ABİMİN EŞİNE TAHAMMÜL EDEMİYORUM?

Birincisi ırkçılık yapmak istemiyorum ama Kürt ve ailesi çok geri evleneli 1 sene oldu abimle ailesinin baskısı üzerine hemen hamile kaldı 4 aylık hamile koluna boynuna altınları diziyor ve bakkala bile gitse çıkarmıyor ben pantolon. Giysem ıyy hiç sevmem erkek gibi öne öyle diye pantolonumu eşofmanımı eleştiriyor kapayım senin gibi köye topukluylamı gideyim yani geçen 3 tane sofrada patetes kalmış yengemde bir tanesini kendine soyuyormuş annemde kızım hepsini soy elin değmişken demiş abimde anne sen soy onun elleri hassas felan yapmış bide eve abimin sevmediği misafir gelince mutfakta abimle oturuyor ben anneme yazık diye yardım ediyorum ama elini bile sürmüyor mutfağa getirdiğim bulaşıkları makineye bile koymuyor işe gelince karnım ağrıyor hamşleyim yorgunum felan yapıyor gezmeye gelince anında hazırlanıyor ve tahammül edemiyorum anneme ben sana değer veriyorum sana üzülüyorum yardım editörüm ama o seni hizmetçi yetine koyuyor evinin temizliğine gidiyorsun canı hamile değilken bile bir şey çekiyor önüne seriyorsun ama genede kızım kızım diyorsun bana gelince böyle değilsin diyorum bana hala onu savunuyor ve yengmein yanında biri beni övünde hmm öylemi tapıyor ama kötülendiğimde gülüyor felan dayanamıyorum napıcam
ABİMİN EŞİNE TAHAMMÜL EDEMİYORUM?