Hastanede karşıma çıkan kıza aşık oldum?

2 yıl önce güzel giden bir ilişkim vardı kızla aram çok iyiydi birden kız sigaraya başladı benimle görüşmek istemediğini söylüyordu en son babaannesinin yanına yazı geçirmek için Bulgaristan’a gideceğini söylemişti ve gidiş o gidiş 2 yıl oldu gideli hala geri dönmedi telefon numarasını değiştirdi sosyal hesaplarını kapattı hiçbir türlü ulaşamadım kıza Facebook’tan bütün ailesine tek tek mesaj attım ve evlendiğini söylediler. Aradan bir buçuk sene geçti kendimi zar zor toparladım ve o sıra hiçbir kızla konuşmak istemedim. Geçen hafta hastalandığım için 2 gece hastanede kaldım acildeyken orada esmer çok güzel bir hemşire gördüm tekrardan aşık olmuş gibi içim kıpır kıpır oldu kalp atışlarım hızlandı ne zaman özel odaya geçtiğimde şansa o kiz yanıma geldi benimle ilgilenmek için cok güzel muhabbetimiz başladı hatta her boş zamanında yanıma sandalye çekip oturdu. arnavut olduğumu öğrendi kızda Bitlisli Kürt olduğunu söyledi adetlerimiz düğünlerimiz çok farklı dedi. Taburcu olurken ona rastlayamadım gözlerim her yerde onu aradı eve geldiğimde hep aklıma takıldı telefon numarasını almamıştım instagramini alamamıştım bir türlü ona ulaşmak istedim en son teşekkür etmek için ona çiçek yolladım ve oradan soyadımı öğrenip bana instagramdan teşekkür etti oradan biraz muhabbet ettik ama hastanedeki gibi samimi konuşmuyordu benimle mesajlarıma hemen cevap vermiyordu sonra mesai bitiminde yemeğe çıkartmak istedim onu onunda cevabı bu sıralar bir erkekle konuşmak istemediğini söyledi bende teklifim her zaman geçerli olduğunu söyledim ve öyle muhabbetimiz bitti instagramdan istek attığımda kabulde etmedi isteğimi. Şimdi ben ne yapayım?
Hastanede karşıma çıkan kıza aşık oldum?