Sevgilim çok değişti, ve onun eski halini istiyorum?

3 aylık bir ilişkim var, sevgilmle aram çok iyidi hemde aşırı iyi. Asla dışarı çıkmazdı nerdeyse. Beni çok kıskanırdı. Uzaktan ilişki yaşıyoduk. Ama görüştük tabi. Benim için ağladı kaç kere 7 defa ayrılmak istedim hepsinde resmen yalvardı gitmiyim diye. Bana asla sensiz yapamam diyordu sesin huzur diyordu. Her gün görüntülü konuşuyoduk doyamıyordu. Arkadaşlarının yanında bana sanıyesinde yazmadan duramazdı. Ondan sonra çok saçma bir nedenden dolayı çok ağır kelimeler kullandım ve onu kırdım. Sonra barıştık ama eskisi gibi olmadı bende ara verelim dedim. Ara verdik. Verdikten sonra aşırı değişti. Bana yazmamaya başladı. Bensiz durabilmesi beni o kadar şaşırttı ki. Hergün dışarı çıkıyodu eğleniyodu bense acı çekiyodum. Biz barıştık. Barıştık ama hergün dışarda sabah 10 dan akşam 12 ye kadar tek kelime bile konuşmuyoruz. Eskiden yasakladığım şeyleri yapıyor. Beni hiç umursamıyor. Sanki zorla çıkıyoruz gibi hissediyprum. Durmadan beni 90 gün boyunca kırdın artık böyleyim diyor. Onu tekrar kendime bağlamam ve eski haline dönmesi için ne yapabilirim. Onu çok seviyorum ve onsuz bir hayat düşünemiyorum. Dışarı çıkmasınıda engelleyemiyorum. Sanki arkadaş gibiyiz. Eskiden 24 saat konuşurduk. Şimdi 1 saat bile değil ve hep kavga ediyoruz. Lütfen yardım edin
Sevgilim çok değişti, ve onun eski halini istiyorum?