Hiç biri bence ilk buluşmada iki kişinin birbirini tanıması gerekiyor. Cafe olur. Güzel bir yürüyüş yapar sohbetiniz güzel güzel devam ederken bir cafeye gidip birşeyler içerken sohbet edersiniz. İlk buluşmada sinemaya gidenler bana komik geliyor. Kişilerin birbirini tanıması gerkerirken Ahmet Kuralı tanmaaya gidiyorlar :D
Kesinlikle katılıyorum. İlk buluşmada yemeğe de karşıyım ben. Yemek yerken sohbet edilemez. Kahve eşliğinde bolca sohbet edip kişiler birbirini tanıyabilir. :D
aynen yemek çok sıkıntı bir kızla buluşurken kendime ilk buluşmada burger söylemiştim. Yerken ketçapı pantolonuma ve gömleğime gelmişti. Allahım hala hatırladıkça tüylerim kalkıyor :D
Aynen öyle. Çocukluk işte ya :D Gün boyu regl olmuş gibi gezmiştim. :d Ya birde kız farketmesin diye tuvalette temizlemeye calısırken tam battı tsörtüm tamamen kırıştı. O ketçaplar yayıldı :D
Kız eve çağrırırsa gitmem durduk yere icraat çıkartacak Sınamaya da gitmem orda mınçıklar Mahallede bay bayan kahvehanesi var otantik iyi makara oluyor hafta sonu, oraya beraber gideriz egleniriz adını bilmediğimiz kişiler ile okey oynarız taş çalarız masa altından ne bilim hayali iyi de küçük bir sıkıntı var kız yok
Bende anlamıyorum kim çıkardı bu işi. Sinemaya davetle başlanır mı :DD ben güzel bir cafeye çıkarmıştım 5 saat sohbet etmişiz zaman nasıl geçti anlamadım hey gidi günler hey
Evde, sinemada veya barda :D Çok mu amerikan filmlerine kaptırıyosunuz kendinizi acaba :D Restoranlar olur kafeler olur hava güzel olursa güzel ve büyük bir parkta yürüyüş olur.
ya birde su var, kac kere dudum o kizlarin arkasindan "ilk bulusmada eve gelen kizla ciddi düsünürmyüm ben ya!" diyen erkegi. kizlar da safim tabii anlamiyorlar seviyor diye gidiyorlar. bir de eksilemisler... sizi düsünüyorum ben be kusurlu olduk :D
çok haklısın ve yorumunu yanlış anladılar. sen kesinlikle gitmeyin dedin ya onlar ilk buluşmada eve gittiğin için böyle bir yorum yaptığını sandılar. Bir üyenin yorumundan onu anladım ben. üyenin biri:Eve heralde attaki kızlar baya mağdur gibiler ders alın onların hatalarından demiş.
hep sey derim ben, umarim böyle hatalar yapacak Kadar kör kütük asik olmam cidden zor bir durum olsa gerek hele birde daha sonra ki hayal kirikliklari #evegitmeyenkizlarkülübü :D
En İyi Cevaplar