Eşimle bir buçuk yıl önce boşandık. sebep aldatma ve aşırı alkoldü. ayrıca sorumsuzdu. bir oğlumuz var. beni aldattığı kadınla hemen evlendi. şimdi bin pişman arkadaşlarına beni arattırıyo. teni eşine boşanma davası açmış. ailemin karşısına da çıkamıyo. yüzü gözü şiş ifadesiz bir şekildeydi zaten en son gördüğümde. kendisiyle yaklaşık bir yıldır hiçbir iletişime girmedim. çocuğum benim yanımda. tam ayrılığa alıştım keyfim yerinde derken bir anda adam tekrar hatırlatmaya başladı kendini. beni sevse bunları yapmazdı. şu an ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum.
Cevabın nedir?
+1 yılİnsanlara ellerindeki pırlantaların kıymetini bilmezler ve değersiz olan ne ise onun peşine koşarlar. Zaten evli bir adamla olup, boşandıktan sonra onunla evlenen kadından ne hayır gelecek ki.
Ben senin yerinde olmuş olsaydım asla geri dönmezdim ve bireysel özgürlüğümü yaşardım. Tabi bunlar benim görüşlerim.036 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız. daha geçmiş evliliğin muhasebesini yapmadan evlendi. ben boşandıktan sonra kafa dinledim bir süre hiçbir şey düşünmedim. sonra evliliğimde yaptığım hataları değerlendirdim. şu an evlensem aynı hatalara düşmem kolay kolay.
- +1 yıl
Zaten bu şekilde olana kadınlar evliliklerini daha iyi yönlendirir. Kütük olmayan biri olduğunda her şey güzel olur.
Soran+1 yılBiraz ığraşır yeni birini bulur
- +1 yıl
Cehenneme kadar yolu var. Seni gerçekten çok taktir ettim düşüncelerin çok mükemmel. Seni kaybetmek çok ama çok kötü olur ve olmuşda.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. insanların hiçbir şey olmamış gibi barış demesi de enteresan. yakın arkadaşlarımız seferber şimdi. ama asla. duygu yok bir kere bende ona karşı
- +1 yıl
Bir defa senin özgürlük alanına girmeye hakları yok sen kararını verdiysen onlar saygı duymak zorunda. Sanki bir araya geldiğinizde sorunlar çıktığı zaman el atacaklar.
Soran+1 yılBen o adamla asla yaşayamam artık. biten bitmiştir. bir evliliğin tılsımı bozulduysa geri dönüş olmaz
- +1 yıl
Karar vermek önemli,. Benimde başıma olaylar geldi ve verdiğim karar sayesinde başım dimdik.
Soran+1 yılEvliliğe soğukluk girdiği anda son başlar. ne kadar uzatırsan uzat biter
- +1 yıl
Karşında ki insan odun olunca toparlaması zor oluyor. İnsan sevdiğine arada şaklabanlık da yapabilmeli. Gölünü almalı
Soran+1 yılAynen.
- +1 yıl
Bide kadınların arkadaşım erkek tercihi var o dahi başı başına bir konu.
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Kadınlar her zaman kendilerini eylendirecek ve hızlı yaşam sunan erkeklerin peşinden Ama cici maylar bittiğinde sadece evlerinde otururlar. Hüsran olur ve farkına bile varamazlar.
Soran+1 yılBiz deli gibi gezerdik aynı zamanda
- +1 yıl
Değişen ne oldu?
Soran+1 yılBiz hiç kötü olmadık ki. gizli gizli yemiş haltları. ortaya çıkınca boşandık
- +1 yıl
Yakalayınca sağlan vurmuşsun
Soran+1 yılÖyle oldu gelişine
- +1 yıl
İyi yapmışsın vazoyu da kafasına atsaydın. bir de ısırıp kolunu morartsaydın
Soran+1 yılSessizge gittim evden. mektup yazdım ona bana yaşattıklatını anlatan alyansımı da bırakıp çıktım
- +1 yıl
Romanda okur gibi oldum. Gizemli olmuş
- +1 yıl
Belkide kahramanlar sessizce gidiyor.
Soran+1 yılBunu sadece ikimiz biliyoruz kimseye anlatmamış
Soran+1 yılBöylesi en iyisi
- +1 yıl
Ama kolunu ısırıp morarma fikri güzel
Soran+1 yılÇocukça
- +1 yıl
😀 bir şekilde mutlu olmalı. ya da çocukla olduğunu söylemeli
Soran+1 yılBen mutluyum
- +1 yıl
Mutlu olmak, nötr olmaktır. Gerçekten insan hafifliyor.
Soran+1 yılHuzurluyum her şeyden çnce. adama hiç güvenmiyodum
- +1 yıl
Güvenmem doğal. Ama huzur paha biçilmez. Hatalardan sonra doğruları bulmak daha kolay ama doğru insana denk gelmek zoe
- +1 yıl
Zoe
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
Ama karar almak iyidir
En İyi Cevaplar
anlamana gerek yok zaten sen onurunla yaşamana bak evladını öyle büyüt ki alkol ve diğer pisliklerden uzak tut
0103 Yorumla
Soran+1 yılElimden geleni yapıyorum. ilerde gerçekten sever ve güvenirsem hayatıma birini alabilirim. ama bence boşanmadan sonra insanların uzunca bir süre kafa dinlemesi ne istediğine karar vermesi lazım. şimdi bu adam ne yapmaya çalışıyo çözemiyorum
Soran+1 yılBence ne yaptığını yeni yeni idrak ediyo. anca dank etti
Soran+1 yılYazık ya acıyorum onun gibilere adam 35 yaşına gelmiş hala ne yaptığını bilmiyo
Soran+1 yılLafta acırım ben. ya bu adam benim hayatıma biri girse ne yapar acaba. asıl olaylar o zaman başlar
Soran+1 yılBunca yıllık evliliğini ona cerdiğim emekleri çocuğunu bile hiçe saymıştı. şimdi ne oldu bu büyük aşka niye boşanıyo bunlar
Soran+1 yılBunu bir arkadaşım söylemişti. eşim evde çok iyiydi çok nazikti. ama dışarıda yaşadıkları bambaşka bir dünya. farklı karakterlere bürünmüş demişti. asla güvenmezdim ona çok yalanını yakalardım
Soran+1 yılO bulmuş zaten bulacağını. bir de barış diyenler var çevremde çocuğu önüme sürüyo herkes. oğluma gül gibi bakıyorum ben
- +1 yıl
bende evliyim evlilik çok büyük bir müessese ben evlatlarımı eşimi düşünmek zorundayım benimde hatalarım oldu asla bir başkası için onları yüz üstü bırakacak kadar nlüksüm var neden hayat bana bu müsadeyi vermez zaten adam olsaydı evladı için senden boşanmazdı demek ki onda evlat sevgiside yok
Soran+1 yılSorumsuzdu yeterince ilgilenmezdi zaten çocukla. her şeyiyle ben ilgilenirdim evin. inanın hem çalışırdım hem de ona her gün kral sofraları hazırlardım. sürekli koştururdum. benimle yaşadığı konforu bulamadı o
Soran+1 yılBiz kolay kolay tartışmazdık eşimle birlikte gezerdik eğlenirdik. ama sürekli bir şeyleri de saklardı benden. beni fiziken çok beğenirdi çok da severdi. yedi haltları toparlayamadı. herkes yapıyo ben de yaparım bir şey olmaz sandı
Soran+1 yılHerkes diye kastettiğim onun çevresindeki serseri arkadaşları. bu da onlara uydu zamanla. boşandığımızda benden kurtulduğunu nefret ettiğini söyledi arkamdan. şimdi çark
Soran+1 yılBence o kadınla devam etsin bana bulaşmasın. aslında tam dengi😂
Soran+1 yılKadın biz boşandıktan sonra beni aradı çok şaşırmıştım. işte biz eski eşinle birlikteyiz sizin çocuğunuz var her zaman görüşmelisiniz falan dedi. gençsin kendine teni bir hayat kur yoksa acı çekersin dedi bana. hakaret ettim kapattım. sonra sürekli aradı hırs yaptı bir daha cvp cermedim her yerden engelledim. kadın da normal değil yani. eski eşime de mesaj attım şunu benden uzak tut tam layığını bulmuşsun acıyorum sana dedim onu da engelledim. üstünden bir yıl geçti ikisiyle de muhatap olmadım. adam hortladı şimdi
Soran+1 yılKadın niye yaptı sizce bunu niye aradı beni derdi neydi
Soran+1 yılDemek ki güvenmiyo o da kendine
Soran+1 yılBen asla ona dönmüycem. yalnız ya da yeni biriyle ama asla o adamla değil. bana yaşattıklarını unutturamaz.
Soran+1 yılTabi ki kendim için. ben sadece ne hissettiğini ne yapmaya çalıştığını çözmeye çalışıyorum
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılOğlum
Soran+1 yılAynen öyle. eski eşim böyle devam ederse bir kez konuşurum onunla umarım anlat. zamanla dank edeceğini biliyodum. çünkü bizim kötü bir evliliğimiz yoktu
Soran+1 yılYo attım atamasam anlatırım. olan olaylar enteresan aradan bir buçuk yıl geçti. ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. bu yüzden özellikle erkeklerden görüş almak istedim
Soran+1 yılZayıf noktamın oğlum olduğunu biliyo. ordan vuruyo işte. bana vicdan yaptırmaya çalışıyo.
Soran+1 yılAynen mantıklı. bu adamın sonu kötü
Soran+1 yılHızlı giden atın b* ku seyrek düşer
Soran+1 yılNasıl düşünebiliyo tekrar birlikte yaşayabileceğimizi bunca olayın üstüne. yaptıklarının farkında değil mi
Soran+1 yılHayır bana hiç boş ol demedi
Soran+1 yılHayır demedi ben evi terk ettim onun haberi yoktu. protokolü hazırladık bir hafta sonra imzaları attık. başka bir şey olmadı
- +1 yıl
şayet o kendi yanında böyle bir şey demiş olsaydı velev ki tekrar bir araya gelmek istediniz senin önce başka biriyle 6 ay evli kalman lazım ondan sonra o adam isteseydi onunla evlenebilirdin. şimdi sen onun imam nikahlı eşi sin ve ayrı durmanız çok büyük günah bunu acilen çözmeniz gerekiyor
Soran+1 yılAdam evli nikah mı kaldı. resmi olarak boşandık bitti gitti
Soran+1 yılKıydım tabi ama resmi boşandık ayrılalı bir buçuk sene oldu bitti
- +1 yıl
güzel yürekli insan o seni şahitler huzurunda mihrini vermeden sana boş ol boş ol demeden imam nikahı düşmez düşmez ya resmi olarak bin defa boşanın düşmezz hem senin yüzüne de dememiş ve sen bu durumda başkasıyla evlenemez sin evlensen nikah düşmez ve çok büyük günah olur hayatını mavf edersin
Soran+1 yılBu yüzden tekrar istiyo belki de nikah bana bağlıyo olabilir. ama eski eşim anlamaz pek dini şeylerden. aileler istedi diye kıymıştı
Soran+1 yılBenim bildiğim üç ay ayrı yaşayınca düşüyo
Soran+1 yılTeşekkür ederim. arkamdan kurtuldum ondan demesi çok üzmüştü beni. şimdi tıpış tıpış geri geliyo
Soran+1 yılBen onunla bir yıldır konuşmadım arasam boşa desem yanlış anlar
Soran+1 yılBeyaz tenliyim ama kaş göz siyah
Soran+1 yılAileler küs
Soran+1 yılOnunmihrine kalmadım.
Soran+1 yılNeden öyle dediniz
Soran+1 yılNeden eşşoğlu eşek dediniz
Soran+1 yılÇevremde duyan herkes çok şaşırdı. beğenilen bir kadınım bunun da darkındayım. zaten bu yüzden zoruma gitti
Soran+1 yılThanks
Soran+1 yılSağolun ama beni tanımıyosunuz
Soran+1 yılSağolun. o adam beni çözemedi
- +1 yıl
çözemediği içindir ki kapında köle olmaya amede ama sen eski sen değilsin artık yüreğin ona kapalı beynin ondan iğreniyor eminim ki bir tas suya muhtaç edecek kadar nefretin var ama senin insanlara verdiğin o eşsiz karakterin bunu yapmana müsade etmiyor yufka yürekli insansın sen
Soran+1 yılAynen ondan nefret ediyorum tiksiniyorum benden uzak olsun yeter
Soran+1 yılSağolun. benim güzel bir hayatım var şu an. eskisindençok daha konforlu. mutluyum. yalnız dönmeye çalışması midemi bulandırdı
Soran+1 yılNe kadar incesiniz. huzura kavuştum hiç güvenim yoktu ona karşı
Soran+1 yılVay
Soran+1 yılÇiğ süt emmiş
Soran+1 yılBizim güzel giden bir evliliğimiz vardı her anlamda
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiri yemeğini önüne koysun, çamaşırını yıkasın seksini yapsın diye dönüyor, kısacası tamamen evlilik düzeni için. kendi dediğin gibi sevse böyle olmazdı. Gidecek yeri yok şu an o yüzden seni deniyor, sen olmazsan başkası. Muhattap bile olma... Tutunacak dal seni seçmiş ilk fırsatta yine başkasına uçar.
03 Yorumla
Soran+1 yılAldatmak karakter. belki o kadını da aldatmıştır. huylu huyundan vazgeçmez
Cevap sahibi+1 yılYuva yıkanın yuvası olmaz diye boşuna söylememişler hakkında hayırlısı olacağına inanıyorum senin
Soran+1 yılÇok sağolun. düşünmüyo işte beni onunla aldatan onu da başkasıyla aldatacak. Allah görüyo yukardan
Asla dönüp, bakma.. O seni aldatip, kendine yuva kurmuş, bakmış mutlu değil boşta kalmayim diye seni yokluyor. Bir defa aldatan yine yine aldatır
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
11Cevap
+1 yılPişman olmuş işte geri kazanmak istiyor seni. Sen hangi yolda ilerlemek istiyorsun ona karar ver ve durma.
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni kazanamaz artık o geçti. geçmişi hatırlamak bile istemiyorum. çok değiştim bu süreçte. ama o bunu bilmiyo. gittiğinde bıraktığın kişiyle döndüğünde bulduğun kişi asla aynı olmaz
+1 yılDiğer kadına doymuş şimdi tekrar size dönmeye çalışıyor aldırmayın
13 Yorumla
Soran+1 yılDiğer kadın benden 7 yaş büyük dul bir kadındı. fotolarını gördüğüm anda bunlar boşanır demiştim. boşanır boşanmaz evlenirse olacağı buydu
- +1 yıl
İnanın imtihan dünyası yasadıklarınız çok zor şeyler keske elimizden bir sey gelse de yardım etsek umarım tez zamanda atlatırsınız
Soran+1 yılBoşandıktan sonra eski eşimi bir kez gördüm. onun için maddi manevi çok fedakarlık yaptım ama alkol zamanla adamın beyniyle oynadı düşünemez olmuştu. kendisini gördüğümde çok şaşırdım. sanki on yıl birden yaşlanmış ifadesizleşmiş çökmüş. oysa bana tercih ettiği kadınla birlikteydi. o zaman niye bu hale geldi. şimdi niye anlaşamadı kadınla
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBoşlukta sadece. Alışmış sana geri dönmeye çalışıyor. Başka kadınla da yapamadı tabii normal. Ama kabul etme hayatını yaşa ;)
017 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Özel mesaj atar mısın
Soran+1 yılIıı
- +1 yıl
Muhabbet sadece
Soran+1 yılYaz burdan
- +1 yıl
Olmaz ki ama deşifre olmazsın korkma :)
Soran+1 yılBen özelden yazmıyorum
- +1 yıl
Anlıyorum seni. İşin gücün var muhtemelen çevren de var ve durumun iyi. Eşini kabul etmiyorsun etme de zaten. Ama hayatında birileri olmalı bence
Soran+1 yılTabi ki olacak ama ben aşk istiyorum artık. birincisi mantık evliliğiydi bu sefer aşık olmalıyım. o kişi karşıma çıkmadan hayatıma kimseyi almam
- +1 yıl
Ee nasıl olacak peki böyle gizli gizli ;)
Soran+1 yılBen onunla karşılaşıcam bir gün
- +1 yıl
Şans vermiyorsunuz ki kimseye
Soran+1 yılBen bizzat somut olarak görmeliyim o kişiyi. şimdiye kadar karşıma çıkmadı. sanal ilişkilere inanmam değer vermem
- +1 yıl
O yüzden mesaj atın dedim
Soran+1 yılSanalsın sen de
- +1 yıl
Belki gerçek olur
Soran+1 yılÜzgünüm olmaz. benim istediğim bu değil
+1 yılson pismanlik fayda etmez diyip yol veriyorsun ablacigim. umursama
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. aman dikkat et cinnet geçirir katliam vs yapar haberlerde görmekten psikolojimiz bozuldu
011 Yorumla
Soran+1 yılSize şunu söyleyim eşim hala beni seviyo bundan eminim. zaten beni korkutan da bu. evliliğin konforuna alışıktı. ben terk edince aldattığı kadınla hemen evlendi. her şey toz pembe olacak sandı. şimdi de pişman bana dönmek istiyo. geçti artık farkında değil
Soran+1 yılHaklısınız. şimdi ben yalnızım. her haltı yedi kendisi evlendi. ben evlenmeye kalksam kıymete binerim
Soran+1 yılHep bu pişmanlığı görmek istiyodum. çok rahatlatıcı bir duygu karşı tarafa tükürdüğünü yalatmak. ama ileri gider diye de korkuyorum
Soran+1 yılOğlumu ortaya sürüyo. aldatırken aklın nerdeydi. şimdi oğlu oldu. kıymete bindik bir buçuk sene sonra
Soran+1 yılYenisi ölüyodu eski eşim için. bunu biliyorum el üstünde tutuyodu. işte ne oldu da bana dönmek istiyo anlamadım
Soran+1 yılbir de milletin ikinci karısı daha genç daha bakımlıdır. bizde tam tersi bir durum var. kadını gören şoka giriyo. kendi kardeşi bile bula bula bunu mu buldun diye dalga geçmiş
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapmaya çalıştığı belli ama sen kararlı ol. Sakın onun tuzağına düşüp tekrar onunla denemeyi düşünme. Çocuğunuzun babasız kalmamasini kullanacaktır büyük ihtimalle. Sakın taviz verme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 325 cevap paylaştı. Benim anlamadım o kadında arayıpta sende bulamadığı şey ne
023 Yorumla
Soran+1 yılBiz 8 yıl evli kaldık. ilk beş yıl harika son üç yıl facia. yanlış arkadaşlar alkol derken gerisi geldi. zıvanadan çıkmak derler ya. bu kadında ne buldu da gitti sonra ne bulamadı da geri dönmeye çalışıyo. boşanır boşanmaz evlenmişti. ben hala hayatıma kimseyi almadım. bence bunca yıllık ilişkiden sonra biraz kafa dinlemek lazım
Soran+1 yılEşimle hiçbir cinsel sorunumuz yoktu. aksine bana çok düşkündü. olay para sanırım. kadın da buna kendini zengin göstermiş şimdi beş kuruş yokmuş. bana dönecek aklınca
Soran+1 yılHayır milli eğitimde öğretmenim. ben evimi arabamı satıp onun borçlarını ödedim. artık maaşımı vermiyodum
Soran+1 yılBir oğlum var 30 yaşındayım
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılMesele bu değil
Soran+1 yılBelki adam doyumsuz
Soran+1 yılHayır sevişmedim
Soran+1 yılAsla ben bir anneyim onurumu zedelemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna kapılar kapandı. Perdeleri bile aralama aman diyeyim. Umarım takıntı yapmaz
00 YorumlaSakın bulaşma hayır gelmez
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamın bir fotosunu gördüm bakışları bile değişmiş gözler şiş ifadesiz. korkuyorum açıkçası
Kanma sakın. Erkekler aynı biliyorsun
08 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendisine karşı hiçbir şey hissetmiyorum. ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. niye boşandın tekrar hemen niye evlendin. şimdi niye sönmeye çalışıyosun
Soran+1 yılKadınlar mücadeleyi evlilikte veriyo boşanınca bitiyo her şey. erkekler de evliyken yapmadığını bırakmıyo boşanınca eski karısı kıymete biniyo. bir şeyleri anlamaları çok uzun sürüyo
Soran+1 yılBen onunla yapamam artık. bitmiş sonuçta. o nasıl inanıyo tekrar olabileceğine
Soran+1 yılÖzelden yazmıyorum yaz buraya nolacak
Kaç canını kurtar kardes
018 Yorumla
Soran+1 yılKaçtım kurtuldum da yine bulaşmaya çalışıyo
Soran+1 yılKendisi evlendiğimizde büyük bir şirkette müdürdü. aileler öncesen tanışıyodu. ben de öğretmenim. mantık evliliğiydi benim için. sonuçlarının böyle olacağını bilemezdim. çok üstüme süşüyodu ilgiliydi
Soran+1 yılBen sadece parayı düşünmedim evlenirken. zaten yaşım da küçüktü toydum. o beni görünce çok beğendi peşimi bırakmadı belki de bu hoşuma gitti
Soran+1 yılGüvenmiştim ona ilgisine sevgisine
Soran+1 yılBen zıvanadan çıkıp bana sarmasından korkuyorum. çünkü biliyorum ki ne yaparsa yapsın benden vazgeçmez
Soran+1 yılAilesiyle komşuyuz memlekette. ben ailemle yaşıyorum. milli eğitimde öğretmenim daha yeni tayin istedim. hiçbir yere gidemem.
Soran+1 yılBoşanmak isteyen kendisi aldatan kendisi yeniden evlenen kendisi şaşkınlık
Soran+1 yılHAYIr
Soran+1 yılBURdan yazın
+1 yılKadın bulamamış geri size dönmüş
034 Yorumla
Soran+1 yılHani derler ya çok afedersiniz seviştiğin kadın girdiğin günaha değmeli. ben genç güzel bir kadınla aldatıldığımı düşünüyodum. kadının fotosunu görünce şok olmuştum. orta yaşlı ufak tefek çirkin bir kadındı. eski eşimin ailesi bile şaşkınlık içinde hala. bu adamın ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum. ayrıca dış görünüşe çok önem verirdi
- +1 yıl
Boşlukta bazen olur öyle saçmalamalar ama tespitiniz doğru madem bir halt yedi karısından güzel olmalıydı en azından
Soran+1 yılBunu kendimi övmek için söylemiyorum. yaşımdan çok küçük duruyorum ve kendime çok iyi bakarım. eşim benden dört yaş büyüktü sürekli kompleks yapardı sen hiç değişmiyosun ben yaşlandım derdi. kadının hiçbir çekici tarafını göremedim. kadın on yıl evli kalmış daha önce boşanalı da beş yıl olmuş. öyle bakımlı güzel bir kadın da değil. anlayamıyorum insanları. belki baba inat evlenmiştir. gör bak nasıl düzen kurucam demişti bana. şimdi de boşanıyo işte
- +1 yıl
Takmayın kafanıza hayatınızı yaşamaya bakın
Soran+1 yılBela olur diye korkuyorum. çünkü onun psikolojisi iyi değil biliyorum
- +1 yıl
Zannetmiyorum artık eskisi gibi değil cezalar çok ağırlaştı havlar havlar susar 😉
Soran+1 yılGüzel genç bir kadınla aldatıldığımı düşünmüştüm kadını görünce gülme krizine girdim. adam kör oldu sanırım. şimdi de ayıktı heralde
- +1 yıl
😂😂 bazen ben bile biz erkekleri anlamıyorum niye bu kadar saçmaşıyoruz diye evde güzel hatun var derdin ne dışarda
Soran+1 yılBu arada bana da çok düşkündü garip kısmı burası
- +1 yıl
Bak işin daha garip yani bana mesaj atıp şu olayı bir anlatsana baya enteresan geldi ☺️
Soran+1 yılBen burdan yazarım okuyan da okusun. eşim bana inanılmaz düşkündü. daha bir gün kusur bulmamıştır dış görünüşüme. işte bunlar enteresan
- +1 yıl
Demek ki bir kaçamak denemiş kaçamamış garibim
Soran+1 yılAma ben boşayınca o kaçamakla da evlendi boy boy fotolar koydu her yere mutluluk pozları verdi. şimdi yalıyo yerden salak
- +1 yıl
Kolay değil bir yanındaki kadına bakıyor bir kaybettiği kadına
Soran+1 yılHuzur ve mıtluluğu buldum diyodu arkamdan. kurtuldum ondan diyodu benim için. bunları yedi şimdi
- +1 yıl
Eee sizde hayatınıza bakın mutluluğu arayın
Soran+1 yılO da olucaktır elbet. acelem yok. bu işler planlı olmaz. işte şunu öerak ediyorum ne ara bitti bu adamın mutluluğu
- +1 yıl
Anlık bir zevk karşıdaki kadın çirkinde olsa farklılıklar sunuyor bu bir süre cezbediyor alışınca keyfi kaçıyor
Soran+1 yılYazık acıyorum ona
- +1 yıl
Elden bişey gelmez
Soran+1 yılBaşkasını seviyorum deyim ya belki intihar eder dünya bir pislikten kırtulur
- +1 yıl
😂😂 bence bir tık daha abart daha sağlam olsun
Soran+1 yılNapıyım
- +1 yıl
Seviyorum yatıyorum kalkıyorum de
Soran+1 yılO da olur aslında. öldürmesin sonra beni
- +1 yıl
Hiç bişey olmaz anlattığın pısırık bir tip yemez yani
Soran+1 yılBenim daha güçlü olduğumu her şeyi çok çabuk atlatacağımı dike getirmiş arkamdan. evet pısırıktır.
- +1 yıl
Sen direk sevgilim Gayette iyi yatakta de bombanın pimini cek ver eline
Soran+1 yılMantıklı. onu tanıyınca senin erkek olmadığını anladım desem 😂
- +1 yıl
Uvv bak bu güzeldi 😂😂
Soran+1 yılAma bana çok güvenir. evlilik dışında böyle bir şey yapmayacağımı bilir
- +1 yıl
O eskidendi sende Özgür bir kadınsın ihtiyaçların olacağını ve karşılayacağını bilir
Soran+1 yılOlabilir. takip ediliyorum zaten son zamanlarda. fotolarım gidiyo kendisine
- +1 yıl
Ooo sizin iş baya uzun hanımefendi ben ufaktan yatar😉
- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılKoruma talep ettin mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılBoşanalı bir buçuk yıl oldu unutmuştum ben onu. hayır talep etmedim
- +1 yıl
Birilerinin dolduruşuna gelmis olabilir. Ya da pismanlik hastaligini yasiyor olabilir. Özlem pişmanlık ilgisizlik başı boşluk bunlar sana donmesinde etkin rol oynayabilir. Ve de siz reddettiğiniz surece kine öfkeye dönüşebilir dikkatli olun yinede. Oyle birseye gerek olmaz umarim ama olursada koruma alamazsınız bana ulaşın ben yardımcı olacagim😊
Soran+1 yılYüzünden okunuyo pişmanlığı. kadınla nikahında bile hiç gülmemiş çok donukmuş. yazık ya insanın kendine ettiği
- +1 yıl
Onu bilmem ama dedigim gibi koruma istersen ulas bana hemen yollarim. Iyi aksamlqr
+1 yılYan cep hikayesi, uzak durun kardeşim bence.
00 Yorumla
+1 yılAt gibi gidip it gibi dönüyor
10 Yorumla
+1 yılErkek çaresizliği eskilere dönüş yapiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılYıllarımız birlikte geçti 7 yaşında oğlumuz var. seçiminin yanlış olduğu zaten ortadaydı ama iş işten geçti
Siddet varmiydi?
069 Yorumla
Soran+1 yılAsla. bana çok düşkündü eşim hiç kırmazdı. alkol bağımlısı oldu yanlış arkadaşları yüzünden. sonra gerisi geldi borç batak. derken kadın devreye girince ben tek celsede boşandım. hiçbir talepte bulunmadım. işim gücüm yerinde şükür. oğluma da ben bakıyorum. ailemin tek kızıyım oğlum da tek torunları el üstünde tutuyolar sağolsunlar. şimdi ne istiyo anlamıyorum
Soran+1 yılAma artık ben ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum. bir fotosunu görmüştüm kadınla mutlu olmadığını ordan anladım. ifadesiz donuk bir yüz gözler bir garip bakıyo. sanki o değil başkası. ne yaşadı da bu hale geldi bilmiyorum. evlendiği kadın kendinden büyüktü. ne buldu gitti bilmiyorum. bir arkadaşı aradı. çocuğu öne sürdü. çok pişman seni aramaya bile cesareti yok dedi. sakın aramasın dedim kapattım
Soran+1 yılBen ona aşık olmadığımı boşanınca anladım. sadece bana yaptıklarını bir süre hazmedemedim. sonra o da geçti. ben onu beğenmiyormuşum aslında ayrılınca fark ettim. ama evliyken pek farkında değildim. belki o da yaptığı hatadan pişman oldu dönmek istiyo acıdım şimdi adama
Soran+1 yılSevgilim var desem diyorum kökten kurtulurum
Soran+1 yılHayır yok. gerçekten sevmeden kimseyi hayatıma almamaya kararlıyım. yahu bu adam bu kadına giderken bunca yıllık evliliğini çocuğunu gözü görmemişti şimdi noldu bu büyük aşka
Soran+1 yılBen hayatımı düzene koydum şükür. öğretmenim. yoğun çalışıyorum kendimi işime çocuğuma adadım. hem böylece stresi çabuk attım. geziyorum da aynı zamanda kalabalık bir çevrem var zaten. destekçim çok. eski eşim de benim ayaklarım üstünde duracağımı bilir. aslında biraz da rezil olduğu için kompleks yaptı. bana nispet olsun diye hemen evlendi. düşünmeden alınan kararlar işte
Soran+1 yılŞunu gördüm ki kimseden intikam almaya gerek yokmuş. adam zaten kendi kendini kepaze ediyo şu yaptıklarıyla. yazık ya benim küçücük öğrencilerim bundan akıllı
Soran+1 yılTürkçe
Soran+1 yılMesleğimi çok seviyorum.
Soran+1 yılİsteyen her türlü kazanır. evde eğitim kurs özel ders derken iyi bir mebla geçiyo elime. hazıra alışmasınlar çalışsınlar
Soran+1 yılÜcretli öğretmen.
Soran+1 yılBile bile seçtim bu mesleği ben memnunum. çoğu öğretmenin üç katı öaaş alıyorum. az emek harcasınlar. hayat o kadar kolay değil
Soran+1 yılEşimi de ayakta tutan bendim. bunu övünmek için söylemiyorum. belki de ezilmişti karşımda. daha yaşlı daha çirkin daha eğitimsiz kadının yanında kendini güçlü hissetti
Soran+1 yılO zaman dokunmuştu evet inanın şimdi umrumda değil. ben bunca yıllık eski eşimi çözmeye çalışıyorum derdi ne şimdi niye bana dönmek istiyo. güzel genç olsa bir nebze hak verirdim. karı ilkokul mezunu ya.
Soran+1 yılGörüş önemli şu an imla değil😂
Soran+1 yılbir kez konuşurum eski eşimle olmayacağını anlatırım. yalnız onun aklı pek üstünde değil galiba
Soran+1 yılYaptıklarına psikolojisi dayanmadı
Soran+1 yılOnu yapmaz. bana hiçbir zaman şiddet uygulamadı. kolay kolay kırmazdı. sert bir insan değil. zayıf karakterliydi sadece
Soran+1 yılZaten bu yüzden acıyorum kendi kendini mahvetti. gizli işler tatlı geldi bir şey olmaz zannetti. sonunda batağa saplandı
Soran+1 yılEgo. arkadaşlarına hava atmak
Soran+1 yılArkadaşlarının hiçbirinin düzenli bir hayatı yoktu. hepsi nerde akşam orda sabah. bir tek bunun düzenli bir hayatı vardı. bunu bir güzel yediler. beni aldattığını bütün yaptıklarını da arkadaşları anlattı bana
Soran+1 yılO da akıllı olsaydı eşşek yaşında adam kurmasaydı onlarla arkadaşlık
Soran+1 yılBenim karşıma çıkamadı utancından boşanmak zorunda kaldı o zaman. şimdi de pişman işte. rezil ettin beni diyıdu bana
Soran+1 yılEvliliğim boyunca hiçbir özelimizi kimseye anlatmadım. çokgüvenirdi bana. aileme de anlatmazdım. ben evi terk edince aileme onun ailesine her şeyi anlattım. rezil oldu. yüzlerine bakamam kimsenin demiş. yoksa onu terk edeceğimi bilemedi o
Soran+1 yılKinimi asla unutmam. intikam almayı sevmem ama ödeşmek adettendir
Soran+1 yılZamanla toparlar kendini şimdi biraz sürünsün. yeni birini bulur. kalbinde yer çok onun
Soran+1 yılNeye yazık olmuş
Soran+1 yılBen yazık etmedim
Soran+1 yılO da adamın sorunu etmeyeydi kör müydü
Soran+1 yılPardon😉Harbi ben bu adamı ne diye almışım
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılE şimdi o da kalmamış
Soran+1 yılYok işim olmaz
Soran+1 yılFotolarını falan yok ettim
Yola devam..
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında