Seviyoruz ama anlaşamıyoruz diye ayrıldık?

Merhaba arkadaşlar kız arkadaşımdan 1.5 sene birlikteydik taa ki 5 gun once karşılıklı guzelce konusarak anlaşamıyoruz diye ayrıldık. Çok kavga edıyorduk tartışıyorduk olur olmaz seyler yuzunden ılıskımızde yıpranmaya başladı ılıskının kalıtesızlıgı dusmeye başladı ve saygı da gıderek bıtmeye başladı, ama herşeye ragmen bırbırımızı cok sevıyoruz ve kopamıyoruz. Evlenme teklifi de etmiştim ailesıye tanıstım o benım aılemle de tanıstı bırkac ay sonra aılelelerımızde tanısıcaktı ama Takı 5 gun oncesıne kadar karşılıklı oturup anlaşamıyoruz sevıyoruz ama olmuyor dıye ıstemeye ıstemeye ayrıldık agladı benım gozlerım doldu vs... psıkolojık olarak cok yoruldum sende yoruldun artık sende tahamul edemıyosun farkındayım dıye konustu bende aynı fıkırdeydık ama dınleyıcı oldum... bırde abımın esıyle anlaşamadılar cok kavga ettıler bununda cok etkısı var... Daha evlenmeden nısanlanmadan telefondan sosyal medyadan gondermeler yaptılar bırbırıne vs... bunlarda cok yıprattı aramızda da kavgalar ettık... Sonuc daha yenı oldugumuz ıcın gunde bı mesajı atar bısey sorar bende cevap verırım... Nolur bu ılıskı nereye varır sizce... arasada mesaj da atsa hıcbırıne bakmasam mı yoksa mesaj attıgı zamanlar cevap versem mı? bu ayrılık ona ve bana ıyı gelır mı merak edıyorum
Seviyoruz ama anlaşamıyoruz diye ayrıldık?