Son zamanlarda çok duyduğum bir söz "aşka inanmıyorum" peki aşka inanmıyorum diyen kişi ilişkilerinde neye inanıyordur 🤔?Kendince sebepleri vardır. Belki başkaları inandırmıştır o'na aşkın olmadığına. Belki de aşka inandıracak birini bekliyordur, kendisi için değerli bir varlık arıyordur. Peki aşka inanmayan insan neye inanıyor?
Aşka inanmıyorum diyen insan neye inanıyordur? İlişkilerinde beklentileri nelerdir?
Aska inanmiyorum ve hatta sevgiyede Ben aidiyete inaniyorum Insanlar neden bisaniyor neden aldatiyor saniyorsunuz ait olmadiklari icin Eee sevgii nerde inanilan ask nerde? Baska bir kadinin altindan toplarken o ask nerde Ait olan adam ya da kadin yerini bilir ondan bundan toplanmaz ;) ✋🦂
karsılıklı kosulsuz baglılıktır bu ak denılen ak kara denenılen karadır zor anda yanından bır adım one ya da arkaya gıtmemektır cok zor baskasının acısıyla aglamak aama agladıgında aglayıp guldugunde gulmektır o sana sen ona endekslı haldesındır birine ait olmayı hissetmek zor gerçekleşen, gerçekleştiğinde insanın ait olduğu yere yerleşip mutluluklar saçmasına sebep olan yaşanabilecek en güzel duygulardan biridir mesela o aitliğin içinde kendini kaybedip bireyselliğini yitirmeyenlerdir mutlu olanlar mesela velhasıl sorgusuz sualsız baglanıp aıt olup deger verıp mutlu olmak göt ister ;)
Sevgi cok nadide bir duygudur siradan da degil herkese nasipte olmaz 😊 Ama hani ask icin imkansizlik derler ya o imkansizligin verdigi tutku derler ya onu belki yasamak istemeyip imkan dogrultusundaki duyguyu yasayip inanmak istiyordur diye soylemistim 😄
Ne araaa yaaaa hani sen gidip gelecektin ben bir zamanlar fakir ama gururlu biri edebiyatını yapacaktım bu tam tersi oldu sen bir gittin bu olmaz ki ama yaaa 😒
Aska inanmayan insan başka şeylere inanıyordur. Kimisi sadakate veya güvene inanıyordur. Ancak aşkı yaşayan bilir ve anlar. Adam aşk da hezimete uğramışsa aşka inancı kalmaz tabi.
En İyi Cevaplar