Hastama Aşık Oldum Galiba?

Önce kendimi tanıtayım 26 yaşında bir diş hekimiyim şu ana kadar hiç kız arkadaşım olmadı ve bekarım şu anda

Çok şükür elim yüzüm düzgündür. Parada var sıkıntı şu ki ben böyle bir evliliğe hep içten içe karşı çıktım.

Çünkü hastam ile evlenir isem eğer hep içimden hiç tanımadığın birine lap diye aşık olduysan diğer hastalarında da aynı duyguları hissedebilirsin. O yüzden hiçbir şekilde hastalarıma o yüzle bakmakta istemiyorum ben

Her neyse olaya gelelim geçenlerde bir bayan hastam geldi muayenesi biraz sıkıntılı oldu haftaya randevu vermek zorunda kaldım geçici bir muayene yaptım. Normal bir durum hiç bir şey de yok o anda

Neyse ertesi hafta da geldi muayenesini oldu işi bitti.

Hastam 165 boylarında kumral ufak bir çantası olan minyon tipli bir şey çokta güzel

Aradan 10 gün geçti yine geldi alakasız bir şey için dişini çektirmeye bende olmaz sağlam bu falan dedim sonra muhabbet açıldı iktisat okuyormuş son sınıfta falan Özellikle dikkat ettim elime baktı yüzük falan var mı diye sonra evlimisiniz diye de sordu falan çıkmadan da yine haftaya gelmelik durum var mı diye sordu yok gerek yok dedim. Ama sızlarsa hemen gelirim dedi tabiki de dedim uğurladım.

İnsanız sonuçta bende bu hal ve hareketleri görünce ister istemez bir karşı elektrik oluştu fakat kendi kendime konuşuyorum olmaz asla bu falan diye ama görseniz o kadar tatlı biriydi ki

İnanın kendimi olgun sanırdım bilerek grip oldum diye 1 hafta izin aldım gelmesin diye ayrıca gelirse de beni bulmasın diye, oturup saatlerce düşünüyorum bunu bazen gözlerimde yaş kalmadı ağlamaktan cidden hayatımdaki en zor virajlardan birinde olabilirim.

Son günlerde hayatım alt üst oldu yemek bile yiyemiyorum bir tarafım bu tatlı bayanla oturup bir çay evinde görüşmek ve bu ilişkiyi ilerlemek bir yanımda üstteki saydığım nedenler yüzünden kesinlikle böyle bir şeyin olmasının söz konusu olmasına izin vermiyor yıllardır kendime verdiğim sözden cayamam diyor

Sadece değerli yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin çok kötüyüm
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim arkadaşlar yazdıklarınız için şansımı denemek istiyorum :)
Güncellemeler
+1 yıl
Evett bugün kliniğe geldi ve akşam yemeğine davet ettim kabul etti. Epey iyiydi ya saatlerce konuştuk falan kendisi de anaokulu öğretmeniymiş bilmiyorum ne olacak ama kaç günden sonra adam gibi uyuycam şimdi rahat rahat ahahaha
Hastama Aşık Oldum Galiba?