Selam, 🍁 aşka inanmayan bir kişiye aşkı ya da sevgiyi nasıl anlatmak isterdiniz. Ben inanmadığım için anlatmazdım.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam, 🍁 aşka inanmayan bir kişiye aşkı ya da sevgiyi nasıl anlatmak isterdiniz. Ben inanmadığım için anlatmazdım.

Aşkın varlığına inanmadığım için tanımına inanmıyorum. Herkes aşka bir anlam yüklüyor. Gökkuşağındaki tüm renkleri yansıtıyor zannediyor. Ben şahsen işin bu kadar basit olduğuna inanmıyorum. Aşk kimiyle cehennem kimiyle cennet olabilir. Sadece bu kadarına inanıyorum.
Aşk, Sevgiii... bu kelimeler insana çok iyi gelen eylemlerdir güzel kardeşim.. insan ilk önce kendini sevmeli; harbiden kendi ile gurur duymalı, güzel sözler söylemeli... arada çocuk gibi oynaması, şımartması,... kendi ile zaman geçirmeyi sevmeli.. ufak tefek şeyden zevk alabilmesi, yolda yürürken insanlara (yaşlılara, çocuklara,..) içten gelerek gülümsemeli, hiçbir çıkar beklemeden sadece kuru bir tebessüm... işte o basit ufacık tebbessüm kalplerimizi yumoş gibi yapıyor.. o nedenle bebekler güldüğü an insanlar kendilerini iyi hissediyor.. 😇🥰
Bence de insan ilk önce kendini sevmelidir, güzel sözlerin için teşekkür ederim abla.. 🥰😊
Sende aynı şekilde ablam.. gönlün güzelliklerle dolsun her zaman iyi geceler 🥰🙏
Aşka inanmayan birine aşkı anlatmaya çalışmayın arkadaşlar. Bazı insanlar siyah beyaz görür her şeyi, renklerin güzelliğini anlatamazsın. Başka türlüsünü bilmezler çünkü. Bir kere aşkta “mükemmel” diye bir şey yok. Heves değil, gelip geçici bir şey değil. O insanın kanına karıştığını, ruhuna dokunduğunu, varlığına ihtiyacın olduğunu hissedersin, tıpkı nefes gibi. Aklin başında değildir, ayakların yere değmiyordur aşık olduğunda. Sebepsizce, hesapsızca ve karşılık beklemeden bağlanmaktır.
Ellerine sağlık ✨
💁♀️ aşk güzel şey. Umarım herkes bir gün tadar bu duyguyu.
Umarım abla 💁♀️
☺️🙏
Anlatmam çünkü aşk diye bir şey yok
Aynı
Cevap
19Cevap
Aşka inanmayan birini aşka inandırmak için hiç uğraşamam bu saatten sonra öğrensin öyle gelsin
Aşk, zehirli ama dünyanın en lezzetli meyvesi gibidir. Zehirli oldugunu bilirsin ama onu yemek o kadar mükemmel ve hayat dolu hissettirir ki tüm yaşamın ışığının içine aktığını hissedersin ve yemekten vazgeçemezsin. En sonunda zehri seni sardığında acısını bile tebessümle kabullenirsin ne olursa olsun yaşamak güzeldi dersin. Delilik değil de ne?
Sadece şunu dersin "senin o kocaman merhametli ve güçlü kalbin her attığında benim adımı söylese sen bir şey kaybetmessin ama benim kalbim senin adını söyleyince benliğini buldu hayatım kolaylaştı senin hayatını kolaylaştırsam eger bi sorun olursa geri iademiz mevcuttur😅"
Gustave Flaubert'in aşk tanımı;
"Merak. Birine karşı, ansızın, bir merak duymaya başlarsınız, korkunç bir merak. Onu tanımak, onunla doğmak, dünyaya onunla yeniden gelmek tek amacınız haline gelir. Aşka en uzak cümle, senden nefret ediyorum değil, bilmek istemiyorumdur."
Yazarın dediği gibi bence aşk budur.
İnanmayan biri aşkı deneyimlemesi gerekir. Aşkı yaşaması gerekir ondan sonra inanıp inanmamak ona kalmış. Platonik aşık olmaya başlayarak kendini delirte bilir mesela. Karşılıksız sevdiğimi hatırlıyorum da çok acı verici ama bir o kadar da ders çıkardım. Aşkı birinin anlatabileceğine inanmıyorum desem. Herkeste farklı bir tat ve renk haline dönüşüyor. Dini inanç gibi. Ama sevmeyi deneyebilir insan.
Aşka inanmayan biri, aşkı yaşamadan anlamaz. Anlatmak yetmez bazı şeyleri yaşaman lazım. Midende uçan o kelebekleri, göğsünün tam ortasinin heyecandan yanışı, onu görünce yüzünü kaplayan o kocaman gülümseme...
Aşkı yaşayıp kapattım. Yaşanılması gereken bir duygu. Ben bir daha yaşamayacağımı kabul ettim, ondan sonra varsın kalbime kimse yerleşmesin. Gözüm arkada kalmaz. Ömrümün sonuna kadar yeter bana, onunla yaşadigimiz o anlar...
Barişş karsina biri cikar ins senin oldugun gibi seven biri sadece seni arkadas olarak kaybetmek istemiyorlardir senden çekiniyorlardir öyle de var kafa dengi birisin
Teşekkür ederim ama zaten aramıyorum yani beklentim yok. sende iyi bir arkadaşsın kesinlikle. kalbine göre birini bulursun umarım.
Benim var sevgilimm baris sagol yinede ve bence sende birine tanimaya bak :) cünkü cogu kizlar erkeklerden adim bekliyor jdkdkd öyle olanlarda var hahaha cogu kisi öyle 😂 ne biliyim okula gidiyorsan ediyorsan sana uygun birisi varsa öyle bak
Hiç de öyle değil bu sitede ilk kızlar yürüyor :D yeter ki tipi olsun ona bakıyorlar. o halde umarım her zaman mutlu olursun diyim. :)
Amin cook tsk seninde umarim cikar Baris 😇
Rica ederim 🙏😇😊
Ben de maalesef inanmıyorum ve şöyle bir tarif uydurdum :D :D :D
Hoşlandığımız bedenlere beğendiğimiz karakterleri yüklüyoruz ama bir süre sonra sıkılıp değişime gidiyoruz :D
Aynen öyle saçma bir şey olurdu açıklaması. yok çünkü :D :D
Hiç anlatmam, inanmasın en doğrusunu yapıyor
Görüş için teşekkürler
Hiiç uğraşamam. Kendi beyni yok mu gitsin ogrensin öyle gelsin beni de uğraştırmasin😂
Güzel cevap :D
Şahsen kendi doğru yaşayamadığım ilişkilerimde bile o hislerin tarifi yok denilebilir.. O kişiyi görünceki o hızlı kalp atışları ve sonrasında oluşan o anlamsız sırıtışlar.. Tabii karşılıklı olunca daha güzeldir sanırım.
Anlatamam yola ikna edilmişler. ile değil inananlar ile çıkılır.. zira inanmada da zaten bir sürprizi Yok kavuşunca aşk denmiyor ona bir şey kalmıyormus geriye
Anlatmazdım. Bir de laf anlatmayla vakit harcayamam. İnanmıyorsa kendi kararıdır inanmak istiyorsa da kendi öğrensin.
Anlatmak zor hissettirmek lazım ama illada anlatacaksam bir şiir ya da sözle anlatırdım ona karşı duygularımı ifade edince anlardı belki
uğraşamam anlatmaya inanmıyorsa kendisi bilir
Aşk-ı Memnu izle derim Barış sen benim dizimi hiç izledin mi?
anlatmazdım. sevgili olmayı teklif eder yaşatırdım. belki o zaman daha iyi anlar..
Bu konuda farklı düşünüyoruz, ben aşka inanıyorum 😄
Bence aşk çok sevmektir. Ama insanın kendisini sevmesi, bir başkasını değil.
Bir şeyden hoşlanmaktan söz edilir, aslında doğrusu, bu şey aracılığıyla kendinden hoşlanmaktır. ~ Nietzsche
Aşk kadar kötü bir şey yok. Bugün birkez daha anladım çok şükür.
Anlatamazsın, Armut yemeyen birine elmayı tarif ederek anlatabilirmisin armutun tadını...
Ben Aşka İnanmıyorum Ve Asla Ama Asla İnanmayacağım 💯😎😠
Bu anlatilacak bir sey değil ama tamamen hissiyatla alakalı 🤭
Ben inanıyorum aşka ve aşk bu zamanda iki bacak arasında yaşanıyor
Galatasaray’ı anlatırdım işte bize her sevdadan geriye kalan sadece Galatasaray
Kendi adıma şöyle diyim, kimseye birsey anlatmam, ask guzel ama bir hayaldir. Sizin hayalinizdeki şeyleri karisdan beklemektir. Ben dengeli bir aşk yasarim beklentilerim fazla olmaz. Hareketlere ve sevgiye bakarin. Anlatmam yaşarken anlasın.
aşka inanmıyorum inanmadığım şeye de inandıramazlar
İnsanoğluna saçmalıklar yaptıran bir enerji fazlalaligi..
Yaşadığın tüm hayatı, sadece bir saniye için değişmek isteği.
Onu kendine aşık et ♥️🤗😁
:D
Âşık olunca görür gününü
Aşık olanlarda ayrılınca görebilir
Âşık olunca büyülenir, o zaman anlar.
Evet ayrılık acısı falan da yaşayabilir 😥
Kardeşimin hikayesinde çok güzel bir cümle geçiyor; Aşk, gözleri bağlı uçurumun kenarına yürümektir.""
İnanmaman daha sağlıklı :)
Aşk deyince aklıma eski sevgilim geliyor 🤦🤦onun bana bakışı gülüşü bir daha hiç o kadar sevilmiycem
Lan ben buna yakarım
İnanmadım inanmıyorum da şahsen
uğraşmam zaman kıymetli bu devirde sıradaki derim
Yaşaması gerek bence anlatmakla anlamaz
Doğru yolda bence hiç karışmazdım😅
Anlatmam kendine göre nedeni vardır zaten
Aşk anlatılmaz ki, yaşanılır ve yaşatılır
Aşk guzrl bit duygudur
Uğraşmam
Anlatmam onla ugrasamam
İnanmak zorunda değil
Anlatmakla olmaz. Yaşatırsan o anlar zaten.
başıma gelmediği için anlatamazdım -_-
Bende inanmıyorum anlatamam
Delilik iyi bir şey değil
Aşık olmadım ama olmak zayıflıktır gibi geliyor
anlatmam zaten anlamiyormus
Hiç uğraşmazdım
Bende inanmıyorum
Anlatmazdim
Aşk yani love
Önce kendim inanmam lazım ve aşık olmam lazım
manitamin fotosunu gosterirdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?