Sadece özür diIemek istemiştim ama yapamadım saçma gururuma yeniIdim ve beni tersIemenden korktum, ama sessizce çekip gitmene de dayanamadım ve bu mesajı yoIIuyorum şimdi… Beni affet oIur mu? Çok üzgünüm. Geçmişte yaşadığımız tüm kırgınIıkIar için özür diIiyorum senden.
Erkek arkadaşınızın size kendini affettirmek için yalvarması hoşunuza gider mi?
Ayrildiktan 2 ay snr beni yalnislikla aramasi bile yetti.. Konusurken kullandigi "Sen"cumlesi.. ardindan beni 10 dk. da olsa gormek istemesi.. Yalwarmasina gerek yok.. Sarilsa yeter kelimeler den daha etkili.. ellerime yine ayni sekilde dokunsa da olurdu.. Bunlarin hepsi yalwarmasindan ozur dilemesinden surunmesinden daha etkili daha cok hosuma giderdi.
Herşey elinizde olsa herşeyi değiştirirdiniz ama öyle bir imkanınız olmadığı içinde söleyeceğiniz bütün sözcükler boğazınızda düğümleniyor çıkış yolu arıyorsunuz
Yani demek istediğim her bayanın hoşuna gitmez erkek arkadaşları Kendini affetmesi icin yalvarması çünkü bilin her kadın 1 değil çeşit çeşit kadın var. ama belki ondan hala vazgeçmedigin için bundan etkilenebilir. Ama bu bazı şeyleri değiştirirmi onu bilemem. Aşık olmak güzel 1 şeydir eğer onu yaşayabilirsen ve sonra onu yaşatabilirsen. Ben artık umudumu kestim. Oncin biraz olsun kafam rahattir. Ama arada sevgili çift gördükce.. derim kendi kendime hayat sana güzel. Zaten insan bu hayatta ne kadar çok şey istesede genede herşey elindekileriyle yetinmek zorunda kalıyor. Çünkü hayat herkesin istediği şekilde gitmiyor insan sadece hayat kalmaya çalışıyor o kadar. Bence
En İyi Cevaplar