Boşandık resmiyette olmadı daha ama her şey sanki olmuş gibi güzellikle ayrıldık. Kavga dövüş vs olmadı yani ben bu şekilde istedim ve o da çok şey yapmadı. Evliyken nefes aldırmayan aileleri de sokmadık araya hatta. Bana mesaj attı gel konuşalım diye eski eve gittim birden öpmeye vs başladı bu bir şey diyemedim kalakaldım. Sonra bir şeyler yaşandı doğal olarak ama kendimi çok kötü hissettim. Bu esnada kendisi benden başkası olmayacağını falan söyledi. Ben ona aitmişim ondan başkası olmazmış. O benim tadıma bakmış dahasını istemezmiş ararmış. Bu arada ayrılalı 2 hafta gibi yakın bir süre oluyor. Ev tutacağım seni başkasına yar etmem sende duramazsın özlersin beni falan dedi. Halbuki hiç alakası yok. Galiba benim birilerini bulacağımı düşünerek böyle bir şeye kalktı ama bilmiyorum amacı ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen kalk karından eşinden boşan, sonra da aman başka bir erkek bişey yapmasın diye ev tut döşe. Nikahsız olarak onunla yaşa. Mantıklı geliyor mu bunların hepsi size? Neden eski eşinizle cinsellik yaşıyorsunuz ki , adamın niyeti baştan belliymiş sizi eve çağırırken..
08 Yorumla
Soran+1 yılBana mantıklı gelmiyor zaten. Bu işi yapacak olsam hazırda duran evi, yuvayı bozmam. Ben sadece o anda kırmak istemedim. Bir şey diyemedim. Diğer olana göre kıyaslayınca zaten ne konuştum ne istek belirtim. Niyeti bunun olduğunu gerçekten düşünmedim.
- +1 yıl
İlginç bir eşiniz varmış, niye boşanmış ki o zaman. Niye çevreye karşı veya ailesine karşı yanınızda dimdik durmamış?
Soran+1 yılİşte o sorunu bilsem zaten bende bu hale gelmezdik herhalde :)
- +1 yıl
Uzak durun bu adamdan. Ne istediğini bilmiyor çünkü.. tehlikeli sizin için..
Soran+1 yılTeşekkür ederim uyarınız için ona fark ettirmeden bazı şeyleri halletmek lazım. Kavgasız gürültüsüz yavaş yavaş hayatından çıkmam lazım. Yoksa iyice sarar.
- +1 yıl
Rica ederim. 👍 Allah yardımcınız olsun..
Soran+1 yılAmin hepimizin :)
- +1 yıl
👍👍
En İyi Cevaplar
+1 yılKendini yanlış ifade etmiş olabilir. Seni başkasıyla düşünmek istememesinden ziyade seni kaybetmek istemiyordur. Senden başkasını hayatına alabileceğine imkan vermeyen biri bunu yapar.
17 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum beni hala seviyor bunu söylüyorda benim bir başkasıyla yatacağım düşünmüş olmalı ki benden böyle bir şey istedi. Ne demek boşandıktan sonra ev tutmak ve ara ara yapmak ne için boşandım ki ben o zaman? Boşandım diye gidip kendimi başka adamın koynuna atacak biri de değilim. Kariyer odaklıyım artık tamamen.
- +1 yıl
Herhangi bir şekilde fesatlığına şahit oldun mu? Eğer öyle bir şey yoksa böyle düşünmen yersiz. Ama bu tarzda fesat düşüncesinin olup olmadığına dair emin olmadan bu şekilde düşünüp karar verme.
Soran+1 yılBiraz fesat biri kendisi ciğerini bilirim derler ya hah tam da o şekilde. Biraz geri kafalı kendisi yani ezmek veya yermek için söylemiyorum vücut 27 kafa 50 falan.
- +1 yıl
O zaman sen haklısın. Diyecek bir şey yok...
Soran+1 yılTeşekkürler keşke haklı olmasaydım da böyle olmasaydı :)
- +1 yıl
Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun.
Soran+1 yılTeşekkürler :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılAmacı sadece seninle cinsellik yaşamak. Madem seni kıskanıyor ise o zaman niye değerini bilmedi. Bu nasıl kafa
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadığım için zaten soruyorum insan bazen hayatında gözünün önünde de olsa bir şey anlayamayabilir. Üçüncü bir göz olarak sormak istedim sadece birilerine.
- +1 yıl
X per puanın var mı
Soran+1 yılEvet var.
- +1 yıl
Yaz istersen
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Normal ya. Seninle evlendi sana sahip oldu bir başkasının koynunda seni hayal etmesi belli süre zor gelir insana
013 Yorumla
Soran+1 yılZaten ilkimizdik ikimizde zor benim açımdan da zor bu durum ama boşanırken böyle bir durum olması saçma
Soran+1 yılHaklısın bu konuda bana ev açalım vs gibi cümleler kurdu. Hayır saçmalama dedim dedi ne yapacaksın peki? Dedim bir şey yapmayacağım. Ben ne yapacağım dedi? Dedim karıya git banane.
Soran+1 yılİdare etme, cinsellik gibi bir şeyler istemiyorum. Bildiğin kendimi o*** gibi hissettim. Hayatımda da kimse yok.
Soran+1 yılZaten ben birden bu şekilde soğumadım sayesinde oldu bu iş tabi boşanma kararından aylar önce düşündüm taşındım baya zaten. Bilmiyorum pek zannetmiyorum kendimi baya kötü hissettim.
Soran+1 yılHayır çocuk yok
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim zaten merhamet ve vicdanım olmasa çok başka şeyler olurdu :)
+1 yılİğrenç bir zihniyeti var tamamen tüm bağlarını kopartıp hayatından çıkar yoksa başına bela olur
012 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan korkuyorum biraz aslında. Ailesi de aynı bu tipte bir insan üstelik. Biran önce bütün bağların kopmasını sağlamak en iyisi...
- +1 yıl
İnşallah çocuğunuz fakan yoktur yan yana gelmek zorunda kalmazsın en azından
Soran+1 yılYok şükür :)
- +1 yıl
Hele şükür. Sana tavsiyem numaranı falan değiştir bir süre sosyal medya kullanma sana hiçbir şekilde ulaşamasın ki bir an önce unutsun seni
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim tavsiyelerin için :)
- +1 yıl
Gülümsemeni kaybetme sakın 🤗
Soran+1 yılTeşekkürler umarım :)
- +1 yıl
Güçlü bir kadınsın sen 🙂
Soran+1 yılÇok sevindiiim teşekkürler :)
- +1 yıl
Bu arada vaktiniz var mı acaba
Soran+1 yılŞu an pek yok ama başka zaman olabilir konuşmak içinse eğer :)
- +1 yıl
O zaman eklerseniz sevinirim 🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de onunla seks yapmak zorunda değildin, karşı koyabilirdin. Sevmediği biriyle ilişkiye girenler yalnızca rospulardır
13 Yorumla
Soran+1 yılYaşanılan ve olan şeyleri bilmeden ne biçim saygısızca konuşuyorsunuz. Kalbini kırmak istemedim severek ayrılıyoruz.
Cevap sahibi+1 yılKendini kandır aşağıdaki yorumlarda
Bakışlarımda artık gram sevgi yok soğudum demissin
Sogudugun biriyle cinsel ilişkiye girmek ne demek
Bi sorgula kendini
Soran+1 yılUmarım yaşamazsınız bir şey demek istemiyorum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşılan uyumuyor aklında hep sen kendince hikayeler bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzlemiş hatasının farkına varmış ona bakışlarını anlamış
046 Yorumla
Soran+1 yılBakışlarımda artık gram sevgi yok
Cevap sahibi+1 yılİlişki esnasında bunun var olduğunu düşünmüş
Soran+1 yılDüşünmesi imkansız gözüne bakmadım bile zaten karanlıktı.
Cevap sahibi+1 yılGüya düşünmüş işte😏keşke hiç yasamasaydin o olayi
Soran+1 yılBir şey diyemedim kalbini kırmak istemedim.
Cevap sahibi+1 yılHala Bi şeyler var mı ona karşı elini kalbine koyarak bir düşün. Kırmak istemiyorsan ya sevmissindir biraz umut vardır. ya da sende istemissindir
Soran+1 yılSeviyorum aslında hala ama kırgın, üzgün, parçalanmış bir sevgi...
Cevap sahibi+1 yılBence oda seviyor aklı başına gelmiş ama geç gelmiş. Biraz düşünün. İnanın insanların mutluluğa huzura çok ama çok ihtiyacı var. 🙏
Soran+1 yılBen artık onda huzuru bulamam. Yaşadığım şeyler hep ağır geldi. Fazlasıyla göğüs gerdim çabaladım ama artık yapamam kafayı yiyordum en son. Krizler, ataklar doktora bile gittim. Gencecik insan hap yutar mı verdi işte ama yutmadım. Asıl hasta olan ben değilim dedim kendime hayatımdaki insanlar.
Cevap sahibi+1 yılBebek bile yürümeden önce yüzlerce kez düşer. Sonra yürür düşer ama hemen kalkar zamanla düşmemeyi öğrenir. Hayata yere düşerek başlıyoruz zaten. Eğer seni huzurlandiracagina inanırsan bir gün. O kalbin acıların dinecektir. Hayatına yön vermek hayatına alacağın kişileri seçmek senin elinde. Tıpkı sorduğun soruda yazılan görüşlere cevap vermen gibi. İstemezsen yazmazdin. Hersey gönlünce olsun güzel insan ❤💐
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Çok güzel bir yazıydı gerçekten. İstedim evlendim ama böyle olması gerekti artık. Bütün kapıları o açtı bana başka şansım yoktu inan çok uğraştım. Her yolu da denedim. Olmayınca bazen çok zorlamamak lazım demek ki :) Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur :)
Cevap sahibi+1 yılÇok uğraştığını yorumdaki kelimelerinden anlayabiliyorum. Çıkmaz bir sokaktaydin. Sonrasında yollariniz kesişti. Daha sonra kesisir mi bilemem. Ama şunu söylemeliyim ki bir yanım git bir yanım kal diyor size göre. İyi düşünün hayat sizin elinizde hayatinizin yönetmeni sensin. Kimi oynatacagin kimi setten atacağın sana kalmış. Film kısa sürmesin.❤
Soran+1 yılÇıkmaz bir sokaktayken buldum evet en başta her şey o kadar güzeldi ki... Herkes diyordu o kadar çok yakışıyorsunuz. Gülüşlerim bile değişmişti hayat sanki daha bı anlamlı olmuştu. Hala diyorlar çok yakışıyordunuz diye... Bir yanım artık kal demiyor ama gitmek için çok sebebin var sakın kalma diyor. Gitmemi istemeseydi zaten çabalardı değil mi? Ben zaten bir yanım kal dese kalmaya razıydım. Artık yok maalesef film asla kısa değil. Bir çok şeylere imza atmam, yapmam gereken bir sürü hedef var. Artık sette kimse yok. Yönetmen tek başına filmin kahramanı :) ♥️
Cevap sahibi+1 yılBence senin yazın güzel. O zaman iyi bir yönetmen ol. Tek başına hedeflerine koş. Düşersen cabucak kalk. Kalkınca gülümsemeyi kahkaha atmayı unutma. Kendini seversen asıl o zaman kahraman olursun🙂❤
Soran+1 yılŞair falan mı olsam acaba :) Kendimi sevmeye çabalıyorum. Yeni şeyler deniyorum, yeni insanlar zamanla yeni şehirler, işler derken baya çok işim var aslında :) Çok teşekkür ederim sana da ♥️ Baya motive edici bir konuşma oldu :)
Cevap sahibi+1 yılKendini seviyorsun bence kendini ödüllendirdikce seveceksin daha da. Tıpkı birinin sana iltifat etmesi nasıl ki mutlu ediyorsa. Kendini ödüllendirmen de seni mutlu eder.❤ işlerini çabuk hallet hallederkende mutlu olmayı unutma. Mutluluk seninde hakkın her insanın hakkı olduğu gibi🙂yeni şehirler her zaman güzeldir 🙂
Soran+1 yılEdiyor zaten ettim kurtulduğum için bazı şeylerden ve nefes aldım her şeyden önce gidip doya doya. Teşekkürler gerçekten hem sevindim hem de duygulandım.🥲
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek Bi şey yapmadım 🙂Mutluluktan duygulaniyorsundur umarım 🙂
Soran+1 yılMutluluktan galiba ya da anlayışından mı bilemiyorum anlaşılmak galiba beni duygulandırıyor 🥲
Cevap sahibi+1 yılSonuç olarak mutluluk 🙂 çok da duygusal olma🙂😉
Soran+1 yılOlmamaya çalışıyorum yoksa en çok bana yara veriyor :)
Cevap sahibi+1 yılYaraları kapatmaya başla bir yandan da🙂
Soran+1 yılBaşladık kazı çalışmaları bitti :)
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımıyorum. Ama kullandığın her kelime de anladım. Ve şunu soylemeliyim ki. Sana güveniyorum üstesinden gelirsin. Laf olsun diye demiyorum gerçekten üstesinden gelirsin. Senin de yapman gereken bir şey var yalnız
Soran+1 yılTeşekkür ederim elimden geleni yapıyorum bende kendime güveniyorum :) Nedir peki?
Cevap sahibi+1 yılSormadan cevap vermişsin zaten. "Kendine Güven"🙂
Soran+1 yılTeşekkür ederiiimm çok mutlu oldum :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım bu dediklerinden şaşmaz ve uygularsan bilki senden daha çok mutlu olurum 🙂
Soran+1 yılYaaa iyi insanlar iyi ki varlar dedim şu an :) Sizde mutlu olun inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 🙂bir gün o da olur inşallah 🙂🙂
Soran+1 yılRica ederimm. :) Olur tabi her şey bizim çabamıza bağlı sonuçta asla pes etme :)
Cevap sahibi+1 yılPes etmediğin sürece pes etmem. Hislerim kuvvetlidir🙂
Soran+1 yılGaripsedim biraz ama yapacağım söz :)
Cevap sahibi+1 yılGaripsedim derken🙂
Soran+1 yılGarip geldi yani :)
Cevap sahibi+1 yılAnladım sözüne inanıyorum 🙂🙂
Soran+1 yılDaha bi pes etmeyesim geldi :)
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi güveniyorum sana 🙂
Soran+1 yılBende sana güveniyorum :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür madam🙂🙂❤
Soran+1 yılRica efendim :)
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂❤❤çok tuttum seni😂
Soran+1 yılEstağfurullah :)
Cevap sahibi+1 yıl❤❤❤❤
Soran+1 yılEğer konuşmak istersen ekleyebilirim sorun değil :)
Cevap sahibi+1 yılTabiki
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Amacı belli elinde kal gönlünü eglendir istiyor madem seni istiyordu ne diye bosanasinjz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende evliydim boşandım 3 yıl önce evlilik pişmanlıktır ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBüyük hemd
Soran+1 yılYok hayır
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek iyi gelebilirdi
Soran+1 yılHayır gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. senin baskasıyla olmanı istemiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılKlasik kaçan kovalanır... Kaybetme dürtüsü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılAdama verdikten sonra amacı ne mk
00 Yorumla Ayrilma
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Soran+1 yılDaha öncede duydum bu sözleri bunlar bir şey değil ki? Evliliğimizin ortalarında da oldu böyle ama sözler verildi bir şeyler yapıldı. Hiçbir şey değişmedi :)
Amacı seni üzmek ama sende yenisini bul derim
067 Yorumla
Soran+1 yılYenisini falan da istemem tamamen kariyer odaklıyım
Soran+1 yılYakın zamanda evrak işleri vs vardı onları konuşmak adına buluştuk aslında ama birden hayır da diyemedim normal önceki gibi ilişki de yaşanmadı hiç konuşmadım etmedim vs
Soran+1 yılO değil zaten ben boşanmak istedim. En son kafayı yiyordum sayesinde çünkü ailesi de sebep oldu bı taraftan. Hazır çocuk da yokken bitecekse şimdi bitsin dedim bende çünkü çocuk da olunca her şey daha da zor.
Soran+1 yılNe ondan vaz geçebildim ne de bırakıp gidebildim uzun süre yoksa çoktan bitmişti bu iş. En son baktım kafayı yemek üzereyim dedim değmez insan sonuçta bu yani siradan biri ben sevdiğim için mükemmel görüyorum ya da bırakamıyorum. Zaten soğukluk da girince eskisi kadar olmadı bazı şeyler. Boşanma kararını almak da kolay olmadı aylarca düşündüm öyle karar verdim. Çok konuştum anlattım ama hep beni yanlış anladı. Ya ailesini kötülüyor oldum ya burnu havada ya da rahatına düşkün.
Soran+1 yılEvet kesinlikle öyle ama bu evlilik için yapmadığım kalmadı inan. Gösterdiğim sabır, merhamet, sevgi, şefkat ne varsa iliğine kadar sömürdü. Onu bırakmaktan başka çarem yolum yoktu. Aslında bütün kapıları kendisi açtı bana hadi git dedi resmen :)
Soran+1 yılO sağlam kaybetti zaten beni bilen çevreden herkes bunu söylüyor. Kendisi istedi yapacak bir şey yok. Umarım sizde aynı şekilde kavuşursunuz gönlünüzden geçenlere :)
Soran+1 yılKesinlikle haklısınız evlilik büyük fedakarlık gerektiren bir şey bir yerde. İki kişi el ele tutuşup birlikte olsa ve her sorunu konuşarak saygıyla çözmeye çalışsa zaten kimse bu duruma gelmez...
Soran+1 yılKimsenin kimseye tahammülü kalmadı çünkü. Kimsenin ailevi ilişkisi bilemeyiz kapılar kapanınca o ikisi kalıyor sonuçta. Benim çoğunlukla gözlemlediğim evliliği en büyük yıkan şey 3. kişiler gerek aile, bir başkası, akraba vs gibi.
Soran+1 yıl4 sene evli kaldık baya da oldu aslında ama bunun yarısında bir kere daha ayrılma eşiğine geldik. O zaman arkamdan söylenen sözler, kelimler hepsini yuttum barıştım sırf sevdiğim için. Kendisi demedi bir şey ama hepsi ağır cümlelerdi. Babası batmıştı buna rağmen gittim düzelecekseniz altınları satarım dedim sözler verildi her şey oldu. Sattım ettim derken neler neler oldu sonra hiç sorma...
Soran+1 yılZaten problemlerim vardı açıkçası. Bunun için de tek uğraşan kişi bendim. Gerçekten anlatırken fark ettim niye sabrettim ki bu kadar sene ben...
Soran+1 yılŞu an aslında düzgün bir mesleğim yok :)
Soran+1 yılBu benim ilk kurtuluşum değil çünkü. Geçmişte çok başka sıkıntılar yaşadım. Kurtuldum bazı şeylerden sonra işte o çıktı karşıma hepsini koydum kenara ve ona yöneldim. Hata yapmışım ama bir şeyler deneyimledim en azından. Kariyer için de elimden ne geliyorsa yapacağım bir sürü hayalim ve hedefim var. Umarım hepsini gerçekleştirmeye vaktim, zamanım olur.
- +1 yıl
sohbetin çok güzel saatlerce dinlemek isterim seni ama yaralarını açmak istemem, benim sadece cinsellikle sıkıntım oldu onada alıştım, ama şu bi geçek sağlam evlilik için saygı seks ve krşılıklı fedakrlık gerekiyo, sen başarırsın hedeflerini, insan hAta yapmayı öğrenince daha sağlam tutunuyo bi daha kolay hata yapmıyo
Soran+1 yılYaralarımı açmıyorsun :) Umarım hata yapmam... Evlilik için sevgi, saygı, sadakat, seks, fedakarlık kesinlikle mühim.
Soran+1 yılİnsan zamanla neye alışmıyor ki? Günaydın :)
Soran+1 yılHiç uyumadım ki :)
Soran+1 yılBende az uyurum yeri gelir 1 saat bile yeter bazen hiç uyumadığım oluyor tabi bugün gibi :)
Soran+1 yılSabahın köründe kalkıyorum :)
Soran+1 yılDoğru tabi haklısın :) O sessizlikte bir yerelere gidip yürüyüş yapmak kimse yokken hayat telaşası başlamadan sessiz sedasız güzel oluyor :)
Soran+1 yılÖyle :)
Soran+1 yılDoğa aşığı beni sevindirdi 🥳
Soran+1 yılTabii güneşin doğuşu, batışı hepsi ayrı güzel 🙃
Soran+1 yılBu aralar zaten pek bir işim yok açıkçası :)
Soran+1 yılBuradan söyleyemem :)
Soran+1 yılYok teşekkürler :)
Soran+1 yılBurası cehennem 🙃
Soran+1 yılAhaha neresi peki orası?
Soran+1 yılOoo güzel :)
Soran+1 yılHarikkaaa :)
Soran+1 yılEvet :)
Soran+1 yılAmin sağ olsunlar var olsunlar :)
Soran+1 yılÇok fazla özel sorular burada yazamam :)
Soran+1 yılBende çok sevindim seni tanıdığıma teşekkür ederim :)
Soran+1 yılSana da ben dilerim teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi misin 😂😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem