Evli olduğunu bilmiyordum. Bekar diye tanıtıp aşık etti, aşıkta oldu.
Şimdi ne o ne de ben hop diye vazgeçebiliyoruz.
Ama ben sürdüremem. Yuvayı bozan insan olmak istemiyorum.
Nasıl kurtulabilirim?
Evli olduğunu bilmiyordum. Bekar diye tanıtıp aşık etti, aşıkta oldu.
Şimdi ne o ne de ben hop diye vazgeçebiliyoruz.
Ama ben sürdüremem. Yuvayı bozan insan olmak istemiyorum.
Nasıl kurtulabilirim?
Merhaba,
Evli birinin eşinden bir başkasının aşık olması mümkün değildir. Evli birine de aşık olmak etik değildir. Evli kişi aşkı bilse eşinden bir başkasına aşık olamazdı, bakamazdı! 😅
Menfaat ve çıkar ilişkisinden öteye gidemez..
Cevap
8Cevap
Kanka evli biriyle devam edemem diyip her yerden engelliceksin oturdugun yeri vb biliyosa geldiginde acmiycaksin kapiyi zor da olsa vazgecmis olacaksin ki senin icinde iyi olur cünkü Şu an 2. kadınsın ve büyük ihtimal seninle gönlünü eglendirdikten sonra bırakıcak yapma bunu kendine yani degerini 2 paralık edersin
Lütfen benim için dua et kardeşim.
Bence sen kendinden emin degilsin bu arada
Aklımı bulansırıyor
Sen izin veriyosun cünkü sana şöyle açık açik yaziyim sen bu adamla devam etsen bile nereye kadar? Ha diyelim karisindan ayrildi yuva yikmis olacaksin bide cocuklari varsa vay haline onun vicdan azabi ömür boyu bitmez senin kendi ailen evli bi adamla beraber oldugunu duydugunda ne dicek? Bence hic iyi bi tepki vermicekler hadi diyelim bu adamla evlendin şöyle bisey var ilk evlilikler ask evliligi olur ikinci evlilik ise mantik, tutku, hevesle vb. Olur adam ilk evliliginde bile karısına aşikken onu aldatiyo ( bana sakın aşık degil Şu an deme simdi aşık olmasa bile bi zamanlar deli gibi aşıktı) senide aldatır senide bırakır ki bu hayatta kimse yasattigini yasamadan ölmez ya da aldatmasa bile mutsuz bi evliligin olur ileride cocuklarin babamla nasi tanistiniz diye sordugunda ne diceksin? Ay cocuklar babaniz önceki karisini aldatiyodu bende onun yedegiydim evlendik öyle bunu mu diceksin? Bunu kendi öz annem dese gözümde azicik bile degeri kalmaz sogurum ki ayrica kızım saf misın hemcinsin aldatiliyor gidipte o kadina bu olaylari anlatman gerekirken sordugun soruya bak aldatan bi erkekle OLMAZ
o mu vazgeçemiyor. o istese çok kolay vazgeçer. fakat seni elinin altında tutmak istediği için yalan söylüyor
Her yerden engelledim yine ulaşıyor. Gururunu ayaklar altına alıyor. Bana da vesvese veriyor.
karısından sıkılmış seni yatağa atmak için.
Bir geleceğinizin olmadığını düşün onunla, seni kandırdığını ve kötü kadınlar gibi yuva yıkmak istemediğini kendine söyle
Ona da kendime de dedim
Demekle olmuyor uygula bunu o zaten şêrefsiz iflah olmaz
Kesinlikle tavrını koy empati kur onun da kurmasını şöyle sen benim yerimde olsan ne yapardın lütfen empati yap de
Zor senin içinde bence kopman yaşadım böylesini 4 sene evli kadinla
Olmamakdaha iyi çoğunun amacı seks
mümkün
Nasıl kurtukabilirim
Oldu bende
Neden bunu yaptın
Bitti diyerek
Ben kurtuldum kanka
Nasıl kurtuldun bana da söyle
Özeliniz oldu mu
Yok olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?