Sabırlıyımdır, kendi mutluluğum için ona sevmeyi öğretirim. Sözlerimle, sarılışlarımla, gülüşlerimle, bakışlarımla. Eminim ki, çok güzel zamanlar ve anılsr geçirir isek, sevmenin ne demek olduğunu öğrenecektir. Olabilir, sevmeyi bilmeyebilir. Belki de, onu önceden kimse sevmemiştir. Ya da kimseyi öyle sevmemiştir. Benim mutluluğum için, onu sanki küçük çocukmuşcasına sevgiyi "somut" olarak gösterebilirim. Eminim ki, sevginin en kral halini anlayacaktır.
Sevgi insanları iyileştirir, hem verenleri hem de alanları." Dr. Kari Menninger Gerçekten sevmeye başladığında o insanın ruhuda iyileşir ve sevmeye başlar.
bıber bu aynı tavlayı bılmeyen bırıne zorlan tavla ogretmek gıbı sankı yok bıber sevgı ogretılmez sevgı sevmek ınsanın ıcınden gelen bır duygu bıber bence yanı
Her insan Memleketini seviyordur, doğup büyüdüğü yeri sever bunu iddia eder, ama unutur, insan sevmeyi bilmeyen nasıl memleket sevecek ki? Bu yüzden bilir ki aşksız bir yürek çorak bir ülkedir, hiç birşey yetişmez orda. İster istemez sevginin, sevmenin ne kadar gerekli olduğunu anlar. Sevmek yemek içmek gibidir geldi mi tutamazsın bir bakarsın sevmişsin
koşulsuz yapılan her şey karşılığını bulur. koşulsuzca sevmekten başka yapılabilecek bir şey olmaz. hala öğrenememişse kaburgalarının altına bir baktırsın bir zahmet
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bana öğretti. Ben de ona aşık oldım. O gitti. Hani derler ya aşık olma bir şaire şiirleri için terk eder seni diye. Öyle işte.
Sevmeyi bilmeyen birine sevgiyi öğretmeye çalışarak vakit harcayamam Çünkü sevgi çocukken öğretilen bir şey kalın gövdeli bir ağaca şekil vermek zordur ama Fidan halinde olan bir ağacı istediğin yöne çevirebilirsin
öğretilmez 12 yıldır öğretemedim koşulsuz sevdim 2 tane çocuğumuz var karşımdaki robot sanki duygusuz ben buyum her sözü öğrenmiyorlar çocukken sevilmemiş insanlar sevgiyi bilmiyor öğrenemiyor sonradan evlenip hayatınızı mahvetmeyin benim gibi
En İyi Cevaplar