Eşim ölen sevgilisini unutamıyor?

Kardeşlerim derdimi anlatıcağım kimsem olmadığı için buraya yazıyorum. Gerçekten yardımcı olabilecek insanlar yorum yapsın lütfen. Biz eşimle 4 yıldır tanışıyoruz. 9 aydır evliyiz. Eşimin eski sevgilisi motor kazasında vefat etmiş. İlk tanıştığımızda ben bunu bilmiyordum sonradan öğrendim. Eşimle daha sevgiliyken odasında hala eski sevgilisinin fotoğraflarının durduğunu onun aldığı kolyeyi hala taktığını görmüştüm ama onun anılarına saygı duyup evlenince birazda olsa unutur diyordum. Ama annem bana o kız ilk aşkını unutmaz evliliğiniz zor geçer diyordu ben annemi dinlemiyodum ne yazık ki haklı çıktı. Biz evlendikten sonra da ölen sevgilisini ara sıra hatırlayıp hüzünleniyodu. Ben hep bir şey demedim geçiştirdim ama geçen onun ölüm yıl dönümüydü ve eve geldiğimde eşim onunla olan fotoğraflarına bakıp hüngür hüngür ağlıyodu galiba biraz alkolde kullanmıştı çünki kendisinde değil gibiydi. Yanına gittim kendini üzme ve eskilerde yaşamayı bırak eğer o senin bu halini görseydi senin acı çekmeni değil mutlu olmanı isterdi dedim bana çok sivri dille sen beni anlayamazsın ben onun yanına gitmek istiyorum acı çekiyorum beni yalnız bırak çek git burdan dedi o sözünden sonra kalbim kırıldı oysa ben ona kötü bir şey dememiştim. Sizce ben ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Fikirlerinizi esirgemeyin
Eşim ölen sevgilisini unutamıyor?