Sevdim hala seviyorum ama yapamadık ayrılanda bendim sevmeme rağmen o da seviyordu daha öncekilerin yalan olduğunu onu tanıyınca sevince sevilince anladım. Ayrılmamızın nedeni o benden sürekli sevgi cümleleri kurmamı istiyordu ve bende ona bu kadar sık söylemeyeciğimi ve seninleysem seni seviyor olduğumu anlamanı istiyordum ve ben ona çok sık sevgi cümleleri kurmadığım için üzülüyordu telefi etmeye çalıştım hatta bir ara öyle davrandım ama daha sonrasında devam ettiremedim dediğim gibi senleysem seni seviyorum demekti aldatma ne benim ne de onun aklının kesinlikle yoktu öyle ki ondan önce ki tanışmış olduğum kız arkadaşlarımla bile buluşurken acaba diyordum çalıştığıma bakmayın tuğba anlatılmayacak kadar güzeldi. Ama sonu hüsran. Onun gibi başkasını sevebileceğime inanmıyorum hatta bir başkasını sevebileceğime inanmıyorum. En acısı da hergün her an aklımda olması 4 ay oldu ayrılalı ama her gün her an aklımda.
Sevgilim olacak kadını üzdüğümde sabaha kadar şiir yazmaya çalışmıştım ve sonunda dünyada tek olan tuğba akrostiş şiirini yazdım?
Kusura bakma ama sen hak etmişsin. Veya kusura bak, küsur sende. Neden mi? Civik cıvık ilişkilerden ben de hoşlanmam. Ama şu var, her insan sevildiğini bilmek ister. Ikili ilişkilerse de en çok kadın duymak ister. Ha bu arada "seninle birlikteysem seni seviyorumdur" gibi bir cümle kibirden başka bir şey değildir. ( kimsin ki sen? Önce bunu bir düşün. ) Bir insanla birlikte olmak illa o insanı sevdiğin anlamına gelmez. Hele ki biz kadınlar için, bazı şeyleri duymanın önemi var. Düşün, bak şu anda onunla birlikte değilsin, ama sevmiyor musun? Bal gibi de seviyorsun onu. O da seninle birlikte değil. Şu an birlikte değilsiniz diye o seni sevmiyor mu yani? Bilemezsin. ( ne sevdiğini ne sevmediğini. ) Sen bunu baştan hak etmişsin. Rüzgar ağaçtan özür dilese bile dal kırılmış bir kere. Isterse defter defter şiir yazsan ne olur ki... Sen şu anki durumunu hak etmişsin. Hak edenin de hakkını teslim etmek lazım.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Söylemiyorum demedim ki çok fazla söylemiyorum dedim. Ve o şiirde ilişkimiz başında yazmıştım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim olacak kadını üzdüğümde sabaha kadar şiir yazmaya çalışmıştım ve sonunda dünyada tek olan tuğba akrostiş şiirini yazdım?
En İyi Cevaplar