merhaba arkadaşlar doktor bana cildim için kükürtlü sabun verdi. bana sürdükten sonra yüzünü durula dedi. sanırımm yüz yıkamakla durulamak farklı bir şey ? durulamayı nasıl yapıcam ben direk yüzümü yıkıyorum ? bide 2. sorum doktor bana sabahları yüzünü yıka dedi ama sabunun üstünde günde 2 defa kulanınız yazıyor 1 defa mı kullanim 2 defa mı kafam karıştı ?
Cevabın nedir?
+1 yılFarklı değil sabunla yıkadıktan sonra yüzünü duyla güzelce sabun artığı kalmayacak şekilde yıkıyorsun otacı nın kükürtlü ve katranlı sabununu tavsiye ederim sivilceli arkadaşlara çok etkili iki günde gösteriyor etkisini :))
12 Yorumla
Soran+1 yılbana kükürtlü al dedi katranla ilgili bir şey demedi
- +1 yıl
Arkadaşım kükürlü sabunlar her yerde var bunların çeşitleri falanı filanı var benim dediğimde kükürtlü sabun ama içinde çam katranı var kükürt cildi kuruttuğu için sivilceler kuruyor zaten çam katranıda olunca besleyici mi oluyo bişey oluyo öyle yani farketmez hiç bilemedin al eline bir avuç kükürt bula yüzüne gitsin :D
yıkamak oluyor durulamak zaten çok güldüm :D Sabahları yıka sondada 2 defa uygula
02 Yorumla
Soran+1 yılsondada mı ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
0Cevap
+1 yılbanada doktorum verdi kullanıyorum suan. Durulamaktan kastı sabunlu sabunlu bırakma demek önce ılık suyla yuzunu ıslat sonra sabunu kopurtup dairesel masajlarla sür 1 dakika bekle iyice suyla durula. Ben sabah aksam yapıyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılha yani direk yıkicam dimi .
Soran+1 yılben 5 dk falan bekliyorum ?
- +1 yıl
o sana kalmıs bisey benim cildim cok yaglı olmadıgı icin cok tutmuyorum
+1 yılyıkıyacaksın işte yani iyice sabundan arındır :)
önce sabah ve yatarken kullan cildini kurutuyorsa falan sadece sabah kullanırsın00 Yorumla
+1 yılyıka sabunladıktan sonra demiş işte:)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler