Aşka inancı olmayan biri nasil inandirilir aşka?

Biriyle tanıştım, hayatı dolu dolu yaşamış iyi-kötü şeylerle, doyum noktasına ulaştığını söylüyor aşık olarak ilişki yaşamadığını ama cinsel olarak artik doyum noktası yaşadığını söyledi, aşka inanmıyor çıkarcilik vs gibi olarak görüyor ilişki yaşamayı ve ilişki adamı olmadığını dost kanka vs iyi olduğunu söylüyor ve tanıdığım kadarıyla da cidden öyle. Evlilik faln asla istemediğini söylüyor bende tam aksi beni öğrenince çok şaşırdı ve Tebrik etti defalarca, onun yaşadığını geçmiş hayat tarzına çok zittim çünkü hoşuna gitti ve şaşırdı bana bu yüzden. uzun süreli ilişkim oldu benim de kaç kez ama cinsel ilişki vs asla yaşamadim istemedim kendimin değerinin farkındayım çünkü ve alışagelmiş bir hayat şeklim olmadiğimi söyledi şaşkınlikla. Ve benim hic ilişki vs yaşamadığımi öğrenince sen bana haramsin dedi gülerek bende hakli olduğunu söyledim ve onun tanıdığı kadınlardan farklı olduğumu kabul etti kendince de. Latife muhabbettler ediyoruz bademler ve yakın bir zamanda görüşeceğiz yüz yüze, sorum şu ki ben bu kişiyi nasıl etkilerim aşka inandirabilir miyim? Onu etkilemek istiyorum
Aşka inancı olmayan biri nasil inandirilir aşka?