Şimdi eger benden yakınsa karşı cinsle o kankalık zamanla aşka dönüşür hatta benim arkamdan atıp tutmaya dahi başlarlar bu olamaz. Ancak diger kızlara göre daha yakın geyik muhabbeti yapabildigi benimde tanıdıgım biriyse neden olmasın
Kanka çoook yakın arkadaş demek erkeklerin erkek kankisi olur çünkü ikiside erkek olduğu için sevgili olma gibi bir ihtimalleri yoktur ama eğer kız olursa çook yakın oldukları için kanka değil sevgi olurlar :) bundan dolayıda sevgilinizin karşı cinsten kankadı varsa alın o karşı cinsi... Bişeuler yapın 😂
Vallahi ben kıskanç bir kadınım ve bu zamanda kimden ne çıkacağı belli olmuyor. Kayınvalidesi ile birlikte olan damadıda duyduktan sonra ben bu hayatta kimseye güvenmem. Olamaz olmamalı...
bu da yeni moda oldu. karşı cinsten kanka, kardeş falan olmaz, bu, hani sevgili olmayalım ama canımız sıkıldığında birlikte takılırız, üzüldük mü başımızı omzumuza koyarız... diye diye devam eder...
olabilir neden kısıtlıyim ki çok saçma kısımlarsamm aksine güvensizlik vermiş olurum bu ilişkimiz için kötü olur benden önceki yaşantısında tabiki olacak
Sorun olur tabi lan zaten kardeşim kankam diyenlerin hepsi eninde sonunda öpüşmeye başlıyor bu ne biçim iğrenç bişey geçende bir tane manyak eşinin annesiyle aşk yaşamış
Karakter sahibi biri ise olur. Zira ben asla kankam dediğim dostum gördüğüm bir arkadaşımın ne kız kardeşine yan bakarım nede sevgilisine. O kalkışırsa da nazikçe uyarırım.
Aşırı kıskançlık ileride ilişkiye her türlü zarar verir bu yüzden olmali da ama belli bir seviye de tabi. Gerçekten esine güveniyorsan zaten. Bu da. Sorun olmaz
asla olamaz. iyi niyetli kimse yok. kanka der yok derdim var ayağına yatıp sarılır farlı kişi diye yatar. yok kanka manka hemcinsleri neyine yetmiyomuş
Teşekkür ederim bu da sizin güzelliğiniz güzel gören sizsiniz şanslıdır benim sevdiğim çünkü benim aşkım ve de sevgim bana özel sadece takliti çok ama ben yok 😅
Tabi ki bu devirde kanka da ne? Ortam bu kadar bozukken.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Liseden kalma öyle bir arkadaş vardı eşim sonradan öğrendi aldattığı mi sandı. Kavga yaptık çok kötü olduk. Bir daha da konuşmadık. Ve öğün den sonra kendimi ks ye attım çünkü beni tanımamış eşim artık ks sanal benim isim oldu.
Tabi ki olamaz. Bizim kültürümüze ters bir defa bu tür şeyler. Kadının kendi abisi babası ve kocası haricinde bir erkekle iletişime geçmesi doğru karşılanmaz ki nerde kaldı bir de arkadaşı olcak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
olamaz kabul yok malesef. istemiyorum. kankalik bir yere kadar suruyor
En İyi Cevaplar