Arkadaşlar hoşlandığım kızla 1 haftadır mesajlaşıyorduk , kızın kapısına kırmızı gül , en sevdiği çikolata ve güzel bir not bıraktım , mesaj attı çok mutlu olduğunu falan söyledi , bir gün sonra akşam buluştuk muhabbet ettik , kızın hallerinden bir terslik olduğunu anladım , benim için özelsin dedim , sana süprizler yapmam seni rahatsız ediyor mu dedim , hayır normal dedi , nasıl normal arkadaşlar , kim kime durup dururken kırmızı gül verir ki? Kız aşka da inanmıyormuş laf arasında söyledi. Depresyona girmek üzereyim kızı çözemedim , bu zamana kadar gönül mü eğlendirmiş benimle?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. İnan bana gönlü sende degil... banada yapilmayan sey kalmadi... tamam mutlu ediyor ama bir arkadasin (normal arkds) hediye alirda sevinirsin ya oyle bisey. Heves. Sonra ask romantik konuya bağlayınca kiz kendini sakayla karisik konularda baglantiyi yavas yavas keser... bu bendede cok oldu... oda niye biliyormusun.. uzmek istemiyordum kiyamiyorum. Eee kiyamadgn butun gun dahada umutlaniyordu.. ensonunda konusmama karari alip engelliyodum bir bahaneyle. Dedgm gibi gonlu sende degil
22 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah abla kestim kızla konuşmamı zaten , unutcaz
En İyi Cevaplar
+1 yılSenden hoşlanmamış bence ama depresyona girecek birşey yok. Kimse kimseden hoşlanmak zorunda değil. Bu sen sevilmeyecek bir insansın anlamına da gelmiyor. Hatta bu devirde böyle incelikler yapan erkeklerin sayısı oldukça azaldı. Hiç vakit kaybetmeden senin değerini bilecek başka bir insanla sağlam bir ilişkiye başla derim ben arkadaşım. Allah herkesin gönlüne göre versin
15 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, bilmiyorum ben bu işlerde pek iyi değilimdir , tipsiz olduğumu düşünmüyorum bakımlı biriyim bu zamana kadar kız arkadaşlarım oldu ama onun samimiyetine güvenmiştim , yalanmış
- +1 yıl
Artık insanlar bir tuhaf onun için konu üzerine düşünme bile hatta sana bir tavsiye otur düşün ve zamanında seni gerçekten seven ama senin değer vermediğin bir kız arkadaşın olduysa ona yeniden şans ver belki de elinden kaçırmışsındır gerçek mutluluğu. Bu devirde yenisini bulmak kum içinde inci bulmak kadar zor
Soran+1 yılEvet haklısın ama eskilere dönmek pek etik gelmiyor, zor bir bölüm okuyorum belki de derslere ağırlık vermeliyim
- +1 yıl
Tamam o zaman başarılar diliyorum ☺
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
+1 yıl:) hocam kız milleti kız kuyruk sallamayınca erkek peşinden koşarmı. Bugün seni sever yarin başkası hoşuna gider onu beğenir. Önemli olan ilişkide onun sana koşmasını sağlamak eğer sen koşarsan senden sıkılır. Arada kavga edin küsün kız sana bağırsın sen altdan al sonra erkesi günü onun kafasını sk sonra ağlasın ilişki dediğin inişli çıkışlı olur. Hep sabit gidersen olmaz.
013 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim ben öyle sevemem ki , öyle bir ilişkiyi yürütemem yani , ama şunu anladım ki , seven sevilmiyor. En güzeli mesaj atmayı kesmek iletişimi koparmak belki de
- +1 yıl
Çok doğru kardeşim. Tesbitin iyi. Sen böyle sevmiyorsun bende böyle sevmiyorum ama kız milleti böyle şeylerden hoşlanıyor. Benim sevgilimde mesela bende senin gibi hediye aldım doğum gününde altın kolye aldım cep telefonu aldım bir sürü şey aldım kıza. bir bakıyorsun 1 hafta sonra düşman kesiliyor ayak uyduruyorum altdan alıyorum ertesi gün sakinleşince bende onu skiyorum. Yani böyle tuaf ama gerçek bir durum var.
Soran+1 yılHaklısın kardeşim gerçekten bende böyle zorlu bir ilişki yaşadım önceden 4 yıl sürdü ama hep yıprandım , sanırım bırakacağım bu sevdanın peşini
- +1 yıl
Bence bırak bir kız için emin ol değmez. Bende başımdaki kızı bırakayım diyorum tam bırakıyorum diyorum birşeyler yapıp gene dikkatimi üzerine çekiyor bir şekilde.
Soran+1 yılValla iyi biliyorlar etkilemeyi kardeşim , dediğin gibi kız karşılık vermese ben yürümezdim zaten
- +1 yıl
Öyle abi bu işler sonuçta kız milleti kestiremezsin birgün sana çok yakın davranır ertesi gün birşey olmaz soğuk davranır. Bu sefer sen gitmezsin yanına sen benim neler yaşadığımı biliyormusun derler. Sorsan boşver derler. Mesafe koysan küstü derler konuşsan sıkıyor beni derler. Yani bunları yaşadım ben hala yaşıyorum suanki sevgilimle bende artık nabza göre şerbet veriyorum. Sinirliyse önce o beni bir skiyor siniri geçince bende onu skiyorum. Sonra küsüyoruz 1 saat sonra barışıyoruz sonra ilişki normal seyrinde devam ediyor :D Ama rutin olarak haftada en az 1 veya 2 kere tartişiriz sudan sebebden dolayi.
Soran+1 yılBelki de en güzeli hiç bulaşmamak bu işlere , bile bile üzmemek kendimi
- +1 yıl
Aynen hocam. Ben 2 yıl önce yemn ettim kalbime hiçbir kızı sokmayacam diye. Taş bağladım resmen 2 yıl boyunca kızlara karşı çok sert oldum. Ben sert oldukça onlar daha çok çevremde dolaşmaya başladılar. İstemeden kalbime biri girdi suanki kız arkadaşım.2 yıl sonra Şu an gene cebelleşiyorum. Yani ya kafada tamemen bitireceksin. ya da boyun eğip ayak uyduracaksın. Olay bu. Gerçekten çok zor birşey bu ama.
Soran+1 yılKardeşim bir söz var , seviştiğimiz kadın girdiğimiz girdiğimiz günaha değmeli diye , onun gibi işte bu da
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim o yüzden sen kızların peşinden koş ama kesinlikle bağlanma inan kendine yazık edersin. Bunu hobi gibi düşün zevk almaya bak milleti trolle kızları mesela. emin ol hayat böyle daha zevkli mesela ben yolda yürürken hoşuma giden bir kıza diyorum tanışabilrmiyiz diye. Tanışan tanışıyor tanışmak istemeyen tanışmyor yol ver gitsin. Sen dalgana bakacaksın. Zaten seninle konuşmak isteyen kızlar muhabbeti uzatırlar.
Soran+1 yılHaklısın kardeşim yardım ettiğin için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim kardeşim sen milleti trolle boşver gerisini yemin ediyorum çok zevkli çünkü bağlı olmayacaksın hiçbir kıza git biraz dalga geç kızlarla kendini eğlendir. Sonra bak bakalım yanında gerçekten biri olursa onunla sağlam ilişki yaşarsın olmazlarsa vur gote gitsin.
Soran+1 yılHaklısın kardeşim aynen öyle yapmak gerekiyor belki de
+1 yılKardeşim sana tavsiyem anlık geçici hislere kapılma. Aksi takdirde çok incinirsin. Bu işler nasip kısmet işi. Belki olur belki olmaz. Büyük ihtimalle senle sadece vakit geçirmek istiyor ve ilerisini düşünmüyor olabilir.
13 Yorumla- +1 yıl
aynen tecrübeliyiz bu konuda artık öyle degilmi @Kamyoncu10 kardeşim :D
Soran+1 yılHaklısın abi , en güzeli geri çekilmek
- +1 yıl
Aynen kardeşim arkadaşımın dediği gibi tecrübeliyiz bu konuda
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
2Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kiz diyor ki ;
beni simartma.( yeterinxe simarik cunku)
Sevgili olmayalim ( ihtiyaci yok demekki)
Takilalim vakit gecirelim ( niyeti bu demekki)
2 yol var acik acik soyliyim. Ya takilip o muameleyi ona goster ( zari buyuk at )
ya da kiz senden hoslanmadi aklinca kalbini kirmamak icin kestirip atiyor.
Niyetini sen hamle yaparak ogreneceksin15 Yorumla
Soran+1 yılHiç fikrim yok ama kızın çok arkadaşı var erkek , takılmak istiyor olabilir , hoşuna gitmemiş olsam bunca zaman niye konuşsun benle buluşsun
Soran+1 yılBenim oynayacak gücüm gerçekten yok , aşkta oyun olmaz ama o öyle düşünmüyorsa yapabileceğim birşey yok
Soran+1 yılaynen haklısın bende korkuyorum , uğraşmak istemiyorum onunla artık
Eğer ortada aşka inanmayan bir kız varsa demekki bir erkek tarafından darbe yemiş veya çok incitilmiştir işin çok zor insanları aşka inandırmak helede duygu besleyerek bunu yapıyorsan..
29 Yorumla
Soran+1 yılEvet duyduklarıma göre geçmişte çok sorunlu bir aşk yaşamış , ama beni biliyor yani bulunduğumuz konumdan dolayı beni mesajlaşmadan önce aylardır tanıyor diyeyim , birkaç incir çürük diye çuval atılmaz ki...
Soran+1 yılanladım , mesaj atmayı tamamen bırakmalı mıyım
Soran+1 yılHaklısınız, mutlaka iyi geceler Günaydın diye atayım mı herşeye rağmen
Soran+1 yılHaklısın çok teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
Soran+1 yılTeşekkürler, size de ☺
Aşka inanmiyor olabilir ama sana öyle umutlu davranması yersiz olmuş kapıya gül ve çikolata gönderen arkadaş olmuyo. yani... Biraz düşüncesiz davranmış.
14 Yorumla
Soran+1 yılValla doğru söylüyorsun bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle
Soran+1 yılÇok haklısınız çok teşekkür ederim
korkuları vardır belki , belki de tam anlamıyla senden hoşlanamıyorum aklında unutmakta zorlandıgı biri olabilir? kızları da erkekleri de anlamak zordur pek üstüne düşme zamana bırak
113 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım , kız çok masum birisi çok temiz ama böyle işte , en iyisi unutmaya çalışmak belki de
Soran+1 yılPeki ne yapmam gerek? mesaj atmayı tamamen bırakıp onun isteyince atmasını beklemek mi iyi
Soran+1 yılbazen güzel cevap veriyor bazen isteksiz cevap veriyor ama hemen yazmıyor 20 dakika bile geçtiği oluyor yani pek üstüme düşmüyor
Soran+1 yılAynen haklısın , günaydın iyi geceler gibi mesajları atmayı bırakayım mı o atmazsa
Soran+1 yılSanırım hoşlanmıyor sevmiyor, ben sadece fazla aptalmışım , güzelliğine kandım hoşlandım , sonuç olarak çok yoruldum
Soran+1 yılHaklısın , bu gönül neler unuttu nelerden vazgeçti , çok teşekkür ederim bana destek olduğun yardım ettiğin için
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim , bende dinlerim , hayat sağolsun tecrübe sahibi oluyoruz her gün ayrı bir sorun
+1 yılGönül eğlendirmek değil de kız bağlanmaktan korkuyor belli ki. Seninle vakit geçirmekten, paylaşmaktan hoşlanıyor gibi ama adı konması yani sevgililik onu korkutuyor.
16 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu durumda ne yapabilirim
- +1 yıl
Senin istediğin eğer ciddi bir ilişkiyse bunu onunla paylaş ve de ki eğer sen böyle bir birliktelik istemiyorsan ayrılalım de, böylece sonrasında daha fazla üzülmezsin. Ama ilk olarak onuna konuşmayı, beklentilerini anlat, seni anlasın.
Soran+1 yılBeklentilerimi biliyor zaten ama şu an ondan birşey bekliyorum çok kırıldım
- +1 yıl
O zaman bekle bir süre, en fazla bir hafta, mesaj atma, arama, onun seni sormasını bekle. Ha baktın ki mesaj attığı filan yok o zaman kendini üzmeye devam etme, demek ki sana o kadar değer vermiyor. Ayrılalım de direk.
Soran+1 yılHaklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
+1 yıl1hafta duyguları tanımak için çok erken. Kız emin değildir duygularından ki haklı da bence. Sen acele etmişsin
15 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmamı önerirsiniz
- +1 yıl
Biraz Kendi haline bırak.
Soran+1 yılmesaj atmayı bırakayım mı tamamen
- +1 yıl
Tüm iletişimi kes. Noluyo desin, şaşırsin.
Soran+1 yılhaklısın öyle yaptım
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAskın inanca ihtiyacı yoktur o kendiliginden var olur zaten. Onun eski kuruntuları var belli ki yanında ol ama zamana yay çok darlama
110 Yorumla
Soran+1 yılAbi pes etmek geliyor içimden bazen ama bilmiyorum yüreğim kaldırmıyor
- +1 yıl
O etkilesim varsa asla pes etme yanında ol ama dediğim gibi çok bunaltmadan. Kalbinin sesini dinle ama mantıgınlada ona empati yapmaya calıs
Soran+1 yılAbi kız bana 1 adım atsa 10 adım atarım ama 1 kere olsun o mesaj atmıyor hep ben atıyorum
- +1 yıl
Önceliği sürekli sen yapıyosan Öyle alıstırmıs olabilirsin onu. 1 adıma 10 adım atma 2 adımla git yavaş yavaş. Sana karşı hisleri varsa zamanla o sana 10 adım atar zaten
Soran+1 yılBen alıştırdım galiba ama ne yapmalıyım şu an atmaz mı artık
- +1 yıl
Varlığını ona hissettir ama çok fazla atma mesaj bence o zaten isterse sana mesaj atar
Soran+1 yılYani yine günde birkaç kere atayım mı hal hatır sormak için
- +1 yıl
Sıradan konuşmaları geç az mesaj at attığın zamanda hislerinle ona eski kuruntularından kurtulması için yardımcı ol
Soran+1 yılSıradan olmayan ne yazabilirim
- +1 yıl
eyw..
evet seni cebinde bulmuş ve kullanmış resmen. bir arkadaşımın da başına aynısı geldi kız 2 gün sonra başkasıyla oldu hepimiz bakakaldık
10 Yorumla
+1 yılAşık olmadığı için hiç böyle diyor da olabilir ama güvenmediği için de olabilir. Açıkca sormalısın.
04 Yorumla
Soran+1 yılsormuştum ama sonra anlatırım dedi
- +1 yıl
Anlatmasını bekle o zaman
Soran+1 yılHayırlısı diyorum artık, ben mesaj atmayı bıraktım o atana kadar ama o da atmıyor şu ab
- +1 yıl
Hayrlısı olsun
+1 yılCok yanlis kombinasyonlar bir sorun var ya.
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl? Anlamadım
- +1 yıl
Bosver hayati sorguladigim bir ana denk geldin
Soran+1 yılPeki teşekkürler
Senle konuşup zaman geçirme miyetindedr
17 Yorumla
Soran+1 yılBu durum beni bir hayli üzdü, ona dost gözüyle bakamam artık yakışmaz , en iyisi uzaklaşmak belki de...
Soran+1 yılBen onun için her fedakarlığı yapabilecekken , onun bu tavrı beni şoka uğrattı , yani ben kızdan karşılık görmesem bunları yapmazdım ki
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yanımda olup sorunum haklında yardımcı olduğunuz için
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılyazık olmuş sana bence cabalama daha fazla
11 Yorumla
Soran+1 yılYazık oldu tüm hayallerime emeklerime... Daha da uğraşmam
biraz uzaklaş kızdan bakalım tepkisi ne olacak?
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle yapıyorum
+1 yılHayır ne alaka sen büyütmüşsün inanmak veya aşık olmal zorında değil ama kızıda şimartma
04 Yorumla
Soran+1 yılZorunda değil ama ben ona ilgi gösterir çiçek verirken süpriz yaparken niye memnun mutlu , soruyorum ben yapmam memnun değilsen diyorum hayır mutluyum diyor , insan normal arkadaşına kırmızı gül verir mi hanımefendi
- +1 yıl
Vermez tabi o senin hoşlanmana bir şey dememiş ki tabi ki her şey karşılıklı olamaz
Soran+1 yılO zaman yapacak birşey yok herkes yoluna
- +1 yıl
Bencede
güvenemiodur erkeklere bilmem ki ona, sor.
10 Yorumla
+1 yılBen de böyle sevgili istiyorum yaa😭😭😭😭😭
05 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yapınca da sevilmiyoruz
- +1 yıl
Ben seviyorum. Ama yanlış kişilere gidiyorsunuz hep
Soran+1 yılBilmiyoruz kim sever kim sevmez , o yüzden böyle oluyor ya , şiir gibi kadınların yanında hödükler , şair gibi adamların yanında aşktan anlamayanlar
- +1 yıl
Aynen kanka ya
Soran+1 yılhayırlısı diyip geçiyorum artık
+1 yılsenı sevmıyor
10 Yorumla
+1 yılBoşa uğraşmışsın
10 Yorumla
+1 yılZorlamamak lazım
10 YorumlaKorkuları vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlatsa onları yardımcı olurum ama hiç oralı değil
Bir haftada aşık mı oldun 😏
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 haftadır mesajlaşıyorum , kızı 3 aydır tanıyorum.
+1 yılbende inanmıyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026