Evet gay bir arkadaş isterdim. Hem farklı oluyorlar ilgimi çekiyorlar hep. Onlarla erkekler hakkına konuşmak isterdim. Erkeğin neler hissettiğini en iyi erkekler anlar çünkü. Ve erkekler genelde kızlardan daha sadık olurlar. Birlikte dertleşiriz her konuda utanmadan, sıkılmadan. Ama internetten değil çünkü yalan söyleyebilir kullanabilir. Hem ben arkadaşımla gezmelere gitmek alışveriş falan yapmak isterim. Sizce böyle birisini nasıl bulabilirim? Bulursam eğer nasıl arkadaş olabilirim ki yanlış anlaşılmasın?
Karikatüre bayıldım. Bizim içinde bizi bilen kızlarla arkadaş olmak daha rahat erkekler çekinebiliyo çünkü. Böyle birisini nasıl bulabilirim diyosanda çevrene homofobik olmadığını belli etmen gerek. Sana açılan arkadaşların olacaktır.
Boyle istekler icin illa gay olan biri gerekmez ki biseksuel olan biri de gay olanlar gibi bunlari yapabilir ya da kadinlardan anlayan hetero bir erkek gibi yani cinsel kimlikler degil dusunceler fikirler onemli olan
Duymayacak olanlar da var bu tamamen o insana bagli su soyledigin her seyi yapip da cinsel istek duymayacak kisiler de var biseksuel ve hetero erkekler icerisinde
Bulmak zor tabi bu konuda haklisin ama bir erkegin gay olup olmadigini da tam anlamiyla bilemezsin ve onun da kendini ne kadar taniyip tanimadigini yani bir sure sonra cinsel kimliginin degisip degismeyecegini
O öyle hayal ettigin gibi olmuyor pek. Cocuklugumdan tanıdıgım biri bir kac gun once itiraf etti. Konusmadık daha. Kendisi cekiniyor. Oyle erkekler hakkında konusamazsın ceker kendini 😊
Benim var ve gerçektende harika bir arkadaş gayler zaten beli oluyor gay olduklari tabi pasif gayler beli oluyor aktif gayler onlar gay oldugunu söylemezse anliyamazsin.
Aktif gay daha öncedende bir gay arkadaşim vardo pasifti pasif olanlar kiz arkadaş gibi oluyor. Normal homofobik değilsen tanişmak istedigini söyleyip tanişirsiniz zamanla daha çok bağlanirsiniz birbirinize bu şekilde atanizdaki bağ gúçlenir ancak çok duygusalar asla onu kiracak bişey yapmayin ve saygi duyun.
Ben 28 yasindayım İstanbul avrupa yakasinda renkli bir hayatı olan mutlu ve yalniz yaşayan Full pasif bir bireyim.. buraya dusuncenize saygi duydugumu ancak her gay ile arkadaşlik kuramayacaginizi belirtmek istediğimi soylemek icin geldim.. gay denilince sadece benim gibi pasiflerden oluşmuyor.. Gay denilince ilk sırada Aktifler ( kadin erkek ayrimi yapmazlar ) ikinci sırada Hem Aktif Olup Hem de Pasif Olanlar Var ( kadın erkek ayrımı yapmazlar ) Bir de Ben Gibi Sadece Kendini Bildi Bileli Çok Küçük Yaşlardan Beri Kendini Kadın Gibi Hisseden Ve Kadın Gibi Düşünen Kadınsı Duygulara Sahip Pasifler , İntersexüeller , Cd ler , Bisexüeller , Transexüeller Var (sadece erkeklerden hoşlanirlar ) .. sen kiminle arkadaş olacağina önce bu yönde karar vermelisin.. benim daha önce bir kac kez lezbiyen sevgilim oldu.. inanın aktifle ilişkiye girmekten daha keyifliydi.. çunku lezbiyenle ilişki kurmak bana kendimi daha güvende oldugumu hissettiriyordu.. bana göre aktifler can sıkıcı varliklardir.. bana arkadaş olacak kisi ya kadin olmali ya da ben gibi kadınsı duygulara sahip olan bir pasif olmali.. onunla gezeyim dolaşayım onunla birlikte eğleneyim ama aktifler gibi her buluşmada aklina yatak gelmeyecek bir arkadaşim olmasını tabi ki sizler gibi bizlerde istedigimiz zamanlar oluyor ( yaşıtlarım tercihimdir ) ama ne istedigini nasil birini aradigini iyi belirtmen gerekir.. saygılar
Ya ben sarılabilmek en güzel duyguları hiç bir şey ( cinsellik açısından ) hissetmeden yaşayabilmek mutlu olabilmek isterdim çok güzel olurdu ben de isterdim :D
:D Herkes böyle düşünse keşke ha bir de biz eşcinsellere böyle yakın yaklaşan azınlıkta olan kızları görünce homosexuallığın özenti olduğunu düşünenler de var
Bizden daha evrensel düşünceye sahip adaletli ve merhamet timsali başka bir bireyle yeryüzünde hiç karşılaşmadım.. tüm canlıların yaşam haklarını savunan doğaya ve cevresine karsı daha sevecen ve sıcak bakan kadın hakları başta olmak üzere tüm varlıkların yaşam alanlarını kısıtlayacak ve ya engel teskil edecek tüm olumsuz davranış ve hareketlere karşı duran savaşçı bireyleriz.. yaşasın LGBT 🥰🥰🥰
Gay baska kadin hissedenler baska birsey yalniz. Gay dediklerimiz normal bizim gibi erkekler ama cinsel iliskide erkegi tercih ederler. Ayol mayol muhabbetine girmezler
Ne diyim küçüklüğüne inmek lazım.0-7 yaş arası çok tehlikeli dönemdir insan gelişimi için. Bir çok özellik, hatta cinsel kimlik bile o yaşlarda kazanıldığı düşünülür.
Bu soruları gay birisi ile değil heterosexual bir erkekle konuşmalısın onlar daha iyi anlar. Tabi cross dress olmayan bir gayin de hetero bir erkekten bir farkı yoktur tavır ve dış görünüş açısından.
Bunun için gay olmak gerek yok bence çünkü benim samimi olduğum kız arkadaşlarımda var dediğin gibi alışverişe de gittiğimiz oldu sadece doğru erkeği bulamamışsın diyim karakteri bozuk kız görünce değişen çok var çünkü
Valla dediğin kataktersiz tipte bir insan aklı cinsellikte olandan zaten arkadaş bile olmaz k8 benim kaç tane kız arkadaşım var samimi yani ne eşcinselim ne de aklımda cinsellik var onlara karşı
gaylerin takıldığı cafelere gidebilirsin. veya nezih semtlerde herhangi bir cafede otrabilirsin. illa gay olması gerekmiyor arkadaşlarının. erkekler hakkında konuşmak istiyorsan yani :)
Bunu bulman zor olucaktır ama heryerde varlar artık. Ayrıca son zamanlar moda oldu bu çoğu kızın böyle arkadaşı olmaya başladı nereden geliyor bu akım 🤔
Aman fark eden bişey olmaz. Mesela kızlar yanımda istediği kadar rahat olabilirler. Sonuçta biz arkadaşsak sadece kendi aramızda özel şeyler kalmalıdır. Ve karşıdakine karşı hiçbir duygu beklememek gerekir çünkü sen onunla arkadaşsın.
En İyi Cevaplar