Ne yapsamda dönmuyor.. bayanlar baylar acil yardım edin ya akıl verin?

6 ay beraberdik..2 hafta önce kavga ettik..3 gun yazmadım ve ayrıldık.. daha sonra özür diledim hata bendeydi.. ne yapsam ne etsem dönmedi.. sogudum istemıyorum dedi.. çiçek yolladım kabul etmedi.. istemıyorsan söyle bırakıcam dıyorum cvp vermıcem diyo...3 gun önce kar küresi yolladım.. onu kabul etti engelı falan kaldırdı wp den.. konusmaya basladık hastaydım ilgilendı mesaj attı.. ben dedim ki "artık ilişkiyi konusmanın vakti geldi, ya barısalım ya da mesaj atma ben kendı yoluma bakayım"dedim.. açtı agzını yumdu gözunu.. insanlık yaramıyor sana dedi.. merak edıyorum mesaj atıyorum suç bende dedi ve ınsta face wp heryerden engelledi.. halbuki kötu bı laf etmedım sadece barısalım dedim.. bugün iş cıkısına gittim elimde çiçekler.. ama gelmedi.. hasta halimle bekletti beni ve gelmedi... ve ona son kez yazdım, bu halimle beni beklettin ya bana bu ukalalıgı yaptın ya sen benim için öldün yaz öldün yazdım.. vicdanınla basbasa bırakıyorum seni dedim... cvp olarak da sen ayrıldın ben değil yazdı... tamam yeter dedim ve herseyini sildim... smdi ne yapmalıyım? Not (hayatımda bana cok daha gzl deger veren ve benimle olmak isteyen ondan daha daha guzel bir kız var) ?
Ne yapsamda dönmuyor.. bayanlar baylar acil yardım edin ya akıl verin?