Biraz uzun olacak kusura bakmayın. Ben birisiyle 2 ay birlikte oldum, 5-6 ay önce de ayrıldık. İkimiz de yetişkin, işi gücü olan insanlarız. Hata yapıp hızlı bir ilişki yaşadım, bu tür bir ilişkiyi kimseyle yaşamamıştım. Her şey çok güzel gidiyordu. Bir gün ona ilk defa onunla olduğumu söyledim. Bunun üzerine beklentiye girmeni istemiyorum diyerek ayrıldı. Arkadaş kalalım dedi. Hakkına girmiş gibi hissediyorum falan dedi. Hiçbir şey söylemedim. Ayrılma kararına saygı gösterip sessizce gittim. Hiç kavga etmedik. Bir süre sosyal medyadan takip etti. Ardından (2 hafta sonra) sildim onu. Bu kadar geç silmemin sebebi bir konu ile ilgili görüşmemiz gerekiyordu, bunu son görüşmemizde konuşmustuk ama o buluşma gerçekleşmedi. Sonrasında ortak arkadaşlarımızdan biri ile hakkımda bilgi aldı, sanki ben anlamayacagim. Hiçbir şey olmamış gibi buluştum, çok keyifli ve neşeliydim. Konuşurken de o kişinin adını bile ağzıma almadım. İlişki konularından da konuştuk. Çok meşgul olduğum için şu an bir ilişki dusunmedigimi söyledim. Gerçekten de böyle. Bir de 2. şans konusu geçti. İkinci şansa inandığımi ama herkesin ikinci şansı hak ettiğini dusunmedigimi söyledim. Ben çok duygusal biriyim ama terk edilirken de çok net ve kararlı durdum. Acımı içime gömdüm. Sanırım bu bir savunma içgüdüsü çok güçlü görünen biriyim ama aslında bunlar hep zayıflıktan. Peşinden koşacağımı sandı ama onun peşinden hiç koşmadim, aramadım sormadım, mesaj atmadım. Telefon numarasını sildim. WhatsApp storylerime falan bakıyordu, 1 aydır göremiyor. Ayrılmadan önce ona gönderdiğim mesaja da 4 ay sonra görüldü atmış ama ben daha yeni tesadüfen fark ettim. Sürekli fake hesaplardan takip isteği geliyor. Kim olduğundan kesin olarak emin olma ihtimalim yok ama yüksek ihtimalle o olabilir diye düşünüyorum. Stalklamiyorum, üzülmekten korkuyorum. Bu arada ortak arkadaşı da beni mi deniyor, bana mı yazıyor anlamadım. Birlikte çalıştığımız bir gün boynumu kokladı. Sırtım dönüktü o an, fark edip kendimi geri çekince çok güzel kokuyorsun falan dedi ama benim o kişiyle bir birliktelik yaşadığımı da biliyor. Birkaç kere cafede çay kahve içip sohbet ettik arkadaşça ardından da eve bıraktı beni ama içeri davet etmedim tabiki. Onun dışında normal zamanlarda arayıp sorma, mesaj atma rahatsız etme gibi huyları yok. Amacı ne çözemedim.
Herneyse arkadaşlar 2 aylık bir birliktelik birçoğunuz için önemsiz olacaktır, buna eminim ama ben bu adamın kokusunu özlüyorum. Yanımda olmasını istiyorum. 1 ay boyunca hiç düşünmeyip, aklıma gelince de 1 hafta aklımdan çıkaramıyorum. Çok üzülüyorum. Hata yaptığımı biliyorum ama bu hatayı onunla yaptığım için hiç pişman değilim. şu an ikimiz de çok zor bir dönemden geçiyoruz. Karşıma başka fırsatlar çıkınca da değerlendirmek istiyorum ama korkuyorum. En azından bu zorluklar bitince sizce geri dönme ihtimali var mıdır? Ve erkeğin pişman olup geri dönmesi halinde bunu bir kısır döngüye çevirmemesi adına ne yapmamı önerirsiniz?
Herneyse arkadaşlar 2 aylık bir birliktelik birçoğunuz için önemsiz olacaktır, buna eminim ama ben bu adamın kokusunu özlüyorum. Yanımda olmasını istiyorum. 1 ay boyunca hiç düşünmeyip, aklıma gelince de 1 hafta aklımdan çıkaramıyorum. Çok üzülüyorum. Hata yaptığımı biliyorum ama bu hatayı onunla yaptığım için hiç pişman değilim. şu an ikimiz de çok zor bir dönemden geçiyoruz. Karşıma başka fırsatlar çıkınca da değerlendirmek istiyorum ama korkuyorum. En azından bu zorluklar bitince sizce geri dönme ihtimali var mıdır? Ve erkeğin pişman olup geri dönmesi halinde bunu bir kısır döngüye çevirmemesi adına ne yapmamı önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer