Yani kız saçımı toplamamdan tutun hal hareket tavır ve aldığım şeyler giyim tarzım her şeyimi taklit ediyor sanki acaba beni beğenen ve benim beşendiğim kişiyle arasında bir şey geçmiş olabilir mi
3 gü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya düşündüğün gibidir ya da senin tarzini giyim kusamini seviyordur ve kendisine de yakıştığını düşünüyordur yani seni örnek alıyordur
Hiç sanmıyorum çünkü bi de alttan alta bana laf sokmaya ve benle uğraşmaya çalışıyordu
O zaman tıpkı senin düşündüğün gibi ablam 🤔
O zman ben asla o erkekle evlenmem gitsin o zmana o kızı tercih etsin şerefsiz bemim gibi kaderi olan var mı yemin ederim intihar edicem çünkü değişmiyor kaderim
Ablam intihar kendine yapabileceğin en büyük kötülük seni cekemeyenlere ise yapabileceğin en iyi iyiliktir onlara inat mutlu ol
Geçmişte bir sürü kızla ilişkisi olmuş biriyle ve benle tanıştıktna sonra başka kızlarla yazışmış ve görüşmüş bi erkekle mi mutlu olucam sence bu yaştan sonra bana hiç ilişkisi olmamış ve dış görünüşü iyi ve kariyrri yerinde düzgün bi erkek denk gelir mi öylelerinin zaten ilikşsi var ya evli ya da sevgilsiyle evlilik yolunda ilerliyro
Ablam yaşını bilmiyorum hangi yaş aralığında olduğunu da ama inanki her şey olabilir bu dünyada imkansız diye bir şey yoktur bir baktın doğru kişi yarın kapını çalmış belki öbürsü gün Instagram da karşılaştınız
Ben instagramdan yazan ya da sosyla ağlardan yazan hiçkimseye güvenmem direk engellerim ve ordan tanışacağım kişiden ne hayır gelir ki onların çoğu fake hesap hiçkimse sosyal medyada kendini olduğu gibi göstermiyor
Valla ablam bilemiyorum ben eşimle sosyal medyada karşılaştım o yüzden her şey olacsgi varsa ne kadar çırpınır isen çırpın olmaz desen de oluyor
Belki senin nasibin ile fırında ekmek alırken karsilasicaksin bilemem 😅kahin değilim
Peki sence doğru kişi nedir
Doğru kişi senden başkasını gözü görmeyen
Sen mutlu ol diye herşeyi yapabilecek
Dünyada kıyamet kopsa ilk seni arayıp soracak mutluluğun için uğraşacak kişidir
Doğru kişi başına kötü bir olay geldiğinde ilk sığınmak isteyecegin kendini onun yanında olmak istediğin kişidir 😅
Geçmiş ilişkileri zoruma gidiyorsa ve ben hiçkimseyel ilişki yaşamadığım halde geçmişte ilişkisi olmasındna rahatszı oluyorsam ve her şeyi mükememl yapsa bile geçmiş ilişkileirnden dolayı istemiyorsam onu ve acı çekiyorsam
1-o kadar kızla ilişkisi olduğunu nereden biliyorsunuz,2-eğer o kadar kişi ile beraber ise neden intihar ediyorsunuz anlamadım
ayrıca hangi düzgün insa ya da bozuk insan nerede bulunur, peşin nasıl söyleyeceğiz ki
Dıştan öyle duruyor çünkü dış görünüş olarak çok havalı ve yakışlıklı bi insna artı zaten dindar bi insan olmadığı için böyle şeyleri umursamaz ve bi defa anonim oalrak yazıştığımda beni bi yerden tanıyor musunuz çok emin konuştunuz dedim yani özeçgüvenli ve o zaman ben her kıza böyleyim demişti
İntihar sebebime gelirsem ben kimseyi kolay kolay sevemiyorum ve beğenemiyorum ve onu ilk defa hür irademle sevdiiim ve beğendiğim kişi ve ben peşimden anlatsam destan yazılır o kadar erkek koştu kimseye yüz vermedim ve hatta hayatımdan bile çaldım yani diğer insanlar gününü gün ederken ben evden bile kendi isteğimle çıkmıyordum ve finalde böyle bi erkeğe düşmek zoruma gidiyor ben bu kadar dikkat etmiş biriylen neden böyle birisini tercih edeyim
yoq, kendiniz yazdınız, çoğul yani başka kızlarla, yazışmış, görüşmüş dediniz, şahsi fikrim:::uzak durun, bu tipler sıkıntı olur,, üzülmeye gerek yok ki, şu an böyle yaşayan insan, evlenirseniz risk:::düzelmez ise sizi aldatmış olacak, bekar iken flört ederseniz o zaman aldatır ise yine üzülürsünüz, size değer verecek ve sadık insan olacaktır, sizce o insanı düşünmek daha doğru değil mi
yakışıklı ya da güzel olmak : flörtü de, evlenince evliliği de ayakta tutamaz, görüşmelerin temeli bu olursa :::: yaş geçtikçe bu değerler zayıflayınca ne olacak dersiniz
hocam hakkınızda güzeLLikler olsun, bizE duyurun ama değmeyecek insanlara, para , tip yüzünden kafa takmayın, çanta çanta kazansanız evde ağız tadı yoksa sonuç ne olur?,,,,, tamam asgari ücret de çok düşük ama en azından ev geçindirebileck ve size değer vereck karakteri size uyacak insanları bOş saymayın, bu insanlar da mutluLUK hAkediyor
sizce zinadan uzak yaşayan, işi memurluk olmayan ama iyi denebilecek seviyede, geliri şu şartlarda 58-68 arası olan,(2025 sonuna kadar tabi), bu erkek evlenebilir mi, yani ev geçindirebilir mi