Sevgilimin ölen sevgilisini sürekli düşünüyor ben yapmalıyım?

Sevgilimle 5 Aydır beraberiz ve bunun önceden bir sevgilisi vardı kız trafik kazasında vefat etmiş. Vefat edeli 16 ay oluyor. Bir daha geri gelmeyeceğini oda biliyor. İlk zamanlar arkadaştık dertlerini dinlerdim sonra ben hoşlandım sevdim oda hoşlandı beni sevmiyordu ama zamanla sevdi. Ama sanki ihanet ediyor gibi hissediyorum. Ölen sevgilisinin varlığını hissediyorum sürekli. Oda onu düşünüyor sürekli. Akrabasını kaybettik yakın zamanda o zaman aklına daha fazla geldi ve uzaklaştık iyice. Suçlu hissediyor kendini hala onu çok seviyor. Yanında olmaya çalışıyorum. Onu özlemesini sevmesini anlayışla karşılıyorum. Ama o beni daha fazla itiyor ileriye kendinden uzaklaştırıyor. O sanırım ölen sevgilisini unutmaktan korkuyor çünkü ben ona iyi geliyorum. Ne yapmam lazım bu durumu atlatmak için hemen geçmesini beklemiyorum zamanla geçicek elbet unutmıcak unutmasını asla istemem. Keşke elimde olsa da geri getirebilsem. Sevgilimin üzüntüsü geçsin diye öyle bir sevgi benimkisi. Nasıl yaklaşsam artık emin değilim. onunla anıları olduğu hiç bir yere gitmek istemiyor. Geri planda mı durmalıyım yoksa acı çekmesini mi seyretmeli miyim?
Sevgilimin ölen sevgilisini sürekli düşünüyor ben yapmalıyım?