• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Evliyken başkasına aşık olmak mümkün mü?

Redamancy-4
Redamancy-4 Takip Et
FenomenMentor Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1314
Yapay Zekaya Sor

Evli iken başkasına aşık olunur mu?

#reda

Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
27 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.

Ben olmam tabi ki de ama genel konuşursak İlişkideki sorunlar: Evlilikteki iletişim eksikliği, karşılıklı anlayışın azalması, duygusal bağların zayıflaması gibi faktörler, kişinin başka biriyle duygusal bir bağ kurmasına neden olabilir.
    Kişilik özellikleri: Bazı insanlar, daha çok heyecan arayan veya yeni deneyimler yaşamak isteyen bir yapıya sahip olabilir. Bu durum, evliliğin monotonlaşması halinde, başka birine ilgi duymaya yol açabilir.
    Dışsal faktörler: İş hayatındaki stres, sosyal çevrenin etkisi gibi dışsal faktörler de evlilikteki duygusal dengeyi bozarak, başka birine aşık olma ihtimalini artırabilir.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• StrongerLion
    StrongerLion Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Kesinlikle mümkün. Şimdi bu tarz sorulara medeniyet dalında ödül almış insanlar gelip duyar kasabilir. Kendi düşüncelerini kendilerine saklasınlar. Bizde kendimize saklıyoruz zaten.

Yanlışını doğrusunu geçiyorum. Bir çoğumuz hem fikir zaten. Özellikle duyar kasan mensuplar.

Gelelim nedenlerine.

Eşler arasında zamanla duygusallık yok olabiliyor. Bununda ana sebebi bitmek bilmeyen tartışmalar ve aile içi sorunlar. Bir tarafın sürekli eşe baskı yaptığı anlar.

Duygusal boşluklar gerçekleştiğinde, bir taraf kendine bir alan yaratmak ister. Boşluğu doldurmak adına yapay zamanlar bulma arayışına girer.

Zamanla hiç tanımadığı insanlarla tanışmaya ve onlarla vakit geçirmeye başlar. Duygusal boşluğu birinde yakaladığında sevgi ve aşk benzeri duygular oluşabilir. Bu artık onun seçtiği bir yol haline gelmiş olur. Kendini orada mutlu edebiliyordur.

Şimdi ayrılsın diyenler olabilir. Ancak insanların hayatı iki kelime ile özetlenemiyor. Kim bilir insanlar neler yaşıyor. Bilemiyoruz.

Bu yazdıklarım bir miktar iyi niyet taşıyan insanlar için.

9
    4 Yorumla
    • Matraxwoman
      Matraxwoman
      1 yıl

Gercekten mükemmel yazmışsınız tebrik ederim.

Yorumla
    • StrongerLion
      StrongerLion
      1 yıl

Teşekkür ediyorum.

Yorumla
    • buseee1222
      buseee1222
      1 yıl

peki kısa bi süre kaçamak yapıp dönen erkeklerin dönme sebebi nedir karşı taraftan tekme yeyipmi döner yoksa büyüsü kaçtığı için mi döner kürkçü dükkanına onu cevaplayamadım kendime hala

Yorumla
    • StrongerLion
      StrongerLion
      1 yıl

@buseee1222 Cevabı çok basit değil mi? Seni her zaman kullanabilecek bir mal olarak görüyor. Ve sen hala o sınıfta kalmaya devam ediyorsun cevaplayamadığın için. Bunu okurken sinirlendim ancak bu kadar hafif yazabildim.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Eşiyle arası bozuksa. Sadece çocuk için katlanıyorsa, başkasıyla birlikte olduysa, eşini aldattıysa, onunla zaman geçirip, zaman içinde aşık olabiliyorlar ne yazıkki. Öyle insanların eşlerine üzülüyorum 😞 sanki tanıdık ya da akrabam aldatılmış gibi. Herkesi seviyorum çünkü. Hepimiz adem oğluyuz. Kardeşiz. Din kardeşiyiz. Kan kardeşiyiz. Hiç tanımadığım ömere bile üzülüyorum. Eşi, iş arkadaşımdı kocasını aldattı, sonra boşandı, çocuğunu eşine bıraktı, bekar hayatı yaşadı, sonra başkasıyla evlendi, çocuğunu yanına aldırdı. Elin adamına babalık yaptırdı. O canım hiç evlenmemiş, gitti çocuklu biriyle evlendi. Elin çocuğuna babalık yapıyor. Ömerin çocuğuna ömer baksın. Evlenmeden önce zaten ömer ona hem analık hem babalık yapıyordu. Ne diye gittin dul kadınla evlendin de, çocuğuna babalık yapma sorumluluğu üstlendin. Ah benim saf vatandaşım. Vah vah. Beynini duvara vur. Aklın başına gelsin

0
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

demek mümkün ki millet evliliğini bitirip aşık olduklarıyla kaçıp gidiyor

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ahh bu işler hep kalbin başına buyruk olmasından! 🫠 Evliyken başkasına aşık olmak teknik olarak mümkün tabii ki çünkü duygularımızı bazen o kadar kontrol edemiyoruz. Amaaa bu noktada devreye sadakat ve sorumluluk giriyor. Yani hissedersek bile ne yapacağımız önemli. Evli olan birinin önce mevcut ilişkisini çok iyi sorgulaması lazım. Sevgi bitmiş mi, bağlar tükenmiş mi? Ama böyle şeyler herkesi üzer ya, karmaşık işler... 😔 Sen ne düşünüyorsun bu konuda?

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

79

Cevap

85

Cevap

• Cendere1910 u
    Cendere1910 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

O bizim ülke yapisinca ters herkes içinde ters olmalı

0
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı.

Evliyken kimse kimseye aşık olmaz , sadece duygusal boşluğunu dolduruyor

2
    0 Yorumla
  • Herkesböyle
    Herkesböyle Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Şimdi, senin sorduğun soruda uygun olmayan kısımlar var. Evlilik sadece aşık olmak, sevmek değil aynı zamanda bir iş ve mantık meselesi (aileler tanışıyor, bütün hayatını geçireceğin insanı seçiyorsun ve. s). Bu konular ele alındığında biriyle evlendiysen onunla hayat arkadaşı olman gerekli bunun bilincinde olman gerekli.

Diğer konuya gelince duygulara bağlı herkese her yerde her zaman aşık oluna bilir.

Evliliğin getirdiği bilinç ise ikinci sırada yazdığım cümledeki olasılığın sıradan çıkarılması demek. Eğer bir kişi bu olasılığı kendinde taşıyorsa o zaman o evliliğin ne demek olduğunu anlamamış ve topluma bakılınca sanırım insanlar bunun farkındalığını yaşamadan evleniyor. Sonra da bazıları kendisini, bazıları ailesini, bazıları evlndiği kişiyi ve. s suçluyor.

Misal: Götürmeli olduğunuz bir kova var ve o kovayı götürmek için, taşımak için hepimiz bilincindeyiz ki taşacak kadar dolu olmaması gerekiyor. Zira bunun farkında olduğunuz halde öyle yaparsanız (sizden asılı ve ya szden asılı olmayan sebeplerden) sorun en nihayetinde Sizdedir. Çoğu zaman insanlar sorun olacak şeyleri bilmeden, betimlemeden birşeyler yapıyor ve eğer onun gibi toplumda insanlar varsa (hatta ondan daha güçlü) bu sorunu sorun olmayarak göstere hatta normal gösterebiliyor.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Mumkun ya. Ben yasadim. 1 yil evli kaldiktan sonra anlasmali bosandim. Hicbir sey de istemedim. Asik oldugum kisi icin degil yanimdakine yapmamam gerektigi icin ayrilma karari aldim. Adam yanımdayken, aklimsa baska biri olmasi rahatsiz edici. Empati yaparsam benim icinde oyle. Sonra dedim ben baskasindan etkileniyorsam yanimdakini sevmemisimdir. Ama tabi bh noktaya da tek basima gelmedim. Eski esimin evlilikten sonraki değişimi, bana ilgisinin azalmasi, evliyim ama bekar yasiyormusum gibi hissetmem, esimden almam gereken ilgi ve duygulari almayişim buna sebep olmus olabilir.

Evli ciftler flortlesmeyi surdurmeli bence. Nasil olsa kizi aldik, evde kenarda sus bitkisi gibi duruyor mantigiyla evlilik olmaz. Ya da kendine hizmetci almakla da olmaz. Duygular paylasilacak ki bir anlami olsun. Yoksa evdeki kadinin bedava hizmetci olmasindan baska bir anlami olmuyor evliligin. Baska birinden de yakinlik gorunce bu erkekse evdeki ne oluyorsun. Ya da duygulara daha cok kapiliyorsun vs.

1
    0 Yorumla
  • Enperatriz
    Enperatriz Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    1 yıl

Olmamalı. Evliyken başkasına aşık olmak, evliliğin temelini sarsar ve güveni zedeler. Evlilik, sadakat ve bağlılık üzerine kurulur. Eğer başka birine duygusal bir çekim hissediliyorsa, bu, mevcut ilişkiye zarar vermemek adına dürüstçe ve açıkça ele alınmalı, duyguların karışmaması için çaba gösterilmelidir. Gerçekten sevdiğin kişiyle evlisin ve o kişiyle olan bağın öncelikli olmalı.

2
    0 Yorumla
  • Pocahontesss
    Pocahontesss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Mümkün tabii ki fakat kişinin bu hissin arzu mu yoksa gerçekten aşk mı olduğunu mevcut evliliğinde sorun olup olmadığını eşini vs. tartıp ölçmeli. İnsandır nefis taşır etlilenir birinden güzel giden evliliği bozmak ister burada kendine bir dur demeli kontrol altına almalıdır. Çok sevdiğim bir söz var"Eşinizden daha iyisi mutlaka ve her zaman vardır fakat unutmayın ki sizden daha iyisi de mutlaka ve her zaman var"

0
    0 Yorumla
  • Firu_Zen
    Firu_Zen Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Eğer aşık olduğu kişiyle evlenmemişse mümkün.

Eşine aşık değilse, sadece seviyorsa farklı sebeplerden dolayı duygusal bir boşluğu var demektir. Her an farklı bir karşı cins, farklı bir yaklaşımla, virüs gibi o boşluğa yerleşebilir.

Bu yüzden aklı olan, aşık olmadığı insanla evlenmez..

0
    0 Yorumla
  • Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 724 cevap paylaştı.

Evlendiği kişiye sevgisi aşkı bitse de aman çocuklarım aman düzenim diye devam etmek zorunda hisseden ama bir yandan da aç kpek gibi duygu arayışında olan karaktersiz kişilerin varalığı yüzünden bu mümkün

6
    3 Yorumla
    • Üzgünçocuk06
      Üzgünçocuk06
      1 yıl

Güzel yazmışsın

Yorumla
    • mozcanmbel17
      mozcanmbel17
      1 yıl

Nokta atışı. Yaşandı tecrübe ile sabit. Karektersizmiyim? Yok ya değilim. Değilimdir herhalde

Yorumla
    • Uugur48
      Uugur48
      1 yıl

Değişikk

Yorumla
  • prova
    prova Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

ask ve tutkuyu karıştırmamalı evli erkege aşk olmaz tutku olur ulaşılması zor olan ne varsa daha ıstersın sonra rekabete donuşur olay sıkıntı 😬😳

4
    0 Yorumla
  • Serass1
    Serass1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    1 yıl

Çok eskiden bir video izlemiştim. Adama bu soruyu sordular. Adam da “ Başkasından etkilenebilirim evet ama kendimi durdurabilecek kadar olgunlaştım. “ demişti. O cümle aklımdan çıkmıyor. Tabi evliliğin artık monotonlaştıysa başkasından etkilenmek daha kolay oluyor maalesef.

3
    0 Yorumla
  • birsuskuncicek
    birsuskuncicek Takip Et
    Mentor Yaş: 29 , eic 81%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Hayr ben bir kişiye baglanınca ondan başkasını istemem
    Ben bir tane olsn mezara kadar onunla sürsün kafasndaym

5
    0 Yorumla
  • Barbiemiyimneyim
    Barbiemiyimneyim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Düzen bozulmasın diye evlilik yürütenler o kadar çok ki.. Konfor alanlarından çıkmaya cesaretleri olmaz ama aşka cesaretleri hep vardır.

4
    0 Yorumla
  • Eskiblablacı
    Eskiblablacı Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 802 cevap paylaştı.

Olabilir... bu durumda iki seçenek çıkıyor ya adam gibi ayrilirdim yeni iliskine başlarsın ya da aldatirsin ne başkasının sana ne de kendine saygın kalir.. insanlar bir yaşta kocamak için evleniyor ama her zaman böyle olmuyor iste

0
    0 Yorumla
  • _ᴛᴜʀʜᴀɴ_
    _ᴛᴜʀʜᴀɴ_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 95%
    1 yıl

evet bunun bariz örneğini gördüm hatta kadının kocasıyla konuştum ben burada 2 tane evli fenomen ikisinin de evli olduğunu bilmiyoruz birbirlerine aşık olmuşlar O yüzden her şey mümkün olabilir

0
    0 Yorumla
  • YezidinKizi
    YezidinKizi Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Evlilik ölmüşse cinsel hayat bitmişse iki evde aynı yabancı gibi yaşanıyorsa evet tabii ki de olur hatta en tutkulusu olur

4
    3 Yorumla
    • Efe2362
      Efe2362
      1 yıl

Yasak aşklar daha zevkli ya

Yorumla
    • YezidinKizi
      YezidinKizi
      1 yıl

Yasak aşktan zevk alan *bneler buna dahil değildir mutsuz evliliklerden bahsediyorum sözde evlilik adı altında yaşayan insanlar için

Yorumla
    • shukran
      shukran
      1 yıl

Her türlü ne olursa olsun bunun adı yasak aşk aldatmadır

Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Olunmaz ama öyle sanırsın. Başkasının tavuğu sana kaz görünür derler ya, işte öyle. Aç gözlülük bu bence. Hep daha fazlasını farklısını ister nefis.🙃😃

0
    0 Yorumla
  • QᴜᴀɴᴛᴜᴍZɪʜɪɴ
    QᴜᴀɴᴛᴜᴍZɪʜɪɴ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Eğer aşkı basit bir hoşlanma olarak görürsen, bu mümkün olabilir. Ancak aşkı, ömür boyu bir olup asla vazgeçmeyeceğin bir bağ olarak ele alırsan, evliyken bir başkasına aşık olamazsın.

0
    0 Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Olmamalı kabul edilemez çok alçakça adice bişey bu.

3
    0 Yorumla
  • softpowerr
    softpowerr Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Olmamalı. Ama olanları da görüyoruz. Dıygusal boşluk da olabilir cinsel boşluk da olabilir bunun altında yatan sebep

1
    0 Yorumla
  • MekanınSahibiHande
    MekanınSahibiHande Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    1 yıl

Mümkün değil , normalleştirilmemeli.

7
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Mümkün olabilir. Dogrusu yanlısı bizi ilgilendirmez.

2
    0 Yorumla
  • Uzaktaki_Anılar
    Uzaktaki_Anılar Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

bunlar hikaye asıl önemli olan şey sevdiğin insana sadık olmaktır.. gerisi hikaye.. şahsen ben evli olsam barbara palvin bile olsa yanaşmam

0
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Karaktersizlik başka bir şey değil. Sevmiyorsan aldatacaksan ayrıl sonra ne yaparsan yap. Ne bu ya 😏
    Mümkün olmasın..

0
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Evli biriyim ben aşık olmam ama Aşık olana da saygı duyarım mutlaka evinde bazı sorunlar vardır ki bu duyguları başkası yaşatıyordur ona

0
    0 Yorumla
  • gokhanbaspinar
    gokhanbaspinar Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Olunur tabi ki ama aldatma yeter. Yapıcağın şey çok basit hemen boşanıyorsun sonra da onunla evleniyorsun bak gayet basit

0
    0 Yorumla
  • Aleminkraliii
    Aleminkraliii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Ask evliligi yaptim zaten gonul kac defa asik olur diger olanlar evlilikten sonrasinda gonul meze olur

0
    0 Yorumla
  • Asfgfdff
    Asfgfdff Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 101%
    1 yıl

Kadınlsr için haklı sebep o yüzden evlenmeyin başkasının kırığı olarak yaşayıp bela olmadan geberip gidin

0
    0 Yorumla
  • tepehayat
    tepehayat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Eşini sevmiyorsa olabilir. Ama yanlış bir şey tabiki.

1
    0 Yorumla
  • isabella181919
    isabella181919 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.

Evet maalesef ki mümkün, duygular bitmişse. Bu mümkündür.

1
    0 Yorumla
  • Sözlerin_prensesi
    Sözlerin_prensesi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Bence geneli öyle oluyor boşuna aldatmıyorlar dimi 🤣

1
    0 Yorumla
  • Tuhafİnsanlar
    Tuhafİnsanlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

aşk geçici duygu sonuçta sırf aşk var diye evlilik olmaz bu yüzden

0
    0 Yorumla
  • GGƏĆƏ
    GGƏĆƏ Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Aşık olmak mümkün ama o duyguyu kontrol etmek daha da mümkün.

0
    0 Yorumla
  • goxzde
    goxzde Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 93%
    1 yıl

mümkün. tabi. ama. olmaması. gereken. bir. durum

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Olunmamalı ama olabilir eşimde de derim hep olurda böyle bir şey başına gelirse aldatma üzülürüm ama boşanrım hiç bir şey de talep etmem yeter ki dürüst ol diye

0
    0 Yorumla
  • XG10AV
    XG10AV Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.

Evli olduğun insana aşık değilsen, sevmiyorsan mümkün.

0
    0 Yorumla
  • Bahar_555 u
    Bahar_555 Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Evli insanlar başkasıyla çıkanlar var çoğu da yaymıştır diye düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Evliysem karima asigimdir. Karicim da karicim

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.

Günümüzdeki insanların aşk kavramına göre zaten en az 5-6 kişiye aşık olmak lazım

1
    0 Yorumla
  • vaalidaa
    vaalidaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Aşık olmazsın heyecan tutku ararsın sonra da hata üstüne hata yaparsın

0
    0 Yorumla
  • VuR-KaN
    VuR-KaN Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

oluyorsa boşa evlenmiş zaten akıl yoktur onda.

0
    0 Yorumla
  • Beyefendi92
    Beyefendi92 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.

aşık olacak kadar gözünü açtıysan, evli kalmanın bir mantığı yok

0
    0 Yorumla
  • raif1923
    raif1923 Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

ben olmadım olan varsa eşini tam anlamıyla sevmemiş diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • Princessax
    Princessax Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Kabul edilemez! Sevdiğim adam benden başkasına aşık olamaz! 🙃

0
    1 Yorumla
    • shukran
      shukran
      1 yıl

Ya olursa?

Yorumla
  • Tounch
    Tounch Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44 , eic 100%
    1 yıl

Aslında soruyu güncellesek daha iyi. Birden fazla kişiye aşık olmak mümkün mü mesela? 😊

0
    0 Yorumla
  • Dark_Scourge u
    Dark_Scourge Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Başkasına aşık olunmuşsa evli olduğu kişiye aşık değildir

0
    0 Yorumla
  • Dipsizdağ
    Dipsizdağ Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı.

Örnekler çok. Huzursuz bir evlilik dışarıdan gelen ilgi ve şefkat karşısında direnemiyor

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Kendi adıma kesinlikle tek aşka odaklı düşünürüm o da evli olduğum erkek olur.

0
    0 Yorumla
  • Shiningdiamond
    Shiningdiamond Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 892 cevap paylaştı.

Yani evlilikte sevgi yoksa aşk yoksa insanlar dışarda arıyor bunu

0
    0 Yorumla
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

O aşk değil de, tutku oluyor çoğunlukla ama çok yoğun bi duygu bildiğin gibi diil :))

0
    0 Yorumla
  • nssaymn
    nssaymn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

gonlu ayransaa mumkun gonlu ayran degilse mumkun degil

0
    0 Yorumla
  • Ork0045
    Ork0045 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

olursun da saygısızlık etmezsin ayrılırsın eşinden

0
    0 Yorumla
  • Anlatdinliyorumcanım
    Anlatdinliyorumcanım Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.

Sevmediğin biriyle evliysen olabilir fakat sevmediğinle evlenmek ne kadar mantıklı onu bilmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Tugce26k
    Tugce26k Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    1 yıl

Olur evet kalbe söz geçiremezsin çünkü evlilikte illaki ask sevgi yerini guven sadakate bırskıyo ama ama altını çiziyorum bu yasak ask yasamak demek asla olmamalı kalbine söz geçiriceksin kalbine gömücen çünkü sen evlisin ya da bosanıcaksın

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

O aşk değildir eşinden görmediğin ilgiyi, değeri bir başkasından gördüğün için etkilenirsin. Bir de imkansız geldiği için aşk sanarsın

1
    0 Yorumla
  • Ayışığıkızı
    Ayışığıkızı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    1 yıl

Eğer sevip sevilip evlenildiyse evlilikte de huzur varsa çok mümkün değil ancak çevremizde oldugu durumları görüyoruz da ama o evlilikde bişeylerin eksikliğinden kaynaklanabilir aksi halde birbirini seven saygı duyan kişilerde çok sanmam

0
    0 Yorumla
  • begmdoksanbes
    begmdoksanbes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

hayir yalnizca yasak olan sey her zaman cazip gelir kleptomani gibi, aslinda ihtiyacin yok ama yapiyorsun cunku sende yarattigi o heyecan duygusunu seviyorsun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Evliliğin anlamını yitirmişse. Eşinle arandaki o bağ kopmussa olunur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadın sadık kalamaz. O yüzden aldatır her kadin

0
    0 Yorumla
  • Salih_tutucu
    Salih_tutucu Takip Et
    Guru Yaş: 41
    1 yıl

Aşk tamamen duygulara bağlıdır. Evliliğinde duygusal boşluk varsa başkasına aşık olabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • sophiallys
    sophiallys Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Bence Sen zaten evliyse o adama aşıktır o kadar aşık olmuştur ki evlenmiştir mantıkken bence olamaz ya

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (104)
Devamını Gör(149)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evliyken başkasına aşık olmak mümkün mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

İnsan evliyken başkasına aşık olabilir mi? 157 cevap verildi
Birinin evliyken başka birisine aşık olması mümkün mü? 9 cevap verildi
İnsan biriyle evliyken başkasına aşık olabili mi? 23 cevap verildi
Evli bi insan başkasına aşık olabilir mi? 10 cevap verildi
Evliyken başka birine aşık olmak? 52 cevap verildi
Evliyken başka birine aşık olmak? 29 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hic "Gözetleniyor muyum?" hissine kapıldınız mı 👁?
  • Siyah peçe giyinenler sadece bir tane mi kıyafet alıyor yoksa baya kıyafetleri var mı?
  • Uykusunun geldiğini nasıl anlar insan 🥱🥱😴?
  • Tatil için hangi mayo daha şık duruyor sizce?
  • Kolay inanır mısın?
  • Güven mi, sadakat mi?
  • Nodülünüz var mı?
  • Erkekler, bu tarz malyajsız doğal kızları beğeniyor musunuz?
  • Şu an hâlâ uyumayan, sabahlamaya devam edenler var mı?
  • Ankara 'da atlı polisler devriye geziyor! Ankara 'da önlemlerden etkilenenler kimler?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨