Duruma göre değişir. Benim bu buluşmadan haberim var mı? Benim eski sevgilisiyle msjlastıgından arkadaş kaldığından haberim var mı? Bu eski sevgiliyle anılar , cinsel yaşanmışlıklar vs var mı? Karakterde önemli şimdi sen geçmişten bahsetmiyo olabilirsin ama karşındaki geçmişi açan biri mi açar mı? muhabbet ya ne günlerdiye baglanır mı? Sende karşındakine eşlik edip muhabbete devam ediyorsan ikinizinde karakteri ortada... Ama eskiler acıldıgında mesafeyi koruyo tavrını ortaya koyuyorsan sorun yok Güveniyorsan sorun yok.. Kısacası güveniyorsam sorun etmem ama kıskana bilirmiyim kıskanırım kavga cıkartırmıyım çıkartmam kıskandığımı açık açık dile getiririm. Gorusme demem ama yanında olmak istiyor bilirim.
Madem o benim canımı sıktı ben de onun canını sıkarım ilk önce sorarım hani neden böyle bir şey oldu diye daha sonra ben artık bundan sonra sana nasıl güveneceğim hani ben sana hiç arkami dönemeyecek miyim böyle böyle yapar iyice psikolojik baskı uygularım sonra da çıksın bakalım işin içinden çıka biliyorsa ama ayrılırım o kesin ama biraz uğraşmadan bırakmam canını sıkarım
Konuştuklarından haberim varsa, eski defterler açılmayıp sadece arkadaşça sohbetse bir şey demem ama ister istemez kıskanma olur dile getirilmez sadece huzursuzluk çıkmasın diye.
Her ilişki kötü bitecek diye kural yok sonuçta anlaşamayanlar olabilir bazı konularda kırmızı çizgiyse eğer bitirebilir. Kavga etmeden kalp kırmadan da karşılıklı saygı çerçevesinde ayrılıklar yapılabilir.
Suratına bakmam, bugün kahve içen yarın viski içmeye de gider. İnsan Sadakatlice olacak, başlarım onun eski sevgili ile kahve içmesine. Oyun mu oynuyoruz kızım, hayırdır Dercesine
Adı üstünde eski yani benimle birlikteyken niye onunla kahve içiyor ki? Kıskançlık değil aslında bu mantıksızlık yani saçmalık. İçemez, içecekse ben yokum yani.
Önce onu dinlerim hangi akla hizmet böyle bir şey yapmış ekstrem bir şey yoksa ayrılırım. Önceden söylemesi lazım her şeyi o yüzden her türlü suçu olur.
Allah muhabbetlerini arttırsın (!) Fazla olan benmişim demek ki diye düşünerek terk ederim. Garsona da gitmeden kutlama pastası sipariş ederim. En pahalisindan. Onu da ödemek zorunda kalsınlar.
Biliyorum desem yalan olur. Gerçekten bu soru karşısında kararsız kaldım. Benden cevap çıkmadı. Başkalarına soormak daha iyi olur. Hatta cevap bulursan bana da yaz merak ettim 😄