Esim benimle benim istedigim sehire tasinmak istemiyor?

Merhaba arkadaslar. Esimle 1 bucuk seneden beri evliyiz ve 5 bucuk seneden beri beraberiz. Allah izin verirse seneye Cocugumuz dogacak. Sorunumuz su ki su an kücük bir köyde yasiyorum. Cocuk gelecegi icin yeni bir daire bulmamiz gerekiyor. Ben 10000 kisilik kücük bir sehire tasinmak istiyorum, esim ise 300.000 kisilik büyük bir sehire. Bir türlü ikna edemiyorum sen gelmezsen ben Tek basima tasinirim ve annemle birlikte bir birimize bakariz diyor. Sorun du ki benim tüm cevrem, ailem , arkadaslarim hepsi o dedigim yerden yasiyor. O orayi istemedigi icin ortasini bulduk kücük bir köye yerlestik. Zaten hamile bir süreligine calisamicak, kendisi kres ögretmeni. Normal sikle anlatmaya calisiyorum Yok olmaz diyor. Bir Tek Annesi o sehirde kaldigi icin illaki orasi olucak diyor. Sen gelmezsen ben kendim giderim diyor. Üzmek te istemiyorum Ama BU konu yüzünden hep agliyor ve kafasina koymus. Ne yapacagimi bilmiyorum. Hep kaynanamdan böyle güc aliyor. Nasıl esimi ikna edebilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Büyüksehirde ileride cocuk yetistirmek istemiyorum. Arkadasa cevresi je kötü yollara kolay bulasabilir
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce?
Esim benimle benim istedigim sehire tasinmak istemiyor?