Dünyadaki standart güzellik algısına birebir uyması gerekmez, ben de mükemmel değilim sonuçta ama bedeninde benim beğenebileceğim, orayı düşünüp benim hayatımı paylaşacağım kadın güzel diyebileceğim bir yeri (burun, göz, dudak, kaş, ten, eller, ayaklar, bel, boy, bacak, vücut, ideal kilo vb.) olsun, beni ben olduğum için sevsin, anlayışlı olsun, hayatında annesi - babası dışından benden daha önemli biri olmasın, ben hastalanırsam (iktidarsızlık - cinsel problemler) bile kapıyı arkasından çektiğimde ona güvenebilecek kadar sadık olsun, merhametli olsun, insani duyguları - insani yanı güçlü olsun, biraz zeki - kültürlü olsun, konuşacağımız ortak noktalar olsun, benle zaman geçirmeyi sevsin. Bana karşı bu özelliklere sahip kadın yatakta zaten bana çekici, seksi gelir ama yine de bana karşı arzulu olsun :)
Kendileri her şeyi yapar ama dokunulmamış güzel kız ister. Tipine bakmayıp kendinden güzel kızları isterler, üstüne kız beğenmeyince de bunlar sadece tipe bakıyor derler. E sen tipe bakmasan bu güzel kızı istemessin diye düşünmez tabi hiçbiri. Bu kadar da akıllılar
İsteyip sevebilirsin ama reddedince o lafı diyemezsin. Ayrıca güzel kız senden soğursa ya? Güzel/ güzel olmayan fark etmez Bence kalbini sevmeye çalış , bundan da sıkılmayacağın için sorun kalmaz
Evet güzel kız benden soğuyabilir ama benim vicdanım rahat olur. Bu şekilde birini üzmek istemem. Olay ilişkiyi sürdürme meselesi değil vicdan meselesi ahını almak istemem. Karaktere oldukça önem veriyorum zaten o konuda haklısınız. Güzelliği çok ön planda tutuyoruz. Görünüş olarak beğenmediğimiz birine karşı dürüst olursak da kırıcı olur. Ben senin tipini değil karakterini seviyorum desen. Güzel bulmadığın için üzülür kadın. Yalan söylemek bana göre de değil.
Herkesin kendince bahanesi var tabii. Şahsen bende ilkin tipe bakarım bunu da söylerim. Ama karakteri hoşuma giderse de bu konuda taviz verebilirim sorun hiç olmaz
Akıllı ama çok da akıllı değil. çok fazla akıllı kadın erkeğin hayatını cehenneme çevirebilir sade kendi halinde saf zararsız diyebileceğim bir kadın türk erkeği için ideal olabilir. ama erkeğe göre değişebilir. ben saf bir kızla evlenmeyi abartı derecede akıllı kadınla evlenmeye tercih ederim. akıllı kadın bencil olabiliyor. amacına ulaşmak için kötü şeyler yapabilir. tıpkı erkekler gibi. demek istediğim hatalar yapabilir. saf bir kız ise böyle şeylerden anlamaz. onun elinden kocası olsun babası annesi olsun hizmet etmekten başka bir şey düşünmez. hayatları boyunca acı çekiyorlar. tatlı tatlı gülümsedikleride olur. bu ýüzden tercihim kendi halindeki kızdır. bu kızları erkeklere tavsiye ederim. bu kızlarda mutlu olmayı hakediyor. bence gözyaşı dökmemeli sık sık gülümsemeliler. bu kızlara saygıda kusur edilmemelidir.
Aynen eksileyen motorlara bak sen bende boyleyim sevince de tam severdim kiymetim bilinmedi iste insana agir koyuyor bu durum istesem bend yaparim yapacagimi ama
165-170 boyları arasında kilosu boyuna göre orantılı olsun hafif ayva göbek olabilir sevince aşırı sahiplenen ve kıskanç olan aşırı dar, kısa ve vucut hatlarını belli eden kıyafetleri giymeyen aşırı makyaj yapmayan doğal olmayı tercih eden vucut bakımına önem veren, tırnak uzatmayan sağlıklı beslenen, sigara ve alkol kullanmayan kötü alışkanlıkları olmayan temizliğe önem veren özelliklede yemek yaparken aşırı titiz olan erkeklerle mesafesi olan sevgilisi olan erkek dışında hiçbir erkeğe sıcak davranmayan erkeklerle kanka ya da arkadaş ayağına samimi muhabbetler kurmayan gece dışarı çıkmaya meraklı olmayan bara gitmemiş olan romantizmi seven ilgiye ilgiyle karşılık veren duygusal olan sessiz sakin olan boş konuşmayan, konuştuğunda anlamlı konuşan sevdiğine karşı aşırı utangaç olmayan saçlarını sevgilisine taratmaktan hoşlanan sevildiğini hissettiğinde bunu anlayan ve önemseyen
Erkeklerin bir kız da ilk beklentisi fizik. Sonra seksi, hanım hanımcık (Seksi olan biriyle celiskili), Zeka (Sanırsın kendileri çok zeki de çok zeki biriyle olmak istiyorlar öyle biri anca kendi zekasından daha zeki birini ister), Namuslu (Namuslu bir kız Her halti yiyen bir erkekle birlikte olmaz onlarında beklenteri kendileri gibi namuslu birini isterler), Ev işinden anlayan (Ev işinden anlayıp ama konu başka bir şey olunca fikir sahibi değilse o zaman bu şey bir yere kadar tatmin eder ama ikisine de sahipse bu kadın da kendisi gibi ister.) Kısacası kafanızda tarifteki gibi birini istiyorsanız ilk önce ben öyle miyim ki diye düşünün. Sonra öyle birini isteyin. Kendi her haltı yiyip mükemmel birini bekliyorsanız çok beklersiniz.
Türk erkekleri diye bir genelleme bence doğru değil. Benim evlenmeyi tercih edeceğim kadın ise öncelikle terbiyeli, saygılı (özellikle aileme karşı); eli, yüzü, fiziği düzgün; ve iş kadını olmalı. Tabi bu kriterlerde birini bulmak ki bulduğum zaman bu kişinin de beni sevme ihtimallerini düşününce büyük ihtimalle evlenemem...
Bölgeye, kültüre , aile yapısına ve hayata bakış açısına göre değişiyor ne yazık ki.. Kültür seviyesi yüksek olanlarda kültürlü ve hayatı beraber idame ettirecek kadınlar kabul göürüken.. Kültür düştükçe salt yatak ve çocuk elde etme işlevi akbul görüyor.. Yani kültür azaldıkça kadının adı yok denebilir..
İlk başta güzelliğe bakarlar ki bu görecelidir. Fakat olgunluğun göreceliği de var Olgunsan en az senin kadar olgun olmasını istersin değilsen evleneceğin kişi de senin gibi falan olur. Hiç olgun değilsen ne kadar da olgun diye de aşık olup evlenilebilir. Sonra anlaşmak vs vs.
Ya bu arada size göre makyaj sadece yüze sürülenler olabilir ama erkeğin makyaj anlayışı bambaşka, parlak taytlar 10 km öteden gelen parfüm kokusu falan
Benim hemcinslerime anlatacağım bir şey yok ama senin kendine bir şeyi anlatman lazım bizim tek amacımız size güzel görünmek değil senin beğeni çıtan hiç mi hiç önemli bile olmayabilir hatta.
Ahlaklı, sadık, güvenilir, hoşgörü sahibi, anlayışlı, dürüst, seksi, alımlı, bakımlı biri ile evlenmek isterim tabi ki. Ama ne yazik ki bu devir de böyle biri var mı o konuşulup tartışılır. Binde bir değil milyonda bir belki diyesim var ama neyse. Zaten varsa bile bulmaz o beni.
İnsanlığı ile benim yolumdan ve doğrudan saptırmayacak bir kadın. Her daim arkamda ve güçsüz kalırsam gücüme destek olacak. Eğer düşerken tekrar doğrulmamı sağlayacak kadınla evlenmeyenin aklına ben...😁 denilecek bir kadınla evlenmeyi istememek ne kelime.
Benim cevremde gördüğüm parası olsun yüzüne bakılacak bir güzelliği olsun evde ev işlerini yapsın ha güzellik de göreceli tabi daha cok balık etli kalçası göğüsleri büyük olan kadın tercihleri oluyor (kim Kardashian tipliler) ha bir de boyu kısa olan kızlar tercihleri. Ev hanımı gibi kendine bakmayan aynı tarz giyinen kızlara da bayılırlar. ezik kızları çok severler.
Namuslu , güvenilir , hanımhanımcık , kibar , saygılı , ağır başlı , anlayışlı , anaç , sahiplenici kadınları severim. Tabi dört dörtlük olmasını bekleyemeyiz. Sevgi , sadakat , ilgi olsun diğerleri zamanla oluşabilir.
Türk erkeği genelde yönetmek kadını da yönetilmek ister. İstisnalar vardır. Yönetilmekten hoşkanan kadınları ezik görmenizi doğru bulmuyorum. hem kim cahil ister?
@Heraugles1 cahil insan yönetilir aklı başında insan yönetilmez ne demek türk kadını yönetilmek ister saçma bir düşünce ben yönetilmek değil yönetmek istiyorum ben de dominantım.
Genel olarak dedim cümlenin başında. Tercihlerinize saygı duyuyorum. Bu kanıya daha önce sorulmuş olan sorulara verilen cevaplardan vardım. Siz de yönetmek istiyorsanız cahil , pasif , ezik erkek mi arıyorsunuz aynı mantıkla düşünecek olursak?
Hiç durmadan her işi yapan, işe gidip evin herşeyini kadın alan üstüne erkeğe de harçlık veren, herşeyine göz yuman kolu kopsa kanlar aksa bile aman canım nolacak kadınım ben boşver diyecek en hasta halinde bile yemeği eksik etmeyecek, babannesi torununu boğsa hakkıdır diyen, sofra kurarken iki dk çocuğu tut sofralığı topaklamasın diyecek, dövse döver de sever de diyecek eve gelmese sormayacak kadın istiyor erkekler
Türk erkeklerinin isteği; Türkçe bilen rus kadınlarının zengin ve namuslu olup güzel yemekler yapıp ilgilenip naz yapmamaları ama cilve yapmalarıdır😅 evet aslında hepimiz böyleyiz deeee siz kaçınız böylesiniz 😌 buluyoruz işte birkaç bişey seviyoruz çok deşmeyin yaramızı😉😉😉😉
Turk erkeklerinin hepsi demeyeyim bir cogu.. cool takilan zengin havali bol makyajli (fakat evlendikten sonra hepsi yalan olur) yuvarlak popolu buyuk goguslu nadiren sari sacli.. kendi tabirlerince at gibi bir kizla evlenmek ister.. fakat bilmezler ki at gibi bir kiz isterken kendilerinin halen bir essekten ibaret oldugunu. Saygilar
Türk erkekleri Türk kadınlarıyla evlenmek ister. Dikkatinizi çekiyorum Evlenmek ister. Genel olarak böyle diye düşünüyorum. Zaten en iyisi de bu. Ben de Türk kızı olarak Türk erkeği derim, yabancı olmaz, olmuyor..
genelde namuslu fılan dıyorlar mıllletın karısına kızına sarkıp evde teror estıren tıpler var ama tabı ılk once kafa uyusması gerek ikinci sadık her ıkı tarafta sevgının degerını bılen kişiler olması lazım yoksa baya sıkınıtlı
Beni sahiplenecek, asla yalan söylemeyecek, başka kadınlara bakmama mani olacak düzeyde kadınlık yapacak biri. Ayrıca eğitimli kültürlü bir hanım olmasını dilerdim. Tabi ki bende ona aynı nı vereceğim..
Kendisi ile sohbet edebileceğim beni anlayan çözüm üreten , nerde nasıl davranması gerektiğini , giyinmesini bilen yani heryerde açık saçık değil heryerde kapalıda değil. Tip olarak da denk olucak birbirimize uyucak şekilde yani ben genel olarak kişisel özelliklerine bakarım evleneceğim kadın benden hiçbir şekilde utanma çekinme yaşamamalı ve en önemlisi ise bakım 👍🏻
Isini bilen kadin goturuyor bence hic sikinti yasamamis hayatta safligida olmayan bencil agzi iyi laf yapan drdigim gbi suslenmek ve guzel gorunmekten baska derdi tasasi ugrasi olmayan kadinla evlenirler ki artik bende uzulmuyorum farkindayim cunku
Gönlü güzel, sadık, kıymet bilen, anlayışlı mutfakta aşçı, yatakta... Diye gider ama asıl mevzu şu o kadar çok sevelim ki birbirimizi kusurlarımızı görmeyelim isteriz.
güzel olcan fiziğin güzel olcak. ilk bunlar. zeka merhamet sonra ilk bir seksi ol ama biraz da hanım hanımcık ol gözün dışarda olmucak bir de becerikli oldun mu tamamdır.
@ghrjn zaten bunların hepsini isteyen erkekten bişey çıkmıyo genelde. kadın şöyle olsun böyle olsun diyip kendi boş oluyolar. erkeklerin istediği gibi olmucan da kendiliğinden böyle olcan :D kendi adıma konuşcak olursam becerikli değilim :D güzellik seksilik yani beğenilirliğime göre evet mevcut :D zekayı bilemeyiz :D merhamet de eh. ama hanım hanımcık ve sadığım o bir kesin.
Ben Kendimce Güzel, Tatlı, Kaba Olmayan, Hanım Hanımcık Olan, Bıyıksız , Yemek Yapabilen , Dışarıya Çıkabilir Ama Fazla Çıkmayan , Ailesine Sevgi Gösteren , Benim Aileme Sevgi Gösteren , Mutlu Mesut Yaşamayı İsteyen Bir Kadınla Evlenirdim :).
Yanlış anlaşılmasın bende erkegim ama erkekler kapalı namuslu kadınlar ister ama bunu isteyen erkekler çatır çutursikişirler koyayım böyle fantazinin amcıgına be 😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Boyu ne cok kisa ne uzun dik goguslu genelde beyaz tenli saf olsun hesap sormasin yemek yapmayi bilsin sadik olsun bakimli olsun ama bakim masrafini baskasi karsilasin
Anladım doğru düşünüyorsunuz da insan evleneceği kişiyi seçerken memesine mi dikkat eder? Ben önem vermem buna açıkcası aklıma bile gelmez. Tabi dış görünüşünü genel olarak değerlendirirken ister istemez etkiliyordur. Haksız da sayılmazsınız 😊
Sen farklisindir bir sey diyemem ama is hayatinin icindeyim, daha onceki hayatlarimda da boyleydi hala da boyle. Okumud, kariyerli kadinlar bile erkek egemenliginden rahatsiz degil. Denklige kendisi de iyi kazaniyorsa razilar, aksi halde erkek bana gore fazla kazansin diyorlar. Uzerine alinmana gerek yok, ben geneli soyledim.
Zeki, hamarat, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen, hoptırı zıptırı, lay lay lom olmayan, aklı başında, oturmasını kalkmasını bilen bir kızla evlenirim.
En İyi Cevaplar