Kadınlar takip ediyor beğeniyor ben kızıyorum bana güven diyor ben mi abartıyorum konuşmuyorsa neden hesabında
3 ay
Birini eskisi gibi yapmak senin elinde değil ama rahatsız olduğun şeyi sakin ve net söylemek senin hakkın güven sözle değil davranışla hissettirilir ❤️
Sakin olarak anlattım ya anlatmak istemedi ya da dalga geçer gibi davranıyor bende hakaret ettim artik
Bu şeyler bana ters ya sevgili olan insanlar karşı cinsi beğenip takip edemez. Zaten bu konu güveni zedeleyecek en büyük etkenlerden birisi boşuna bana güven demesin.
Şu an içinde hafif kıskançlıkla karışık güvensizlik var gibi hissediyorum 💔 seni anlıyorum çünkü seven insan ister istemez sahipleniyor. Ama olay beğenmekten çok sana hissettirdiği şey aslında. Güven diyorsa davranışları da bunu desteklemeli. Sosyal medya yüzünden huzurun kaçıyorsa burada konuşulması gereken bir sınır var. Sen abartmıyorsun, rahatsız oluyorsun. Ona hislerini sakin sakin anlattın mı, nasıl tepki verdi? 💬✨
Cevap
7Cevap
Günümüz ilişkilerinin yıkılma ve bitme sebebi sosyal medya. Bence ilişkisi olan kişilerin kadın erkek fark etmez sosyal medyası olmamalı. Hiç abartmıyorsun yani
Bir insan biriyle birlikteyken karşı cinsle iletişime geçmemelidir. eğer iletişime geçerse ben o kişiyi ahlaksız olarak görürüm..
Konuşmuyorum diyor ee o zaman neden takip eder
Konuşmuyorsa neden beğeniyor? Sen onun ahlaksızlık bekçiliğini yapamazsın herkes kendinden sorumludur. biriyle ilişkisi olan herkes kendisinden sorumludur.
Konuşmaz karı kız takip eder konuşmaz karı kızı beğenir bu normal mi? aynısını sen yap sana nasılda tepki verir. swn bir erkeği beğen takip et senin hakkında ne düşünüyorsa bil ki kendisi onu yapıyordur.
Sevgilin çoktan bozulmuş ya da hep bozuktu ama seni elde ettiğine emin olana kadar oynadı, önemi yok. Direkt ayrıl.
Bir erkek her zaman sinsidir konuşsa dahi haberin olmaz. Ve bir kadin diger kadina her zaman kötülük yapar unutma
Döv aklı başına gelspdin ama baya bı döv hastanelik et
Bişi yapma
Mesafeli davran
Aldatıyor kesin mk
Bitmiş ilişki
Geniş aile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?