Telefonumun saati yanlış önce onu belirtiyim 2saat geriden geliyor.

Buyur burdan yak sana sadece aferin 👏 diyorum başka birşey demiyorum kızım sen safmısın adam seni iplemiyor ne bu rahatlık sende hala onunla birliktesin güzel güzel sana müstahak bütün kızlar mı aynı kafada olur arkadaş anlamam onları iplemeyenlere kul köle olurlar ama onlar için canını verecek adamlara dönüp bir kere dahi bakmazlar işte ben de bunu anlamıyorum
Rumeysa bir çay koysana, elimde bisküvi var ama çaysız ve tek gitmiyor.
Valla okurken ben bile sıkıldım senden.
Umursamaz birini böyle yola getireceğini sanmam başlıca büyük bir hata.
Sen umursamazlığını yeneceğini düşünmüşsün ama farkında olmadan ona kaçması için sebepte vermişsin.
Umursamadığı her neyse ona güzel yoldan dikkatini çek ki kalıcı bir sonuç alasın.
Ben o çocuğun yerinde olsaydım, sana daha selam bile vermezdim. Midem bulandı...
Neden ki
Cevap
19Cevap
O seni umursamiyor umursamadikca sen çocuğu sıkıyorsun olaylar daha çok büyüyor. Arada sevgi yok zaten. Anladığım kadarı ile de hep kavga oluyor aranizda. Bence fazla zorlamamak gerek. Yollarinizi ayirmanizda fayda var. Cunku bu şekilde birbirninizi yipratmaktan başka bir şey yapmiyorsunuz.
Çok fazla abartmışsın sende o seni umursamıyorsa sende onu umursama
Böyle yaparak ancak onu yüceltiyorsun egosunu şişiriyorsun
Ve hastanelik olduğunu da düşünmüyorum
Hastanede mi yazdın o kadar şeyi hastanelik olan bir insanın gözü telefon mu görür
@egetnyr öyle
Ne senden yoğurt nede bu çocuktan hıyar ikinizden de bir cacık olmaz.
👏👏👏👏👏👏
Ayyyyyyy imdaaaaaat fenalik geldi 😂😂😂😂😂😂😂 Biraz gururlu olun ya. Sen kendini yirtmaya devam et olur mu 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Kendini acindirarak birini elde tutamazsin kisiliginle sevdir kendini böyle sadece sogutursun
Ne yazmışsın yaa. Hiçbir şey yazmasaydın o yazardı zaten şimdi yazmak bile istemez. Çok abartmışsın. Sessiz kalmak daha iyi bir taktiktir. Bak o sessiz kalmış sen destan yazmışsın.
Çocuk haklı bence yüzde 90 hastanelikde olmadın ilgi çekme çabası erkekler böyle fazla üsteleme sevgilimde böyle azıcık mallık var yapılarında
Gerçekten oldum. Bu zamana kadar daha hiç kimse için sinirden üzüntüden hastanelik olmamıştım hayatım boyunca. Bir şeyler birike birike kriz geçirdim
Emin ol erkeklerin hepsi aynı şimdi çıkıp binlercesi ben öyle değilim desede inanma sinirlenince hayvana dönüşme özelliğine sahipler😊
O kadar ergence bir durum ki, o seni iplememis sen masus hareketler yapmissin yemin ederim zerre olgunluk yok sizde.
Her ne olursa olsun ozel konusmalarini burda paylasamn bile cok cocukca buyumelisin, ve bu iliskinizzi bitirmelisiniz
Biraz ergence konuşma çok sacma kendini neden acindiroyosun ona hastanelik oldum falan gereksiz olsan bile söyleme bu kadarda deger verme hak etmiyor belli kendine gel bir erkek için bu kadar yıpranmana gerek yok
Ya ben buna sinir oluyorum işte :/ Kendini acındırma gibi geliyor bu. Böyle insan üzüntüden hastanelik olur mu? Bana saçma geliyor valla hakkını yiyorsam da özür dilerim
Olur canım olur. Ama hastanelik olduğunu sevgilisine yazmak farklı gelir tabi. Ben sinir krizi geçirmiştim hastanede diazem yaptılar bana. 😞 erkek arkadaşımın arkadaşları gelmişti kız erkek karışık tabi. onun haberi bile yoktu. Sonra olanları falan anlattım bana yavşamaya çalışan bir arkadaşı vardı. Daha sonraki gümlerde bir sinir anında senin haberin yok be ben senin yüzünden acile gittim sen evinde mışıl mışıl uyurken senin arkadaşların geldi benle ilgilendi hatta biri bana yavşadı ulan sen hala gevşek gevşek otur evinde. Kaybettiğin zaman anlarsın demiştim. Şimdi nasıl mı? Sorunumuz kalmadı. Seni kaybetse ne yaşayacağını öğrensin.
Ergensin canisi biri icin bu kadar mesaj atmaya triplere girmeye deger mi
Sen o çocuğa yolu ver yoksa yakında verecek o yolu sana
Seni umursamayan biriyle devam etmek. Hayatını mahvetmek demektir.
En iyisi ayrılmanız birbirinize zarar vermekten başka bir şey yapmıyorsunuz
O ne öyle sayfalar dolusu mesaj mi olur Allahım sen koru beni böylelerinden amin
her istediğini almış olmanın doyumunu yaşıyor vermeyin kızlar vermeyin
Çocuk biraz öküz tamam ama belliki sende zamanında boğmuşsun çocuğu
Rumeysa gömleğimi ütüler misin dışarı çıkmam gerek. Bu arada bir bardak ta portakal suyu.
Her ilişkide böyle şeyler vardır sadece sizde değil
Bu arada merhaba rümeysa 🤨
Bu arada *Rumeysa :D
Değmeyecek birisi için kendini hırpalaman boşuna.
Gereksiz trip armışsın dua et silmemiş seni
Ne uzerıne tartıştınız? Konu neydı?
Aşırı umursamazlığı üzerine
Ona göre de bu aralar fazla trip atmam
Aynı senın durumunu yaşadım. Hata aynı sebeb yuzunden. Ilışkınız ne kadar surdu? sevgısıne ınanıyor musun?
4ayı geçiyor sevgili olalı. İnanıyorum evet ama bazen düşündürtüyor. Sizin ki ne kadar sürmüştü
Hala bırlıkteyız,, çokta tartıştık, ıkı yıl.. Burcunuz nedır? sızın yaşınız kaç?
O ikizler ben boğa. 17ve 18
Yaşlarınız baya kuçukmuş. Inan umursama. Bu şekılde soğutursun
okurken bir gülme isteği oluştu nedense
Destan yazmışın mübarek takma bu kadar
Tribal enfeksiyon... ruha zarar
sonuna kadar haklısın
Tehlikeli kız tipi ve erkek tipi
Ben niye tehlikeliyim
Sen onu bırak yoksa o seni bırakacak
Allah sevgiline sabır versin..
Kafama takıldı. Kapalı mısın
Değilim