Sakın yargılamayın uzaktan böyle bir duygu hissettim. Kendisinin haberi yok ve olmayacak da. Bundan kurtulmak istiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Tavsiye verin lütfen. Kolay seven biri de değilim ama neden böyle oldu anlamadım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılAşkın sebebi yoktur. Aşkın hedef noktası da yoktur. Aşkı seçme şansımız da yoktur. Birden gelir o ve bir bakmışız ki aşk olmuş. Kurtulmak yerine, acısını da tatlısını da yaşa derim. Aşk bu. Herkese her zaman gelmez.
29 Yorumla
Soran+1 yılEvli birine aşık olmak istemiyorum ben. Uzak olsun nolur ya
- +1 yıl
O değil. Sen uzak olmalısın. Aşık olan sensin.
Soran+1 yılUzak duruyorum zaten
- +1 yıl
O zaman bu aşk değil ki. Aşk ne olursa olsun yakın tutar sevgiliyi kendine.
Soran+1 yılAhlak denen bişey var. Ben evli bir adama gidip nasıl yanaşabilirim? Yanaşırsam ve o da karşılık verirse zaten aşk maşk da kalmaz. Karakterli biri o.
Soran+1 yılEvliyken başkasına karşılık verirse karaktersizdir o zaten sevmem öyle birini ben
- +1 yıl
Soru başlığını hatırlatarak iyi günler diliyorum.
Soran+1 yılDuygusal hissetmek başka, karsilik vermek bambaşka bişey. Size de iyi günler
Soran+1 yılDuygular* hissetmek
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Oh be! Bu gerçekten zor bir durum ve duygularınla başa çıkmak hiç kolay değil, anlıyorum 🤗. Aşk dediğin şey bazen mantıksız ve kontrol edilemez olabilir. İnsan duyguları karmaşık ve bazen yanlış kişilere yönelebilir. Önemli olan bu durumu sürdürülebilir hale getirmek.
Belki de bu kişi sana bir şeyler hissettirdi, kendine dair eksik sandığın noktaları tamamladığını düşündürdü. Ya da belki de öyle biriyle olmayacağını bilmek, o yasak aşkın heyecanı seni cezbetti. Ancak, birine aşık olmak ve onun evli olduğunu bilmek ikisi arasında fark var. O yüzden hem kendine hem de karşı tarafa saygılı olmalısın ❤️.
Biraz kendine zaman ayır, hobilerine yoğunlaş. Aşık olduğun kişiyle teması minimal düzeye indirmeye çalış. Buradan çıkabileceğine inanıyorum, çünkü sen güçlü birisin. Aşk hayatının zorlu yollarında kazasız belasız ilerlemen dileğiyle 😘.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
19Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,5b cevap paylaştı.
u +1 yılkarakteri olmadığı için
04 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersizlik nerede başlar biliyor musun? Bu hisleri içinde yaşamayıp evli birine duygularını belli edip yürümeye başladığında başlar karaktersizlik. İnsan hislerini kontrol edemez. Davranışlarını kontrol edebilir
- +1 yıl
hislerini de eder.
Soran+1 yılBaşına gelmez umarım. Hisler kontrol edilebilir şeyler degildir
Soran+1 yılZamanla geçecek ama biliyorum zaten uzak duruyorum. Yuva dağıtıcı bir eyleme girmekten Allah'a sığınırım. Sadece hisler insanın elinde olan bir şey değil bunu demek istiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOldum maalesef ben de onu düşünmezsen unutursun seninki uzaktaymis daha kolay unutursun
18 Yorumla
Soran+1 yılZamanla gececek zaten biliyorum böyle hislerin geçici olduğunu. Sadece şu an üzüntü duyuyorum. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Sen nerden tanıdın aşık oldun ona akraba falan mj ya da arkadaşının eşi mi
Soran+1 yılÇok uzaklarda bir yerde
- +1 yıl
İnternetten mi tanıyıp aşık oldun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Benimki yakinimdaydi çok acı çekmiştim zamanında yaa
- +1 yıl
Ee nasıl tanıdın peki biraz konuşalım istersen
Soran+1 yılYok teşekkür
+1 yılYasak olmasi cazip gelmistir bekar olsa bu kadar olmaz belkide
121 Yorumla
Soran+1 yılAma ben evli bir adamla konuşmak dahi istemem ki
- +1 yıl
Konuşmak istersin demedim yani evli olmasi da bi etken olabilir. Kac yaşındasın bu arada
Soran+1 yılboş ver söylemiyim yaşımı
- +1 yıl
Yani yaşın küçükse normaldir boyle dusunmen o yüzden sordum
Soran+1 yılÇok küçük de değil çok büyük de degil
- +1 yıl
Hee 28 falansin yani. Zaten konusmandan belli biraz olgun oldgun. Sen hata yapmazsin kolay kolay ve evli birine is atmazsin. Ama duygun erken geçmesi pek mümkün degil nasil kendiliginden geldiyse kendiliginden gidecek 🙂
Soran+1 yıl28 değilim biraz daha altıyım. İş atmak falan ne yaa Allah korusun benim böyle iğrenç düşüncelerim yok. Bu histen kurtulmak istiyorum sadece
- +1 yıl
Elbette oyle düşünmüyorsun akli basinds kizsin ama gunumuzde normal oldu burada bile evli biriyleyim diye baslayan kac soru okudugunu hatirlamiyorum. Ama sen akli basindasin bence onemli olan bu. Hata yapmamak en onemlisi
Duygu gelir gecer sabret her sey istedigimiz gibi olmuyor maalesef.
Soran+1 yılHata yapmak istemiyorum. Korkuyorum da. Allah korusun diyorum ve çok kötü hissediyorum kendimi 😭😭
- +1 yıl
He durum vahim diyorsun. Ama iyi de herke soyle bir surecten geciyor sen de sabret bak bende bi erkek olarak 30 yasindayim. Bende evli kadin gorup sevdigim oldu ama iste hersey geciyor. Sikinti etme bazı şeyleri. Cok aci bile ceksen cok mutlu da olsan her seyin bir sonu var sonu olan seyler icin bu kadar yipranma
Soran+1 yılBelki de kafamda fazla abartıyorum. Bunu telkin ediyorum kendime. Karakter çok etkili ama görünüşünü de beğendim. İkisi bir arada olduğu için belki de birden bu hisse kapıldım
Soran+1 yılHata yapmaktan da korkuyorum. Onunla bir şey düşündüğümden değil Allah korusun zaten istemiyorum böyle bir şey. Eşiyle çok mutlu olsun inşallah. Ben hislerimi anlamasından da korkuyorum ya öğrenirse de kötü olursa sonra kötü duruma düşersem diye
- +1 yıl
Abartiyorsun bence. Sen biriyle bir evlilik yoluna gir bence en guzeli o olur senin icin. Çünkü evli ya da sevgilisi olan biri olursan vicdanin ve sorunlulugun olur. Şu an sadece vicdanin var ve seni o tutuyor
Soran+1 yılTamam da güveneceğim biri yok nasıl gireyim evlilik yoluna
Soran+1 yılBirini güvenip sevmem lazım ama öyle biri yok. Keşke olsa da evlensem. Bunu istiyorum zaten
- +1 yıl
Güvenmek cok zor is haklısın ama risk almadan da bir şey olmaz
- +1 yıl
Karşına cikan birine sans verirsen belki o zamanlar olmasa da ileride seversin
Soran+1 yılEvet olabilir haklısın
- +1 yıl
İstersen bana istek gönderebilirsin. Muhabbet sohbet ederiz
Soran+1 yılDaha sonra belki
- +1 yıl
Sen miydi istek atan
Kriterlerini onda bulmuşsundur. Normal yani. Zamanla geçer.
13 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum zamanla geçer ama şimdi geçsin bitsin istiyorum. Çok kötü bir durum bu
Soran+1 yılBurçla ne ilgisi var
Aynı durumu yaşadım çok zor bi durum ama zamanla anlıyorsun kurtulman gerektiğini bebeğim akışına bırak bişey yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten yapmıyorum yapamam
ol canım mahsuru yok sevgi ve saygıyla karşılıyor ve ihtiyaçlarını anlıyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılNe saçmaliyosun
+1 yılEvlilere lütfen aşık olmayınız kamu spotu
21 Yorumla
Soran+1 yılOlmak istemiyorum zaten. Kimse olmasın. Uzak duruyorum. Sadece kendi içimde acı çekiyorum. Bu beni karaktersiz yapmaz
+1 yılboşluğa düştün sanirim kapildin anlamsiz bir karşılıksız sevgiye
00 YorumlaSakın yargılamayın alkışlayın
19 Yorumla
Soran+1 yılEyleme geçmedigim için mi?
Soran+1 yılNiye alkışlayın dedin ya
Soran+1 yılSöyler misin
Soran+1 yılSorunun ayrıntısını düzgün okuduğundan emin miyiz? Ben kimsenin yuvasını dagitmiyorum. Kendi içimde yaşayıp bitirmek istiyorum. Bu kadar
Soran+1 yılTamam :(
uzak durmak en mantıklısı ve kendini soğutcak şeyler düşün
10 Yorumla
+1 yılheyecan her yasta guzel bir seydir, ama her durumda sonu güzel bitmez. Tutkuyla atilan yanlis adimlar, insani felakete surukler. :dd
15 Yorumla- +1 yıl
@heymontaigne Arap kızlarına ne kadar benziyorsun
- +1 yıl
karsliyim ve terekemeyim en Türk benim valla
- +1 yıl
Nazar değmesin çok güzel görünüyorsun bilmiyorum başını örtme tarzını onlara benzetmiştim
- +1 yıl
:)
Soran+1 yılAdim atmak mı? Hayır kesinlikle öyle bir düşüncem yok. Olmasın da. Bu histen kurtulmak istiyorum sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşık olabilir ama yüregine söz geçirmeli
19 Yorumla
Soran+1 yılYüreğime değil davranisima söz geçirebiliyoeum sadece. Uzak duruyorum. Yanasmak gibi bir eylemim yok. Olmasın da zaten Allah'a sığınırım
Cevap sahibi+1 yılAşık mısın
Soran+1 yılSadece kendi içimde üzüntü duyuyorum
Cevap sahibi+1 yılTanıdık mı
Cevap sahibi+1 yılBende aynıyım dertleşebilirmiyiz
Soran+1 yılHayir çok kısa bir muhabbetimiz oldu onunla. Tamam olur
Cevap sahibi+1 yılXp yetersiz tkp etm yazar mısın
Soran+1 yılEttim
Cevap sahibi+1 yılXp yetersiz m için
Gizli Üye(30-35)+1 yılOluyor bunlar yalnız değilsin
15 Yorumla
Soran+1 yılEyleme geçirecek biri değilim. Allah korusun. Bu histen kurtulmak istiyorum. Belki de fazla abartıyorum bu hissi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBu hissi kabullenirsen daha kolay başedebilirsin yoksa bataklık gibi oluyor ben öyle yaptım sadece kendine söylemen gereken evet seviyorsun ama olacak şey değil
Soran+1 yılUzak olsun. Ben kendimi de öyle bir insanı da kötü bir durum içine sokmak istemem zaten. Bu histen kurtulmanın bir yolu yok mu? Zamanla geçecek biliyorum ama ben şu an bitsin istiyorum bu his
Cevap sahibi+1 yılBen ne diyorum sen ne yapıyorsun böyle davranırsan kendini onun koynunda bulursun
Soran+1 yılSaçmalama Allah korusun bee uzak olsun
+1 yılOlur nefis tehlikeli bişey
10 Yorumla
+1 yılHmmm kötü bi durum
15 Yorumla
Soran+1 yılEvet tek isteğim bu histen kurtulmak
- +1 yıl
Bu cevabın neyini sevdin ki
Soran+1 yılKötü bir durum çünkü evet.
- +1 yıl
Yok kız yalan söyledim.
Gayet normal :) - +1 yıl
Aslında normal değil
Kötü kötü
Olabilir ama iyi değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBoşluğuna denk gelmiş snrm
17 Yorumla
Soran+1 yılKolay kolay birine kapılan biri de değilim ama hem karakterine kapıldım hem de görünüşüne ve kurtulmak istiyorum utanıyorum evli birine böyle hissetmekten bile utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu paylaşman kendinden saklamaman aslında güçlü olduğunu belirtir çoğu kadın buna kendisi bile inanmaz unutabilirsin ama bnce
Soran+1 yılZamanla geçecek bu his illa ki biliyorum ama şu an çok kötü hissediyorum kendimi :(
Cevap sahibi+1 yılDelirdiğim gibi boşluğuna denk gelmiş yaz konuşalım istersen bnmde olmuştu bir ara
Cevap sahibi+1 yılDediğim *
Soran+1 yılGizlisin
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeviyorsan keyfine bak
016 Yorumla
Soran+1 yılAhlqksiz değilim. Pis yorumlar yapmayın
Cevap sahibi+1 yılPis bir yorum yok içi pis olan sensin
Soran+1 yılPis olan sensin. Ben kimsenin yuvasını dağıtmıyorum. Uzak duruyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılEvli erkekleri düşünüp aksiyon alan sensin
Soran+1 yılAksiyon almadım! Soruyu nerenle okuyosun
Cevap sahibi+1 yılneremle okuduğumu düşünüyorsan oramla
Soran+1 yılOkuduğunu anlamadan gelip yorum yapma! Ben kimseye aksiyon almıyorum. İçimde yaşayıp bitiricem. Bu yargılanması gereken bir durum değil. Sanki hislerimizi kontrol edebiliyor yani boş yapma!
Cevap sahibi+1 yılben ediyorum
Soran+1 yılHislerim beni ahlaksız yapmaz. Kimsenin yuvasına göz dikmedim! İçimde yaşıyorum ne yasiyorsam
Cevap sahibi+1 yılBilemiyoruz artık🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılNe yaşıyorsan
Soran+1 yılUmarım benim yaşadığımı yaşamazsın. Senin gibi birine beddua bile etmicem
Cevap sahibi+1 yılİnşallah tedavi olursun, seni türk psikolog ve deli dr larına emanet ediyorum🤣
Soran+1 yılBenim tedavilik bir durumum yok sen önce insan olmayı öğren. Ben beddua etmesen nolucak sen yargıladığını yaşamadan ölmeyeceksin zaten
Cevap sahibi+1 yılAbla ne yaşıyorsun sen ya🤣🤣🤣
Soran+1 yılErgensin sen belli. Sg sorumdan
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUzaktan davulun sesi hoş gelir.
016 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Cevap sahibi+1 yılAtasözü
Soran+1 yılTamam da ne alakası var şimdi
Cevap sahibi+1 yılTanımadığım uzakta olan birisini iyi olarak zannedersin. Onunla ortak noktalar yaşadıkça sıkıntılar ortaya çıkar
Soran+1 yılEvet biliyorum ama ben o insanın karakterinin sağlamliğini gördüm zaten sorun bu. Sadece görüntüde kalsaydı daha çabuk atlatırdım. Şimdi daha zor oluyor
Cevap sahibi+1 yılSenin yaptığın işin karakter olarak ne kadar yanlış olduğunu bilmen bunu atlatman için sana bir fırsattır
Soran+1 yılBen hiçbir şey yapmıyorum. Açıklamayı okumadın mı? Uzak duruyorum zaten abi dediğim biri. Allah eşiyle çocuklarıyla mutlu etsin. Benim ne yanaşmak ne de bir beklentim yok. Haberi bile olmadı olmayacak da. Ben kendi içimde acı yaşıyorum sadece. Bu beni karaktersiz yapmaz
Cevap sahibi+1 yılYaparsan karaktersiz olursun dedim zaten.
Yapılacak olan fiilin kötülüğü seni uzak tutar demek istedim.
Ayrıca istediğin karakterde dunya kadar insan vardır.
Soran+1 yılAbi istediğim karakterde dünya kadar insan olduğunu sanmıyorum. Çok az var bence. Tek o kişi değil zaten biliyorum ama karşıma çıksın istiyorum artık. Evlenme yaşım geldi. Seveceğim karakterli bir insanla mutlu bir yuva kurmak istiyorum. Kimsenin yuvasında gözüm yok. Herkesin yuvası sağlam olsun, kimsenin dağılmasın
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel düşünce. Mutlaka karşına istediğin kişi çıkacaktır. Merak etme. Sadece samimi ol ve sabret. Ben de aynı durumdayım.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. seni tanımak isterim
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama şu an istemiyorum bu durumda
Cevap sahibi+1 yılSonra konuşmak isterim
Soran+1 yılİstemediğimi soyledim
Cevap sahibi+1 yılTamam. Israrcı olmayacağım. İyi günler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKişi kim ve nereden?
00 Yorumla
+1 yılDetaylı konuşalım mı biraz ne dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanmak
13 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kıskanmak?
Cevap sahibi+1 yılYok pardon kıskanmak değil. Bir boşluk var içinde onu doldurabilecek bir erkek arayışı içindesin herkes gibi. O evlendiği kadını nasıl mutlu ediyorsa etrafına da mutluluk saçıyor olabilir. Yani evli olmasının da nedeni budur, her kadının aradığı erkek.
Soran+1 yılBu histen derhal kurtulmak istiyorum
Yoklukta olunca
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var yaa kolay seven biri değilim ben
Soran+1 yılHadi kardeşim işine bak ya
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!