Diyelim ki iki kadın bir ekekten hoşlanıyor. Biri çok güzel ama hafif aptal diğeri ise çok zeki fakat güzel değil. Erkeği hangisi kapar sizce?

Yalnız resimdeki zeki kadın baya güzel, güzel olan da yavan yüzlü, ama bebeksi 😊 Ayrıntılara dikkat edelim şu var Güzel kadın elde eder ama elinde tutmaz ve kaçırır, ama zeki kadın istediği kadar çirkin, çekici olmasın ömür boyu elinde tutar o adam da ne yapar eder o zeki kadına döner vazgeçemez.
Erkeklerin çoğu güzel kadını tercih edeceklerdir, çünkü zeki kadını kandırması çok zordur. Ama istediği erkeği elde etmek isteyen zeki bir kadından daha tehlikelisi yoktur. Güzellik bu teknolojik çağda sonradan da elde edilebilir ama zeka doğuştan gelir.
Güzel olanı seçerler. 2. gün bırakırlar. çünki aptaldır sadece yatmak için diye düşünürler. Zeki olanında çekiciliği yoktur. Bu yüzden erkek kankalarına nasıl bakıyolarsa onada öyle bakarlar.
Hem zeki, hem güzel, hem de karakteri oturmuş kadın bunları sollayıp alacağını alır; diğerleri kalanları kapışır.
Cevap
24Cevap
Hem zeki hem güzel kadın. Çünkü hem tehlikelidir hem de etkileyici.
Boş olduktan sonra istediği kdr güzel olsn erkeği sıkar tabi erkeğin zeka seviyesine konumuna da bağlı
Zeki kadın, davranışlarıyla güzelleştiğini bilen kadındır.
Güzel ama aptal olan tadımlıklık öteye geçemez.
Güzel kadın herkesi alır ama parası olana gider zeki kadın istediğini alır ))
hepsi için değil tabi ama erkekler geneli güzel ama aptalı secer diye düşünüyorum
Erkekler için zekanın önemsiz olduğunu düşünüyorum.
Güzel istediğini alır diye düşünüyorum. Zeki kadın da stratejik oynarsa her türlü elde eder.
Her ikiside olsa olmaz mı? Kadınların güzelliği ile birlikte zeki olamayacağını mı söylüyorsunuz?
ambalaj güzelse erkeklerin seçeneği o oluyor genelde.
Ilk olarak güzel kapar adami, sonra baska bir guzel. Cirkin olan acil bakimli olmali.
2 Kadın varsa ortada erkek kimi seçerse o kadın almış olur
Erkekten erkeğe değişir zeki de olabilir güzel Seksi de olabilir öyle erkekler varki ikisinide bir anda olabilir yani 😂😆
zeki kadın ömürlük, güzel kadın anlık alır istediğini..
Valla oyle orantısız şeyler goruyorumki..
Kimin neyin pesinde oldugu belli degil
İkisinden biri olması lazım. Herhangi biri olabilir
Zeki kapar çünkü aptallarla baş edilemez anca onu skeceksinn
Hem zeki hem de güzel kadın:) ama ikisinden biriyse bana kalsa zeki ama biraz güzel olması yeter ama genel olarak erkekler güzel kadınlara yöneliyor
Niye böyle bir saçmalıkla uğraşıyorlar ki🤔😒
Güzelin şansı daha fazla
Güzel tas gibi kadin 😍
Erkekler mal olduğu için güzeli alırlar
Erkeğin zekasına da bağlı ama bu...
Zeka 1 0 öndedir her daim
Güzel kadın aptal olursa rahatlıkla alır
Erkekler zeki kadından korkuyor.
akıllı erkek hayatını guzellestıren kadını secer
mesela ben bu resimde zeki kadına gıderdım
Güzel diyorum
Erkeğe göre değişir bu durum.
Ay beni kimse almaz onu bilirim😱😨
Her ikiside zeki olan akliyla guzelde fizigiyle :)
Alabileceğini hesaplayan zeki ve güzel kadın
paralı olanlar kapıyor artık
Güzel olan
Zeki
Zeki kadın
Güzel olan diyorum
Zekı kadınlar
Güzel olan
güzel kadın
Güzel
Zeki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?