7 aylık sevgilimle şehir dışından gelen kuzeni yüzünden tartışıp ayrıldık Bana lütfen bir yardım edin ne yapmalıyım?

7 aylık bir sevgilim vardı ve 4 gün önce sehir dışından bir kuzeni geldi o geldigi gün kadıköye gittiler ve akşam 8.30 dan gece 12 kadar onu 24 kez aradım telefonu açmadı en son yanındaki kuzenini arattım birinden kuzeni sevgilimin yanında oldugunu beni aracagını söylemiş neyse ben sinirliydim çok ama yinede bekledim ama aramadı sonra sevgilimin yanındaki kuzenini ben aradım ve sevgilim yanında olmadığını acil bir telefon geldigni ve bir kaç saat önce gittigini söyledi ve ben bu çocuktan hiç iyi enerji almıyodum ön yargılarım vardı ve bana yalanda söyleyince çıldırdım ama o an bişey demedim sonra yine bu çocugu ilk arattıgım çocugu aradım ve dedim sevgilim yanında degilmiş bana öyle diyo dedi tekrar arıyım aradı ve ona yanımda dedi en son ben çıldırdm ve çocuga hakaret dolu mesaj attım zaten sinir oldugum biriydi daha sonra Sevgilim beni bu sinir oldugum çocuktan arayıp bagırdı çok sinirliydi niye ortalıgı ayaga kaldırıyosun kuzenime hakaret edyosun vs kötü tartıştık ve bana beni arama dedi bidaha bende tamam dedim yüzüne kapadım 2 sonra bir eglence mekanında yer bildirimi yaptı bu kuzeniyle ve bende inat olsun diye arkadaşlrımıda aldım gittim 3 erkek 2 kız egleniyolardı sevgilimi öyle görünce midem bulandı biz sevgili oldugumzdan beri her gün yanyana olan deli gibi aşık bir çifttik benim ailem onu biliyo onun ailesi beni ve aşırı grurlu biri kendisi ve beni hala aramadı o gün mekanda beni görünce çok şaşırdı ama yanıma gelmedi buncaya şeye ragmen hala seviyorum ve arıcak mı merak ediyorum arasa yine onla olurmıyum bilmiyorum ama aşırı kötü hissediyorum sizce aramalımıyım yoksa o eninde sonunda pişman olup ararmı sizce nolur bir yorum yapın sevgilim normldede küçük şeylere aşırı tepkili ve sinirli olan biri öfke kontrolu pek yok ne yapmalıyım beni arıcakmı merak ediyorum sizce arıcak mı?
7 aylık sevgilimle şehir dışından gelen kuzeni yüzünden tartışıp ayrıldık Bana lütfen bir yardım edin ne yapmalıyım?