Gizli Gay'im ve En İyi Arkadaşıma Aşığım?

Ben bir erkeğim ve en iyi erkek arkadaşıma aşığım. Hep beraber takılıyoruz. Benimle olduğu her an çok mutlu. A dan Z ye tüm sırlarını benimle paylaşıyor. Benim gay olduğumu biliyor ama kızlarla da ilişkiye girdiğim için bendeki şeyin geçici bir heves olduğunu söylüyor. Hatta çoğu zaman esprisini bile yapıyoruz. Bazen ona cinsel anlamdaki ilgimi belli ediyorum. Hatta cinsel organının fotosunu attı birkaç kez ama bunu geyiğine yapıyor. İş ciddi konuşmalara gelince hep konuyu değiştiriyor. Benim ona aşık olduğumu muhtemelen tahmin ediyor. Ama bunu hiç birbirimize açıkça söyleyemedik. Bir türlü onu aklımdan çıkaramıyorum. Keşke rahatsız olsa ve benimle bir daha görüşmese, üç gün üç ay üç yıl ağlarım belki. Ama sonrasında geçer. Ama her seferinde beni geçiştiriyor ve beni hayatından hiç çıkarmıyor. En kötü kavgalarda bile hep sonu iyi bağladık. Birkaç kez kendi kendime karar aldım ve hiç aramadım sormadım haftalarca ama hep arıyor hep arıyor hep arıyor. Hiç unutturmuyor kendini. Çaresizim cidden çok ! :( :( :( Ne yapmalıyım sizce?
Gizli Gay'im ve En İyi Arkadaşıma Aşığım?