Arkadaşınız size sürekli tamam, kes, evet, ok, sg tarzında kelimeler kullansa tepki verince de buna mı alındın dese ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şahsen bi arkadaşım bana kes ya da he he dese artık konuşmam kendimi değersiz hissederim
Evet tam olarak kendimi değersiz hissediyorum niye bunu yapar ki
konusmak isteyince konuşuyor hevesi kaçınca da yazıyor sende aynisi yap mesaj atınca okuma görüldü bile atma whatsap ba gir ama yazma
valla kanka bana sürekli geç bakıyorsun demeye başladı sinir oldum çünkü sohbetteyken her seferinde biyere kaçmasına, sen hemen bakıyosun ya sanki dedim ben senin mesajlarını susturdum falan dedi güldü. Sonra aradım dün konuşuyorduk dalgasına muhabbet için bahane bulup aradım bunun için mi aradın dedi suratıma kapadı. Ne yapayım aga
kusura bakma kral ama suç sende arama yazma sorma yanlış anlama ama seni ezik gibi görüyor deger vermiyor ki sana mesajlarına 1 2 saat sonra cevap ver o mesaj atınca whatsap ba gir ama yazma arayınca aç işim var çabuk söyle de kapat ilerleyen zamanlar da sana sen çok değiştin derse de yok ben değişmedim ben senin yerine geçtim senin bana davrandığın gibi davranıyorum dersin
Valla kral değer verdiğim insandı kıyamadım edemedim derken böyle tepeme binmeye başladı zamanla galiba ben de farkına varmadım. Dediklerini bi uygulamayı denerim
uygulamayı denerim deme uygula bak sen değer veriyorsun önemsiyorsun ama o seni takmiyor bile korkma kral illa ki yeni arkadaşın olur ama unutma bu durumda sen kaybeden taraf değil kazanan taraf oluyorsun çünkü böyle değer bilmez birisini hayatından çıkarıyorsun oda senin gibi değerli birisini kaybediyor
Tabiiki öyle oluyor ama yaptığının yanlış olduğunun farkında varsın istiyorum. Ne bileyim pişman olsun istiyorum niyeyse çünkü cidden hayal kırıklığına uğrattı beni
bende sana diyorum ki sen bu şekilde davran o zaten zamanla pişman olacak anlayacak seni çünkü zamanında sen nasıl yüz versin tepene nasıl çıktı anlamadın sen onun hayatından gidince de oda zamanla anlayacak senin onun hayatından gidince artık kes diyecegi sıkılınca arayacagi mesaj atacağı kimse olmadığını sonradan fark edecek
çok mantıklı dedin knk fakat senin dediklerini uyguladım 2 saat sonra işim olduğu için ister istemez geç baktım hiç yazmasaydın falan dedi 3-4 dk çevrimiçi oldugu halde takmadı mesajı birde gitmiş eskiden ortak bir arkadaşımızla hiç sevmediğim nefret ettiğim bir arkadaşla tekrar konuşmaya başlamış ne diyeyim bilemiyorum
hiç bisey deme eğer bisey dersen bu benim hayatım sen karışamazsın der bisey diyemezsin sen bu şekilde devam et kral bozma kendini iş vardı dersin her seferinde tamam mı
Tamam oyle yaparim yazdigim iyi geceler mesajına bilr bakmadi. Sabah gunaydin falan yazayim mi
hayir tqbiki de bi zaman onu da o yazsın
" Alınmadım, ağzını bozmadan da konuşabilirsin diye düşünüyorum" de geç.
Bunu dedim. Bir süre 2-3 hafta demedi sonra tekrar başladı aynı şekilde
Sen de uyarını tekrarla
Bu sefer de her şeye alınıyorsun falan diyor, çok alıngansın bilmemne diyor
sevmediğim şekilde konuşuyorsa tabiki tepki verirdim sonuçta kimseye katlanmak zorunda değiliz.
Uzun süreli değer verdiğin bir arkadaşlıksa peki
arkadaşın en başından beri mi böyleydi? sonradan mı değişti?
Yani başlarda normaldı hatta baya iyiydi sonra bu tarz şeyler söylemeye başladı diye alındığımı söyledim bir süre yapmadı tekrar başladı ama
arkadasin ergenlik dönemini ağır atlatıyor demek ki
yani 21 yaşında ergenlik bir kız için çok geç degil mi
birde kiz znznnz kardesim demek ki olgun değil ağzı bozuk olmak bazilarina cool geliyor benim etrafımda da var öyle laubali tipler ama bana diyemiyorlar
Valla ne yapayım çözümün ne hem kaybetmek istemiyorum hem de bu şekilde olmaz
İletişimi keserim, ama söve söve keserim.
Sonum ona cıkmaz umarım