Ölen sevgilimi unutamıyorum?

Olmuyor 2 yıl önce oldu ben de ileri derece kansızlık var o yüzden hastaneye gitmiştim ilaç kullanımım vardı ilaç bünyeme iyi gelmediği için değiştirmeye gidiyordum sonra bir kenarda tek başına oturup ağlayan birini gördüm su alıp geri döndüm ve böylelikle konuşmaya başladık neden ağladığını bana anlatmadı ben de zorlamadım o gün numarasını bana verdi konuşmaya başladık ara sıra ve bazen ben bilmesem bile hastaneden gizlice çıkıp benimle gorüşüyormuş.. işte ben bu derece aptal biriyim farkında olmadan artık sorunum olmasa bile hastaneye gidip onunla görüşmeye başladım hatta zaman geçtikce sevgili olmaya adım atmıştık ama biraz daha zaman geçtiğinde onu bulamadım tekrar geldim yine bulamadım bulamadım asla bulamadım numarasına cevap vermiyordu açmıyordu cevaplamıyordu hiç bir şekilde haber alamadım sanki dünyadan yok olmuş gibiydi ve zaten öyle olmuştu benim ilk defa canımdan çok sevdiğim biri olmuştu eğer o zaman kafamı çalıştırıp neden ağladığını anlasaydım ben çok iğrenç bir insanım insan sevdiği kişinin ne kadar acı içinde olduğunu anlayamaz mı ya bir kere bir kere de demedim sen neden hastanedesin o kadar keyif aldım mutlu oldum ki gülümsemesinden konuşmasından o kadar çabuk geçti ki zaman elimden kayıp gitti tutamadım ben

Ölen sevgilimi unutamıyorum?