Brn istemem kız knk falan kıskanırım öyle hem evlendikten sonra kankalık mı kalmış yani
Eşinizin karşı cins kankası olabilir mi?

Aşırı kıskancım olmasını istemem zaten bu yüzden kendim gibi kıskanç biriyle evlenmeyi düşünüyorum. Ne benim ne de onun karşı cinsten kankası olmasın!!! :D
oğlak yükselen akrep
ben seversem herşeyden kıskanırım kendimden bile hahaah sıkıntılı insanım ama yapım böyle napiyim
sağol ya moral verdin sldkjdgjhfg
bak dünyanın en mutlu insanı yaparım kraliçem olur prensesim olur ama yalan dolana gelemem bi de kıskandırılmayı hiç sevmem
zaten gözüm başka kimseyi görmüyor mal mıyım neyim
benle aynısın işte güzelim oğlak burcum hiç şaşırtmıyor dümdüz yaşıyoruz bu hayatı dkfjdhfrftg
Olabilir ama kıskanırım. En çok beni sevsin svjklhkl
Cevap
84Cevap
Olabilir ya ben öyle güvensiz davranışlar sergilemem ama eğer yanlış bir şey hissedersem bunu belirtmekten de çekinmem tabii ki
İlk defa bir görüşünde haklı buldum :D
Olabilemez hayır 🧙🏿♀️
Olabilemez
Şimdi hemen size güzel bi hikayemi anlatıyım benimkinde de suç varda beni çok sevdiğine eminim yoksa çoktan göndermiştim ben asla ilişkinin başından beri onu sıkmadan aman konuşamazsın edemezsin diye benim de erkek arkadaşım var onun da olabilir dedim sonra bu kız sürekli aramaya başladı ve bana denk geliyo neymiş eski sevgilisi bunu yapmış akıl vericekmiş kendi aklı yokmuşcasına bigün sevgilimin telefonundan video izliyoruz bu kız mesaj atdı Buda hemen yukarı sürükledi dedimki sen napıyosun oda hoşlanmıycağın bişey yazmış falan dedi ne yazmış dedim kurban olurum sana nasıl bi kafa bu yakın arkadaşsın tamam da sevgilisi olduğunu biliyorsun nasıl bu kadar rahatsın tabiki güzel bi kavga çıkardım sonra canım görümcemin telefon elindeyken bitanem yazmış Buda geldi bana söyle benim cinler zaten tepede dedim benim bu telefonu karıştırmam lazım bi kere denedim fark etdi çaktırmadı masaya telefonu bırakıp lavaboya gitmiş dedim tam zamanı telefonu bi açtım mesajları silmiş daha da dedim yıldım ben iyi bile dayandım çünkü sonra ben ve görümcikim kızı instagramdan görüntülü aradık kız tatlı tatlı konuşmaya çalışıyo ama nasıl iriti oldum kızdan gözümü falan deviriyorum neyse konuştuk biz bunla elim ağrıdı be buna sonra gitmiş sevgilime şikayet edercesine anlatmış oda iyi kız rolü yapmış bide gelip bişey söylemedi bana söyleseydi ölüm fermanını imzalamıştı yoksa öyle kapandı gitti konu 🤷🏽♀️
öyle bi dünya yok knk ayağı popiş ayağı diye boşuna dememişler onu geç yok mu senin kız olan arkadaşın erkekden arkadaş mı olur muş (olur olmasına o kadarını biliyoruz da ne işi var evli veya sevgilisi olan kızın veya erkeğin elin herifiyle kızıyla) hayatınıza birini alınca geri kalan karşı cinse net bir mesafe koymak gerekir öyle baş başa kalınması falan öyle bir dünya yok.
Aslında evlendikten sonra arkadaşlık ilişkileri yeniden şekilleniyor bireysel olarak değil çiftsel olarak arkadaşlar ediniyorsunuz. Soruna gelecek olursak neden olmasın? Eğer yeterince iyi tanıdığım, kalifiye bir insan olursa kendisinin bir arkadaşı olması benim için bir sorun teşkil etmeyecektir. Sizleri de rahatsız etmemelidir dünya da iyi arkadaşlıklar ve ilişkiler kurmak sizleri mutlu edecektir.
Kadın ve erkek ilişkilerinde arkadaşlık bazında da olsa çoğunlukla erkek bir süre sonra kadından beklenti içine girer ve onun için evlilikte arkadaşlık belirli sınırlar içerisinde mecburi olmadıkça olmamalı bence kadın da keza aynı beklentiler olma durumu yüksek
Benim de tanıdığım güvenilir biri ise olabilir. Ben tanımadıkça olamaz.
Çünkü öyle çift olarak buluşmalar güzel oluyor. Sohbet, muhabbet, sinema, yemek v. b etkinlikler yapılır. Sonra çiftler eve döndüğün de işte ne güzel gün geçirdik der, güzel bir anı olarak kalır
Mesafeli oldukça sıkıntı yok. Ha baktım mesafeyi bozmuş, samimiyet uçmuş. Saygı duyarım ve ayrılırım. Böylece başım ağrımaz. :)
olabilir ama gerici bir şey acaba bir şey olur mu arasında falan anca böyle bir duruma gelince anlarız veya net yorumlarız belki eşimiz bize sadıktır o zaman sorun olmaz ama şüpheciysek izin vermeyebiliriz
Evet kız kankası olabilir ama samimi olamaz. Bu güvenle de alakalı bir şey. Ben güvenmediğim birisiyle bir ilişki yürütemem. Güveniyorsam sorun oluşmaz.
Olamaz çok saçma çünkü herzaman bunu sölerim yine sölüyorum sadece erkek icin geçerli değil.
Kadınada erkekten kanka olmaz, ermektense kadına kanka olmaz
Karşı cinsten kanka olmaz. Arkadaşı olabilir belki ama o da uzun süredir tanıdığı biriyse müsamaha gösterebilirim. Onun dışında bir kadınla samimi olması beni delirtir.
Bana gore olmaz ama var kız kankaları takmıyor beni esim ama benim bırak erkek kankayı kız kankam bile yok
Çağımızda bütün kadınların bir sevgilisi bir gizli flörtü bir de friendzoneda tuttuğu kanka modlu erkek arkadaşı var. 2020'lerin dünyasında bütün kadınlar çok eşli... Kabul etsek de etmesek de bu böyle maalesef...
Bana çok saçma geliyor bu durum. Şahsen ben kabul etmem. Evlenen kişiler zaten birbirinin eşi, dostu, arkadaşı kısacası herşeyi olmalı.
Olabilir. Fakat benim de onu tanımam ve arada mesafe olma şartı ile. Zaten eşime güveniyorsam sorun olmazdı benim için.
Öyle deme, halen kankasıyla hop oturup hop kalkanlar var, alınmasınlar simdi. Aaa birde hedef gösterdi.. 🤪
Şu anda bi tane yakin arkadaşı var zaten uyuz oluyorum.
Bide benim hakkimda ileri geri konuşmuş kafa atmak için sebeb oldu.
Ben erkek kız kankaligina inanmiyorum. Olsa bile dışarıdan millet bir sürü dedikodu yapar kesin bunların aralarında bir şey var diye.
Ben kıskanç biri olduğum için yani eşim açısından kız kankası olmaması daha iyi olur aksi halde başının etini yerim yani
Aynen 😂
En İyi Cevaplar