Erkeği döndürmek zordur bir kaç sebebi var bence kadın erkeği çok zorlamadıkça (adamsa ) gitmiyor giderse de dönmüyor ayni arızayla tekrar uğraşmamak icin , erkek gidince çabuk unutuyor ve yeni limanlara yelken açıyor kim takar geride kalanı , kadın bazı kelimeleri bir anlık öfkeyle Soyluyor hislerine yenik düşüyor sonra pişman oluyor ama erkek söylemişse uzun bir sure sabredip öyle söylüyor artık kar etmediği icin gittiğinden donmesi zor oluyor
Bir kadının arkasına bakması mi? Şaka mı bu? Bir kadın eğer geri dönerse, Tek sebebi o anda hayatında başka birinin olmadığıdır. Bilginiz olsun *Elime sallasam ellisi* erkeklerin lafı değildir. Kizlar mi yoksa erkekler mi daha çok aşk acısı çeker? ↗
çok yanlış, ama doğru olduğuna zannedilen klasik bir bilgi vardır: kadınlar ilişkilerine duygusal açıdan bakarlar diye, bu büyük bir hata ve yanlış bilgi. Doğrusu şöyle: Bütün kadınlar ilişkilerine kesinlikle duyguların karışmasına izin vermezler ve, O ilişkiye mantıksal açıdan bakarlar, O yüzden kadının gitmesi ve unutması o kadın için çok rahat ve hızlı olur. ilişkileri duygusal açıdan bakan kişi erkektir. Kendine içkiye veren gece gündüz kafasına duvarlara vuran kadın değildir. Diğer yandan, Hemen kankaların yardımıyla yeni bir erkeğe hayatına sokan da erkek değildir…
genelleme yapmayalım lütfen yapan kadın görmüşsünüzdür olabilir ama bu kişiden kişiye değişir mesela ben de onsuz yaşayamam diyen ama ayrıldıktan bir gün sonra başkasıyla el ele gezen başka kadını öpen erkek çok gördüm ama erkekler şöyledir böyledir demiyorum çünkü delikanlı mert erkeklerde var bu ülkede kadının gitmesi nedendir bilir misiniz beyefendi kadın bir ilişkide yapılması gereken herşeyi yapıyor ama karşıdaki anlamıyor ve hayatını zindan ettiğinde bile direnir kadın sırf sevdiği için eğer kadının gücü biterse eğer kadın susarsa o zaman korkun susmuş kadın bitmiş gitmiş kadındır sadece sevgilisinden değil kendisinden bile gitmiştir. Benim annemin kuzeni sırf birisi hayatını mahvetti diye bir daha hiç bir erkekle ne evlendi ne görüştü ne konuştı ki bu kadın 50 yaşlarına yakın peki buna ne diyorsunuz?
@Gozuyaşlimercan Size üzdüysem bağışlayın. Hayatımda hep genellemeye karşı biri olarak yaşamaya çalıştım ve, Hala birine arıyorsam eğer, Bu, Genellemeye karşı olduğum anlamına geliyor, Ama o lanet olası korku hiç yakamı bırakmıyor. Erkeklerden söz ettiniz, O sizin saydığınız erkekleri ben zaten erkek demem, ‘’Pis Domuz’’ diye çağırırım. (ağzımdan dolayı Bağışla beni). Şunu da farkındayım ki erkeklerde ki aldatma potansiyeli, kadınlardan daha fazladır. Sizden âcizane bir isteğim var, Rica etsem dikkatle, Yaklaşık 2 yıl önce kaleme aldığım yazdıklarımı okursanız sevinirim, Orada geçekten kadınlar (Özellikle Türk kadını) hakkında nasıl bir düşünceye sahip olduğumu öğrenmiş olursunuz. Duygusallık ve Türk kadını… ↗ Kadın Dediğin, Nedir ki? ↗ Gerçekten Hn. Efendileri kıskanıyorum… ↗
İnsanların kalpleri oyuncak değildir acı vermek veya acıtılmak ikiside vazgeçmeyi göze almaktır kendini sevdirmek diye bişey yoktur sadece sevmek ve bunu belli etmek vardır acu veriyosa inat ya da ısrar asla olmamalıdır çünkü anılar biriktirmek acıyı büyütür ilerde o acıyı atlatmak zorlaşır ne kadar güzel olursa olsun acıtıyorsa ya vazgeçersin ya da vazgeçilirsin çaba ve emek kırılan kalbi onarmak sadece açtığın yarayı onarmanın vicdani tarafıdır birazcıkta balığı oltayla kancaya takıp canını yakmak gibi bişeydir karnını doyurmak için ilişkşiyi bilmem ama aşk böyle değildir saygı zorunludur sevginizi kendi dışında saygı ahlak merhamet vs gibi kavramların üstünde tutarsanız o kavramları yok edemezsiniz o kavramlar sizi ve sevginizi öyle bir yok ederki yalvarırsınız öyle olmak için
Kadını. Çünkü erkek nettir genellikle. Gidecekse gider. iki arada bir derede olan, kararsız olandan, şartlar koyandan korkacaksın. Daha çok yıpratıyor böylesi.
Çünkü kadınlar hissi davranabiliyorlar çoğu zaman. Sonra pişman olup dönebiliyor. Erkekler bu konuda daha soğukkanlı. Bitti dedikten sonra zordur tekrar gelmesi.
Eski sevgilim ve benden pay biçersek kadın derim. İlk başta terkeden o oldu, barıştık. Bu sefer ben terkettim ve iki yılı aşkın bir süredir hâlâ peşimde dolanıyor.
@Barkn699 Sevme üzerine olan bir yalandı. Beni terk eden oydu. Yanisi çabuk harcamadım. Tekrar barıştık, bu sefer ben beni sevmeyen biriyle devam edemedim.
@Barkn699 Beni sevmediğini düşündüğünü söyledi, sana yalan söyledim dedi, beni daha fazla üzmek istemediğini ve ayrılmak istediğini söyledi. bir kaç gün sonra pişman oldu, seviyormuşum dedi. bir kaç hafta sonra beni sevmediğini düşünmeye başladım, ben ayrıldım.
O dediğinin erkeği kızı yoktur. Güven, ruh gibidir bikere bedenden çıktımı bir daha asla geri dönmez. Güveni kalmadığı halde hala yanındaysa ya mecburdur ya da karakteri bozuktur.
Giden kadın geri döner mi allah aşkına ya 😂😂 bulmuş rahatlığı ne çekecek kocayı. . Her gün ayrı bir yerde vur patlasın çal oynasın. . E el alem? Boşver salla gitsin. .😅
Giden kadın geri döner mi allah aşkına ya 😂😂 bulmuş rahatlığı ne çekecek kocayı. . Her gün ayrı bir yerde vur patlasın çal oynasın. . E el alem? Boşver salla gitsin. .😅
Terketmek diye bir kavram yoktur, gittiyse zaten sizin değildi.. demekki bir gün evlensenizde muhakkak gidecekti sebep ne olursa olsun seven sevdiğini terketmez,, aldatmak (hariç) gidende zaten aldatmış sayılır saygılar...
En İyi Cevaplar