Bir kafede otururken sevgilinin eski sevgilisini gördünüz. Sevgilinin ve senin tavırların nasıl olur?

Tavırlarına bağlı olarak yaklaşımım değişiyor. Birisiyle okul sebebiyle aynı ekipteydik. Gayet iyi anlaşıyorduk.
Diğeri ile çevre sebebiyle arasıra denk geliyordum ama kendisi oldukça yabani bir tip olduğu için selam alıp vermezdi.
Öyle ya da böyle tanıdığım birisi ise selam verir geçerim, insanlık görmemiş gibi davranmak yersiz.
Sevgilimin tavrı önemli. Ben bir tavır takınmam.
Hareketleri kıl ediyorsa kavga çıkar da sessiz sedasız kendi halinde takılıyorsa sorun yok
Oradan uzaklaşmam o uzaklaşşın bence ya da ayrılırım 🌹😪
Cevap
27Cevap
Gordum, oldu yani. Selam verdi kiz, ben de selam verdim, yaninizda benim bir ahbabim daha vardi. Dedigim kisi de daha onceden taniyormus, yanimiza davet etti, kahve ismarladik sohbet ettik. Yanimda dut yemis bulbul sevgili oyle gecti gitti.
Böyle olurduk
https://i.hizliresim.com/oOljpR.jpg
Sevgilimin eskilerini tanımıyor olurum herhalde tanımak için çaba sarfında olmam diye düşünüyorum. Yok o öyle olduğunu söyler ise kalkar başka yere gideriz.
Tanımıyorum , görmedim ben anlamam bir şeyde sevgilimin tavrıda umursamaz olur kesin. Bilsemde bir şey değişmez görmemezliğe gelirim.
ne olacak hiçbir şey değişmez sonuçta o geçmiş ha erkek arkadaşımda bir şeyler sezersem ayvayı yedi o kadar
Ben onu gormezden gelirim ama sevgilim onu ozlemis ise kotu olursa ayrilirdim NET yani , Eger benimle sevgiliyse gecmisine bir sunger cekmeli
Hangisi gördüm acaba, o kadar yüce gönüllüyüm ki eski kırıklarıyla bile arkadaş oldum. Selam vermeden geçmem
Eski sevgilisinin ve sevgilimin hareketlerine bağlı. Herif densizse, sevgilim ona bakırsa sıkıntı büyük. :^ İyi ki sevgilim yok oh be. :D
Tepkisiz kalır onun ne tepki vereceğine bakarım. Asla istifini bozmam. Ama o o tarafa bakıyorsa vay haline. Çıra gibi yakarım...
Kahve ısmarlıyacak değilim, kak lan gidiyoruz derim.
Ben neler yaşamışlardır kimbilir diye derin derin düşünürüm.
Sevgilimi bilmem de ben "Kalk sevgili gidiyoruz" Derim 😂😂
Halim ve tavrım değişmez, sıradan bir insanmış gibi davranırım.
Görmezden gelirim ama sevgilim ona karşı böyle bakışlar atarsa sıkıntı..
Gormemezlikten gelmeye calisip goz ucuyla benim sevgilime bakip bakmadigini kontrol ederdim
Geçmiş gitmiş şu an benimle ve benim elimi tutuyor der devam ederim... Takılmamak lazım böyle küçük detaylara
Takmiyomus gibi davraniriz ama içimiz içimizi yer...😅😅😅
Umursamamazlık olsun isterim. Olağan bişey olmayacak diye bişey yok biz devam edelim günümüze.😊
Öyle olaydı... hmm... Başka kafeye gecerdik yani. Allah allah :)
Ben tanımam muhtemelen, söylerse başka yere gideriz.
siyahkız sevgilin senin sevgilin var mı?
yoksa sorular popi için mi?
cidden merak ettim
Umursamam Sevgilimin tavrı daha önemli o an da oda umursamıcak
Hemen sevgilimin yüzünü beyaza boyardim. fark edilmemesi için
ne kadar sakin bir yapım olsa da onun (sevgilimin) tavrına göre tepkim değişirdi.
Eski olmadigi icin sorun olmuyor😨 hepsi sanaldi ve kafede denk gelmek imkansiz eheheuehe😨
Ben çok takmam umrumda olmaz sonuçta benim masamda benimle birlikte benimle yani!
asıl karşı tarafın tepkisi önemli..
en ufak hareketinde...
Görmezden Gelirim Tabi Sevgilim Ona Bakarsa O İş Ayri :) Anlarsin Ya
oralı bile olmam daha samimi görünürüm keyfimizin kaçmasına izin vermem
Normal devam ederim
ama benim yanımdakinin gotu bası ayrı oynuyorsa 2 sınıde döverim xD
Sevgilim bana ait olduğu için onu takmaz diye düşünüyorum
Öpüşmeye başlarız. Hesap isteriz.
😂😂😂😂
Sevgilimin eski sevgilisini nerden tanıycam abi :D
Görmezden gelirdim ama içim içimi de yerdi hani
hemen ayrilirim ordan
Sevgilim bakarsa.. bakmasın bence tavsiye etmem.
İplemeyiz varligini sorgular ;)
Görmezden gelirdik normal şeyler bunlar.
Sevgilimn tavrina bakarim
Hiç umursamayız böyle şeyleri
Sevgilimi alıp uzaklaşırım oradan 😄
Çilekli pasta ısmarlarım :)
Sevgilime göre tavrım değişir
görmezden gelirim
kalk git burdan bakışları atarım
Sewgilimin ellinni tutar kahkahha atardim
Görmezden gelmek.
Hiç umursanmaz...
Kalkar gideriz
hiçbir şey