Hesabı size ödeten, taşınacak bir şey olduğunda size taşıtan, ailedir akrabadır arkadaştır saygıda noksanı olan hödük biri nasıl yola getirilir?Ay isterse dünyanın en yakışıklısı olsun tekmeyi basarım ben.
Centilmenlikten nasibini alamamış hödük sevgili nasıl yola getirilir?
Hesabı param olduğu sürece öderim hep sevgilim ödeyecek diye bir şey yok aramızda lafı olmaz :) taşınacak eşyamı da bir o bir ben taşırım zararı yok benim eşyam sonuçta. He çantamı asla vermem o ayrı. Amaaaaa onun dışında çevresine, akraba ve arkadaşlarına saygısız bir insan olsaydı eğer tekmeyi başardım ki hamdolsun öyle bir insan değil kendisi :)
kimse kimseyle zorla arkadaşlık etmez. kimse kimseyle silah zoruyla ilişkiye girmez, bütün kadınlar sevgililerine kendileri seçiyorlar ve kadınların %99, O hödük ve ya kaba dediğiniz tipleri bayılır ve onlar için can atar, sonra da siteye girip, ah siz erkekler hepiniz odunsunuz, kabasınız, salaksınız, şusunuz, busunuz...
Önemli Not: kimseye yola getirmeye çalışmayın, (Hem erkek hem de kadın için, ama özellikle size, bayanlara diyorum) Zaten en büyük hatalar buradan çıkıyor: (Zamanla düzelir, ona yola getirilmesine ben bilirim, onu ben adam ederim vb…) Kim bugün neyse, toprağa kadar odur…
Öyle biriyim ilişkilerime pozitif etkisi oluyor. Ayrıca kadınlar centilmenlik ayağına üstünlük kurmaya çalışıyor sinsi yılan hepsi ama yemeniz benim işime gelir çünkü ortalıkta bir erkek ben varım heralde :D Not : Bunu sürekli yapmıyorum ama centilmen değilim, pozitif ayrım yapmam.
İnsanın yapısı gereği olan kalıtımsal özellikleri dışarıdan el atma ile düzeltilemez. Bunu kişinin kendsinin kişsel gelişimi ile geliştirmesi gerekir. Nezaket, kibarlık, insanlık, bana göre yapısal taşlar. Yoksa diğer türlü müdahaleler eski arabayı tamir etmeye benzer. Bir yerini düzeltirsin sonra diğer yerden patlak verir.
Bende senin gibi olanlara isterse dünyanın en güzeli olsun tekmeyi basarım asalak. Hele bak bakayım biz oradan yoluncak horaza mı benziyoz? Eşyanı da az al kendin taşı babanın uşağı mı var burada? Hele bir cocuklarımın anası olsun sonra baş tacı olsun asalaklara gelsin bu. İyi yapmıs helal olsun 🤗🤗
O yola gelmez bea birinde maken gbi sevgilim olmustu ilk kez bir hafta sonra dusun bn biraktim bir odun olarak en son nefret etim metroda yasli bir teyze bastonlu yer vermedi bide uste teyzeye bir kufretmedigi kaldi daha fazla kole olmaya gerek yok kolesi oluncak ne kizlar var bea
Genelde "entel" gözüken insanlarda meydana gelir bu. Kadın erkek eşittir yaa , kafasındaki insanlar. Ama genel olarak kadınlar zariftir ve onlara bir kuğu edasıyla davranılmalıdır. Zira onlar geleceğin anneleri ve geleceği inşaa edecek olan emekçilerdir. Hödük biri ile olmak , maço ile beraber olmakla eşdeğerdir. Arasını bulmak müthiştir.
Tepkiyi yeri geldiğinde gösterirseniz, dişinizi zamanında çıkarırsanız bunların hiçbiri olmaz. Olduktan sonra da eski haline döndürseniz bile güzel şeyler olacağını sanmıyorum.
Peki erkek arkadaşını ağır şeyleri taşıyacak bir eşek ve hesap ödeyecek bir atm sanan kurnaz, para göz, duygulardan yoksun sadece söğüșlemek üzerine kurulu bir hayat politikası olan bir kız nasıl yola getirilir?
Bir insan 7 sinde neyse 70 mişindede O'dur derim ben kimseyi değiştirmezsin ya oldugu gibi kabulleneceksin ya da oldugu gibi bırakacaksın dağdağa kavuşur ama insan değişmez unutma yılan ancak deri değiştirir huy değiştirmiyor😂
Onun anlayacağı bir biçimde yani sertçe söylemen lazım her hatasını tek tek birkaç kere şans ver duzelmiyorsa son bir ültimatom ver sonra bırak olmaz o daha olsa bile çok zaman ve emek ister degermi değmezmi o senin kararın artık.
Öküz var haklı çünkü çok kişi gördüm öyle pazarda bile poşeti tasitip eli cebinde gözü oynasta olan var bunlar neki baş tekmeyi gönder gitsin kendini bir halt sanar bunlar
Böyle birinin yola gelmesi zor 🙂 ben uğraşmam mesela ilk yapacağım şey g. tüne tekmeyi basmak olurdu kaybetme korkusuyla ya düzelir ya gider keyfi bilir 😏
Eğitilmesi zor bir cinstir. Önce kısa komutlar kullanmalı.. Mesela "beni sev" demeli başını uzatmalı. O okşasın saçları ama zamanla oluyor bunlar tabii.
En İyi Cevaplar