman kadın da evliyken aşık olur başka adama tabi o zaman or. pu yapıyorsunuz kadını da erkeklere laf yok nedense erkeğinde o. su var kadının da
10 YorumlaSevemez eğer sevmiyorsa eşini boşansın ne demeye evli dolaşıyor.
40 YorumlaEvliler otursun karısını kocasını sevsin.
Sevemiyorsa, boşasın, başkalarını sevsin.
Evli kalmağa zaruri durum olmadığını hesaba katarsak, başkalarını evli olarak sevmeye mahal yoktur..70 YorumlaNe demek haklı mı sevmek kontrol edilebilen bişey değil ki istemsiz bir duygudur seven suçlu değil yani
12 Yorumla- +1 yıl
Sevenin suçu yok öyle mi? Konuşmadan kimse kimseyi sevemez. Konuşmak suç teşkil etmiyormu evliyken başka bir insan ile?
- +1 yıl
Hayır aşk mitolojik bir duygudur. Bazen bir insana bir bakışla vurulursun burada suç nerede? Bu insanın elinde olan bir durum değil ki. Evliyken biriyle yatmaktan bahsetsen anlarım ama sen kotrol edemediğin bir duygu olan aşktan bahsediyorsun. Kimse ben şu adama aşık olayım diye aşık olmaz aşk gelir seni bulur.
+1 yılBence doğru hatta evli insanlar bence ilgiye ve sevgiye daha muhtaç olurlar evdeki baskıdan sıkılır monotonluktan sıkılır aşka dair bir boşluk vardır hep içinde evlilerde sever kardeşim onlar da sevilmek ister
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Mutsuz / yanlış bir evliliği var ise olabilir. Doğru olan bu evliliğin medeni bir şekilde sona erdirilmesidir. Mutlu bir evliliği varsa ve yinede birey farklı eylemlere yöneliyorsa durum karakter ile ilgilidir.
30 YorumlaO zaman ayrilsin sevdigibe gitson4 digeri de kendi yolunu cizsin kendine gore birini bulsun diymi ama nedir bu erkeklerin iki kadin ihtiyaci ben anlamadım bu sapikliga girer sevgi degil ayril o zaman esinden ya
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Evlilik aşk gerektiren bir birliktelik değil. Önemli olan sadakat güven ve sevgidir. Bir insan evliyse ve sadık biriyse aşıkından ölse bile yola birlikte çıktığı birini yarı yolda bırakmamalı. Sevebilir ama bunu dışa vurmaz.
10 YorumlaEşimin bir başkasını sevdiğini düşününce yüz ifadem değişti. Öyle bir dünya yok abi ben neyim ozaman evde ona hizmet edeyim beyimiz başka kadına aşık oldun evli sevecekse eşinden boşansın sonra ne halt yiyorsa yesin.
10 Yorumla
+1 yılKardeşim ‘evliler de sever?’ ne demek ya fkfkdk Bu ne cesaret, sen bunu yazdırırken karın nerdeysi, görünce ne tepki verdi? Benim soruda görüp tansyonim düştü resmen
10 YorumlaDogru olup olmamasi herkes icin farkli olsada
Evli olan bir insanin da duygulari degişir
Buna evli olmak, olmamak mani degildir
Önemli olan evlilikteki anlasmalari ve atacagi adimlardir10 YorumlaSövdürmesinler kendilerine. Karılarını,, çocuklarını sevsinler
30 YorumlaMesela evlisiniz karınızın/kocanızın baska birini sevdiğini öğrendiniz bunu böyle aşk diyerek geçiştirir misiniz? Artık aldatmaya aşk diyorlar
10 Yorumla
+1 yılAldatma işi affedilemez bir şey. Eğer artık sevmiyorsan boşanacaksın. Hem karından/kocandan , hem sevdiğin kişiden vazgeçemiyorsan diyecek sözüm kalmıyor. Bencilliğin ve ihanetin zirve noktası. Kimse bunu haketmez.
10 Yorumla
+1 yılBana göre de sevemez ama günümüzdeki erkekler karısına sadık olamadıkları için seviyorlarlar maaelesef
10 Yorumla
+1 yılZahmet olacak ama eşlerini sevsinler. Bİr de bunu masum gösterir gibi evlilerde sever nedir yani?
20 Yorumla
+1 yılbu da erkek orospuluğudur sadece kadınlara özgü bir tabir değildir bu
20 YorumlaEşine aşk hissetmeyen başkasına nasıl hissedecek onada aşk demeyin be fahişelik
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar aşık olacakları kişiyi seçemez zamanı da seçemez haliyle ama eğer eşine karşı duyguları bittiyse ve kalbinde ve aklında başka biri varsa boşanmalı diğer türlü aldatmaya girer
20 Yorumla
+1 yılSevmesinler karaktersizlige gerek yok.. Seviyorsa da gitsin esini sevsin..
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir sey mi peki sizce aşka inanmam bilmem ama sevebilirler bilinmez
10 Yorumla
+1 yılOrrrospu çocukluğu olarak görüyorum çünki birine aşık olabilmek, o gözle bakabilmek için arayış içinde olman gerekiyor bu da eşine ihanet oluyor zaten aşık olsanda olmasanda..
10 Yorumla
+1 yılSevmenin evlisi bekarı olmaz ! Kalp bu sever. Doğru olan zamanı geldiğinde kırmadan dökmeden doğru olanı yapmaktır. Başka birine aitse kalp o kalbe taşınmalıdır.
10 Yorumlaolmamalı ama olabiliyor. hayatta imkansz diye bişey yoktur.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevemezler, seveceği tek kişi eşidir seviyorsa kardeşimsin en önde bayrak taşıyanıdır. :)
11 Yorumla- +1 yıl
Kardeşimsin nedir ya Ks sansür atmış :D :D
+1 yılEvli biri bana bunu soylemisti.. ve baskasina asikti
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı. Bir insan birini gerçekten seviyorsa başkasını gözü görmez
10 YorumlaMalesef aşık olabilir ama ya kalbine söz geçip unutacak ya da eşinden ayrılacak.
10 YorumlaYanlış bişey bence sen bir insana umut veriyorsun seviyorsun hatta evleniyorsun. Sonra gidip başkasını seviyorsun. Saçma bence😏
10 YorumlaEvliliginde mutsuzssa esine sevgisi kalmadiysa baskasina asik olabilir ya da hoslanabilir sevebilir
10 Yorumla
+1 yılaşk bigün biter saygı kalsın yeter anılarıma yıllarıma
10 YorumlaSevmemeliler ama kalp ne zmn seveceğini belirleyemiyor ki yani kendiliğinden olan bişi tasarlanmadan oluyo işte
10 YorumlaEvliler de sever katılıyorum.. Eşini sever..
Başkasını severse evli olması anlamsızlaşır, ya kalbini yok sayacak ya da eşini..00 YorumlaSaçmalık. Eşini sevmiyorsan niye evlendinki ozaman? Böyle saçma sapan şeyler yüzünden evlilik miş aşkmış sevgiymiş cok soğudum artik işim olmaz.
00 Yorumla
+1 yılSever , sağı solu belli olmaz sürekle av peşindedir
10 Yorumla
+1 yılBir şüphe varsa kendinde evlenmemeli.
30 Yorumlaevliler sadece eşlerini sevebilir eşini sevmeyecekse boşayacak o zaman evli olup başkasını sevmek igrenç ya kınıyorum öyle insanları
10 Yorumlailk görüşte aşk diye bir zırvalık yalan olduğuna göre karşı cinse aşık olacak kadar yaklaşmayın mmk
10 Yorumla
+1 yılBen asik olmadigim ya da sevmedigimle buyuk konusmayayim evlenmem sevdigim birine ihanet edemem cunku gercekten severim
00 Yorumla
+1 yılevli bir bayan bana aşık olursa sorun olmaz çünkü onu reddederim :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük konusmayalim dunya hali ne olacağımızı bilemeyiz...(4 duvar icinde yasananlari kimse bilemez)
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevebilir
Ya kalbine gömsün ya da tez vakitte ayrılsın
Aldatma olmasın yazık...00 Yorumla
+1 yılAşık olmadan evlenmesin o zaman? Aşık olduğu kişiyle evlensin.
00 Yorumla
+1 yılSevmesinler ya. Yakışmıyor, doğru değil
30 YorumlaSonuçta insani bir durum. İleride başımıza ne geleceğinden bilincinde değiliz. Olabilir, ama durumu kontrol etmek lazım. Yoksa başka şeylere yol açar.
10 Yorumla
+1 yılArif Susam'ın KINAMAYIN DOSTLAR EVLİLERDE SEVEBİLİR şarkısı bu doğrultuda yazılmıştır
10 Yorumla
+1 yılSevebilir de aldatmadigi sürece sorun yok bosansin istediğini yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu arabasının arkasına yazdırıosa boşanmış olması muhtemel 😐 Kısaca sevemiomuş öğrenmiş olduk 😃
00 YorumlaEğer bencil bir insansa sever sevmemeli bulunduğu ortama ihanettir bu çoluğuna çocuğuna eşine... işte bu yüzden dinimi seviyorum belirlediği kurallar bu tarz duygulara kapılmaya meydan vermiyor
00 YorumlaSever ama kendi eşini..
40 YorumlaBu bir duygudur bence normal zaten kimsede durup dururken aşuk olmax
00 YorumlaOrosp.. Luga kılıf aramasınlar
30 YorumlaMantıksız zira mantığı yok diyorum o insanlara
20 Yorumla
+1 yılÇok yanlış buluyorum evlenme o zaman bune böyle
10 Yorumla
+1 yılhayir tabiki sevemezzx ahlaksizlik karaktersizlik
10 Yorumla
+1 yılBir şarkı sözüydü sanırım o.
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evli insanların başka bir insana aşık olmasını nasıl buluyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne