Sevdiğim kızın isminin baş harfini elime yazdım F harfi şeklinde bir demir parçasaını kızdırıp elime bastım sizce doğru şeyimi yaptım kızı ölümüne seviyorum ve bunu göstermek için yaptım ailem görse çok kızar ama sevdiğim için değer ben onu çok seviyorum ama o bana karşı birşey hissetmiyo arkadas olarak görüyo beni. Daha ne yapabilirim herşeyi yaptım onun için? Foto 1 hafta öncesinin.
Sevdiğim kızın isminin baş harfini elime yazdım, F harfi şeklinde bir demir parçasını kızdırıp elime bastım. Saçmalamış mıyım?
Biz kızlar böyle şeylerden etkileniyor muyuz ya? Kardeşim hayatın boyunca taşıyacağın bir şey olduğunun farkındasındır umarım. Geçmiş olsun ne diyeyim.
Herkes kiroca olduğunu, kizin etkilenmeyecegini yazmış özellikle kızlar sevdiğin kızi bu kadar seçmeni kullanmışlar belli ki belki de kimseden düzgün bir sevgi görmedikleri icin.. Ben bir kız olsam etkilenirsiniz bundan
Bilmiyorum imsanların yorumuna göre şu an pişman oldum ama herkez sevdiği kizin ismini koluna bacağina dovme yaptiriyo maddi durumum yoktu bende böyle bir dovme yaptım hem dovmeden ne farkı bar ikiside deriye zarar veriyo
Boşuna canını yakmissin. Çünkü bunu görse bile onun sevgisi senin istediğin anlamda değişmez, değişse bile uzun sürmez. Saplantılı olmak doğru değil, zorla güzellik olmaz
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevdiğim kızın isminin baş harfini elime yazdım, F harfi şeklinde bir demir parçasını kızdırıp elime bastım. Saçmalamış mıyım?
En İyi Cevaplar