Sevdiğiniz kişinin eğitim durumu önemli mi? Sizden düşük seviyede olan biri ile evlenir misiniz?

Benim için zerre kadar önemi yok kesinlikle, hayırlısı, hiç farketmez önemli olan insan olması insanlığı ben lise terkim ve sevdiğim üniversite üçte öğretmen olacak inşAllah felsefe alanında burada tanıştık ve biz çok mutluyuz Çok şükür Rabbime daha da mutlu olacağız inşAllah Rabbim herkesin gönlüne göre versin Eskiden bütün görüşlerine tek tek ile ilgileniyordum şimdi ilgilenmiyorum Çünkü aşkımla ilgileniyorum kızlara yorum yasak görüş yapmak yasak aynısi onun için de geçerli erkeklere görüş ve yorum yok böyle işte...
Sevdiğiniz kişinin eğitim durumu önemli mi? Sizden düşük seviyede olan biri ile evlenir misiniz??
Güncellemeler
+1 yıl
Sevginin gücü görebilenindir, kullanmayı bilenin, sevgi her engeli her zorluğu aşar eğitim yani diploma kağıt parçasından başka birşey değil ki çok cebimden çıkardım üni mezunu önemli olan insanın kendini yetiştirmesidir çok şükür her alanda bir çok konuda da geliştirdim kendimi yazsam şuraya inanamayacaksınız inanamazsinizda normaldir görmeyince yaşamayinca inanmamak biz çok mutluyuz çok şükür birbirimizi olduğumuz gibi sevdik herşeyimizle görmeden sesimizi duymadan sevdiik
Güncellemeler
+1 yıl
Erkeklere ben kızlara aşkım yazıyor
@Liyalal1
Sevdiğiniz kişinin eğitim durumu önemli mi? Sizden düşük seviyede olan biri ile evlenir misiniz?